Amy Winehouse: Avere, Viata Personala, Copii, Varsta si altele

86 0

Amy Winehouse a fost o artistă talentată și cu o voce inconfundabilă, cunoscută pentru stilul său muzical unic și influența sa asupra industriei muzicale. Cu toate acestea, viața sa a fost marcată de lupte interne și probleme personale care au avut un impact semnificativ asupra carierei și vieții sale. Acest articol se va concentra asupra mai multor aspecte ale vieții și carierei lui Amy Winehouse, dezvăluind detalii despre avere, viața personală, moartea sa prematură și multe altele.

Vom explora cauza morții lui Amy Winehouse și vom evidenția impactul devastator pe care aceasta l-a avut asupra fanilor și industriei muzicale în ansamblu. Vom discuta despre moștenirea sa artistică și despre influența durabilă pe care a avut-o asupra muzicii contemporane.

Un alt punct de interes în acest articol va fi disponibilitatea unui film online subtitrat despre viața lui Amy Winehouse. Vom explora posibile documentare sau producții cinematografice care aduc în prim-plan povestea complexă a acestei artiste și a luptelor sale personale.

Vom aduce în discuție și viața personală a lui Amy Winehouse, evidențiind relațiile și experiențele care au influențat-o pe parcursul vieții sale. Vom explora detalii despre familia sa, posibile relații romantice și modul în care acestea au influențat muzica și evoluția sa personală.

Cariera lui Amy Winehouse va fi un aspect esențial în acest articol, deoarece vom explora succesele și provocările pe care le-a întâmpinat în industria muzicală. Vom discuta despre albumul ei de debut de mare succes, “Back to Black”, și despre premiile și recunoașterea internațională pe care le-a obținut.

Vom aduce în discuție și avere lui Amy Winehouse, evidențiind impactul financiar al carierei sale muzicale și modul în care succesul său a influențat bunurile sale materiale.

De asemenea, vom dezvălui informații despre înălțimea lui Amy Winehouse, oferind o perspectivă asupra caracteristicilor sale fizice.

Prin acest articol, vom explora povestea unei artiste talentate și complexe, care a captivat publicul prin vocea sa unică și prezența sa scenica. Amy Winehouse a lăsat o amprentă profundă în industria muzicală, dar și o moștenire care pune în discuție problemele de sănătate mentală și dependențele cu care s-a confruntat.

Amy Winehouse cauza mortii

Amy Winehouse a fost una dintre cele mai iubite și mai influente voci ale scenei muzicale britanice a ultimelor două decenii. La doar 27 de ani, ea a decedat pe 23 iulie 2011, în aceeași casă la care s-a produs o descoperire tristă: alcoolism cronic, toxicitate cauzată de combinații de medicamente prescrise și substanțe abuzive.

Amy a avut un istoric al dependenței de droguri care s-a înrăutățit cu timpul. În 2005, ea a fost diagnosticată cu o boală psihică denumită bulimie și s-a pripășit de dependența sa de droguri. De asemenea, în același an, Amy Winehouse a început să bea excesiv. Amy a încercat diferite forme de tratament, dar nu a reușit să-și schimbe obiceiurile.

Cauza decesului Amy Winehouse a fost o intoxicație acută de alcool, care a dus la o edem pulmonar. Acest lucru a fost confirmat în cazul ei și a fost atribuit formei avansate de alcoolism cronic și toxicității indusă de unele substanțe psihoactive. Testele Toxicologic, efectuate în cadrul autopsie, au confirmat că a existat o toxicitate cauzată de această combinație. De asemenea, aceleași teste au relevat prezența unor medicamente prescrise, cum ar fi sedativele și antidepresivele, care au fost prescrise pentru problemele sale de depresie și anxietate.

Amy Winehouse a decedat din cauza alcoolismului cronic și a toxicității cauzate de combinația de medicamente prescrise și substanțe abuzive. Cu toate acestea, multe persoane văd această tragedie ca fiind un exemplu despre pericolul intoxicațiilor multiple și despre nevoia de a avea mai multă educație și conștientizare privind dependențele, în general.

Film Amy Winehouse subtitrat

Amy Winehouse – A Vida de uma Lenda foi lançado em 2015 para sinalizar o que teria sido o 32º aniversário da cantora britânica Amy Winehouse. O filme, dirigido por Asif Kapadia, conta na forma de documentário a trajetória da vida da artista.

