Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul Parla.ro. Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site, deoarece aceștia stabilesc drepturile și obligațiile tale în calitate de utilizator al platformei noastre. Prin accesarea și utilizarea acestui site, ești de acord să respecți și să fii legat de acești termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu folosești acest site.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală a. Toate informațiile, conținutul și materialele de pe site-ul Parla.ro, inclusiv articole, texte, imagini, grafică, logo-uri, design și alte elemente, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și aparțin Parla.ro sau deținătorilor de drept corespunzători. Utilizarea acestor materiale în alte scopuri decât citirea și consumul personal este strict interzisă, cu excepția cazului în care obții în prealabil permisiunea scrisă de la Parla.ro sau deținătorii de drept. b. Parla.ro nu conferă nicio licență sau drept de utilizare a mărcilor comerciale, logo-urilor sau altor elemente distinctive ale site-ului nostru sau ale terților, cu excepția celor expres acordate în mod scris.
  2. Utilizarea site-ului a. Parla.ro oferă articole și conținut în domenii precum afaceri, lifestyle, moda, fashion, mesaje și urări, informații despre vedete, filme, topuri diverse și călătorii. Aceste informații sunt oferite doar în scop informativ și de divertisment. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice decizii sau acțiuni întreprinse de tine în baza acestor informații. b. Utilizarea site-ului Parla.ro se face pe propriul tău risc. Parla.ro nu poate fi făcut responsabil pentru orice prejudiciu, pierdere sau consecințe rezultate din utilizarea acestui site. c. Utilizarea site-ului Parla.ro este destinată persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Dacă ai sub 18 ani, te rugăm să utilizezi acest site sub supravegherea unui adult. d. Nu este permisă utilizarea site-ului Parla.ro în scopuri ilegale sau care ar putea afecta integritatea, securitatea sau funcționalitatea acestuia. Orice utilizare abuzivă sau frauduloasă a site-ului poate atrage răspunderea legală. e. Parla.ro poate conține link-uri către site-uri terțe sau alte resurse online. Aceste link-uri sunt oferite doar în scop informativ și nu înseamnă că Parla.ro susține sau recomandă în vreun fel conținutul sau serviciile oferite de aceste site-uri terțe. Accesarea și utilizarea acestor site-uri terțe se face pe propriul tău risc, iar termenii și condițiile acestora se aplică în momentul accesării lor.
  3. Confidențialitatea datelor a. Parla.ro respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor săi. Te rugăm să consulți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele tale personale. b. Ne rezervăm dreptul de a colecta informații non-personale despre utilizarea site-ului Parla.ro prin utilizarea de cookie-uri sau tehnologii similare. Aceste informații sunt utilizate în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.
  4. Disclaimer privind acuratețea informațiilor a. Parla.ro depune eforturi considerabile pentru a furniza informații precise și actualizate. Cu toate acestea, în procesul de creare a articolelor, în unele cazuri ne-am folosit de inteligența artificială (AI) pentru a analiza și prelucra datele. Există posibilitatea ca unele articole să nu fie corecte sau să nu reflecte în totalitate realitatea. Prin urmare, te rugăm să iei în considerare că informațiile furnizate pe Parla.ro ar trebui verificate și confirmate prin consultarea altor surse de încredere.
  5. Modificări ale termenilor și condițiilor a. Parla.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Orice modificare va fi afișată pe acest site și va intra în vigoare imediat. Prin continuarea utilizării site-ului după aceste modificări, îți exprimi acordul cu termenii și condițiile actualizate.
  6. Contact a. Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile de utilizare a site-ului Parla.ro, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii noastre de contact.
  7. Încheiere Acești termeni și condiții stabilesc relația contractuală între tine și Parla.ro cu privire la utilizarea site-ului nostru. Prin utilizarea site-ului Parla.ro, ești de acord să respecți și să fii legat de acești termeni și condiții. Te rugăm să consulți periodic această pagină pentru a te informa cu privire la orice modificări sau actualizări ale termenilor și condițiilor.
  8. Mulțumim că ai ales Parla.ro și sperăm să ai o experiență plăcută pe site-ul nostru!