Através de entrevistas com amigos, músicos e familiares, bem como vídeos de arquivo, o público pode se aproximar da vida de Amy Winehouse. O filme mostra as suas habilidades musicais, as suas inseguranças, seu relacionamento tumultuado com o ex-marido Blake Fielder-Civil e suas infelizes experiências com drogas e álcool.

O documentário é um mergulho profundo na história de Amy Winehouse, que acabou precocemente aos 27 anos. Ele une arquivos de vídeo de época, filmagens de casa e as memórias de amigos, familiares e da mãe de Amy, Janis, para mostrar como a vida da artista se desenvolveu dentro do fluxo atribulado do oceano pop.

O documentário foi amplamente reconhecido pela crítica, recebendo aclamação pela sua ênfase nos elementos criativos e humanos da carreira de Amy Winehouse, assim como na sua tragédia final. Em 2016, ganhou o Oscar de Melhor Documentário.

Se você quer conhecer mais sobre a história de Amy Winehouse, você pode assistir ao documentário online no YouTube com legendas em português. Você encontrará uma jornada de dor, triunfo e tragédia que não poderá esquecer.

Amy Winehouse viata personala

Amy Winehouse a fost o cantareata și poeta din Marea Britanie de mare succes, care a făcut carieră în anii 2000. Se bucura de un nivel de consacrare uriaș prin muzica ei inspirata de jazz, soul și R&B, amintind publicului de jazzmani celebri.

Cu toate acestea, viața lui Winehouse a adus o parte mai întunecată. Pe lângă abuzul de droguri și alcool pe care a suferit-o, există și unele informații personale asupra vieții sale.

Crescută în sudul Londrei, Winehouse era fiica lui Mitch Winehouse și Janis Winehouse, profesori de muzică. Amy a mostenit aptitudinile de muzică de la tatăl ei, și a început să cânte și să compună la vârsta de 14 ani. La începutul anilor 2000, Winehouse a lansat albumul său de debut ‘Frank’, care s-a vândut foarte bine în Marea Britanie.

În 2005, Winehouse a cunoscut Jerome Dunn – un rapper cunoscut sub numele de Blake Fielder – care a devenit soțul ei în anii următori. În conformitate cu judecătorul care a avizat divortul acestora, Fielder a introdus-o pe Winehouse în folosirea heroinelor și a cocaïnei. Pe măsură ce dependența de droguri a lui Winehouse a devenit din ce în ce mai pronunțată, Fielder a fost arestat pentru condamnări de violență domestică.

Viața lui Winehouse s-a întins între perioade regulate în unitățile de tratament pentru droguri și alcool, precum și perioade de recăderi severe. În 2007, ea a lansat albumul său de succes ‘Back To Black’, care i-a adus câteva nominații noi și una pentru Albumul Anului la Premiile Grammy.

Din păcate, Winehouse nu a avut ocazia să se bucure prea mult de succesul material al acestui album. În 2011, la 23 de ani, ea a murit ca urmare a unei supradoze de alcool, un deces care a provocat o reacție globală imensă și oferind o victimă bună pentru discuțiile referitoare la pericolele abuzului de droguri.

Până astăzi, Winehouse rămâne cunoscut pentru muzica ei convingătoare și care răsună, precum și ca un exemplu puternic pentru efectele devastating ale abuzului de droguri și alcool. Este greu de subestimat ce ar fi fost în stare să împlinească Amy Winehouse, dar influența ei a rămas vie și este încă simțită în cultura muzicală de astăzi.

Amy Winehouse cariera

Amy Winehouse a fost una dintre cele mai apreciate și și-a croit drumul pe scena muzicii britanice, regans și pop cu un stil de muzica inovator. Muzica ei a pavat calea unor artiști precum Adele și Lady Gaga, consolidandu-si astfel statusul de icon cultural.

Winehouse s-a nascut pe 14 septembrie 1983, în Satdish Hill, Londra, în familia furnizorilor de costuri de muzica libanez spicului. Din anii de liceu, Winehouse a cântat și a compus muzica. Ea a fost acceptată la prestigioasa școală Britanică de Jazz Sylvia Young Theater, unde abilitățile ei vocale și muzicale au crescut în mod semnificativ.

La vârsta de 19 ani, Amy a semnat cu casa de discuri Island Records și a lansat primul său album de studio, Frank, în 2003. Amintind de soul-ul anilor 60 și jazz, albumul a primit recenzii foarte bune, câștigând patru premii Mercury și un premiu Grammy.

Urmatoarele două albume ale lui Amy, Back to Black (2006) și Lioness: Hidden Treaures (2011), au consolidat Poziția ei ca unul dintre cei mai apreciati artisti ai anilor 2000. Back to Black a devenit cel mai bine vândut album al anului 2006 și a primit cinci premii Ivor Novello, lansând piese de muzică incluse în topuri, cum ar fi “Cavalerii trate” și “Rehab”.

Cu toate acestea, cariera lui Winehouse s-a prăbușit în urma pierderii luptei sale cu drogurile și alcoolul, din cauza căruia ea a întâmpinat probleme cu legea. Cuplat cu aceasta, calitatea muzicii lui Amy a luat o întorsătură mult mai scăzută în timpul anilor din urmă.

La vârsta de 27 de ani, Amy a murit în 2011 din cauza unei supradoze de alcool și a interacțiunii acestuia cu medicamentele sale. Avea un omagi nasional la Londra cu mii de fani venind din întreaga lume pentru a-i face o ultima plecaciune la inmormantarea sa.

Legacy-ul lui Winehouse va rămâne etern pe scena muzicii britanice. Muzica sa în continuare inspira milioanele de fani care îi admirau povestea și talentul formidabil.

Amy Winehouse avere

Amy Winehouse era o cantareata si compozitoare premiată britanică, cunoscută pentru hituri precum “Rehab”, “You Know I’m No Good” si “Back to Black”. Dupa moartea sa sfasietoare in 27 de ani, in 2007, Winehouse a lăsat o avere generoasa in urma ei, care a fost impartita in mare parte cu familia ei.

Potrivit Daily Mail, pe momentul sau decesului, Winehouse avea o avere estimata la 16 milioane de lire sterline. Acest lucru se determinda din numeroasele sale venituri provenite din muzica si intelegeri de brevet. Una dintre cele mai mari dobanzi ale lui Winehouse a provont din albumul sau “Back to Black”, care a fost lansat in 2006. Albul a prevalut peste 12 milioane de unități în întreaga lume, făcându-l de departe cel mai de succes album al sau.

De asemenea, Winehouse a luat adesea călătorii in intreaga lume, cumparând multe bunuri scumpe si asigurarea ei generoasa. Pe momentul sau decesului, Winehouse avea intr-adevar o avere sperătoare de 17 milioane de lire sterline.

Dupa moartea lui Winehouse, averea sa a fost impartita intre mama ei, familia ei si chiar si compania de management. Restul a fost pus intr-un fond de protectie pentru afinii ei, care se va deschide cand acesta va ajunge la varsta majoratului.

In timp ce lista bunurilor de lux ale lui Winehouse poate fi emotionant de admirat, imensa sa avere se va intotdeauna associada cu tragica sa crima prematura. Cu toate acestea, ea va ramane in constiinta multor fani, atat prin muzica sa indrazneata si unica, cat si prin moștenirea sa financiara generoasa.

Amy Winehouse inaltime

Amy Winehouse (1983 – 2011) a fost o celebritate britanica, cunoscuta pentru stilul sau unic si si unele din piesele sale memorabile, cum ar fi Back to Black si Rehab. La moartea sa, a devenit o icoana a ieriului.

Inaltimea exacta a lui Amy Winehouse a ramas neclara in mare parte din cariera sa, dar multi l-au estimat la aproximativ 5’3 ‘. Este mic comparat cu majoritatea artistilor contemporani, insa talentul sau a facut de acest lucru un avantaj.

Lupta ei cu turbulentele de alcool si droguri a facut un impact profund asupra publicului si a cauzat sfarsitul unei stele stralucitoare. Cu toate acestea, muzica sa a ramas plina de viata si iubita de multi oameni din intreaga lume. Cresterea si incidentele asociate cu Amy Winehouse in viața ei personala au facut-o un simbol al sufletului pierdut, intr-o epoca de improspatare artistica.