Cele mai bune filme cu extraterestri

57 0

Misterul și fascinația legate de existența vieții extraterestre au inspirat imaginația umană de-a lungul secolelor, alimentând speculații și oferind subiecte intrigante pentru lumea cinematografiei. Filmele cu extratereștri au captivat audiența cu povestiri pline de mister, pericole iminente și posibilități nesfârșite. În acest articol, vă vom prezenta o selecție a celor mai bune filme cu extratereștri, care vă vor purta în lumi fantastice și vă vor oferi o perspectivă asupra posibilităților inepuizabile ale vieții în universul vast.

Vom începe prin a explora filmele cu extratereștri din anul 2015, oferindu-vă o privire asupra producțiilor recente care au reușit să aducă ceva nou și captivant în acest gen. Pentru a vă oferi acces la aceste filme din confortul casei dvs., vom sugera și opțiuni de vizionare online, astfel încât să puteți explora aceste aventuri extraterestre la orice moment doriți.

În secțiunea dedicată filmelor SF cu extratereștri, veți descoperi producții care aduc în prim-plan întrebări despre originea umanității, explorarea spațiului cosmic și contactul cu civilizații avansate din alte galaxii. Aceste filme vă vor oferi momente de suspans, efecte vizuale spectaculoase și viziuni inedite asupra viitorului omenirii.

Pentru iubitorii de comedie, vom explora și filmele de acest gen cu extratereștri, oferindu-vă recomandări care aduc umor și situații comice în contextul întâlnirilor dintre oameni și ființe extraterestre. Aceste filme vă vor oferi momente de distracție și relaxare într-o atmosferă plină de haz și surprize.

Nu vom uita să menționăm nici topul celor mai bune filme SF cu extratereștri, aducând în prim-plan producțiile care au obținut recenzii pozitive și au devenit repere în acest gen. Vom explora filme care au reușit să impresioneze prin scenarii captivante, efecte speciale remarcabile și interpretări de excepție.

Haideți să explorăm împreună cele mai bune filme cu extratereștri și să ne lăsăm captivați de povestiri captivante și de posibilitatea întâlnirii cu ființe venite din spațiul cosmic.

Filme cu extraterestri 2015

2015 a fost un an foarte productiv pentru filme care au extraterestri ca protagonisti. Multe dintre acestea au fost nominalizate la premiile reprezentative ale industriei cinematografice și au câștigat numeroase premii. Iată câteva dintre cele mai populare astfel de filme lansate în 2015:

 1. Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens a lansat pe ecranul mare formidabila saga Star Wars într-un nou context. Acest film a adus laolaltă tineri și vechi fani, acestia urmând aventurile profetice ale celor trei protagonisti, Rey, Finn și Kylo Ren. Cu extratereștri ca Chewbacca, Wookiees, First Order Stormtroopers, și Supremacy Star Destroyer, filmul luxant fanii în doua lumi magice.

 1. E.T. the Extra-Terrestrial

E.T. the Extra-Terrestrial este una dintre cele mai vechi reînvieri ale lui Steven Spielberg în 2015. Filmul urmează povestea lui Elliott și a E.T., un extraterestru pierdut pe Pământ, atunci când acesta va încerca să se întoarcă acasă. Fiind un film de familie, E.T. oferă o puternică imagine a sentimentelor de dragoste, noroc și curaj la scară mare.

 1. Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron este una dintre cele mai bine vândute și cele mai bine primite filme despre extratereștri din 2015. Acest film are în prim plan o bătălie între Avengers și roboticul Ultron, care, după ce a fost programat să protejeze Pământul, a devenit clar una dintre cele mai mari amenințări extraterestre. Acest film cărnos oferă scene epice și efecte de spectacol.

 1. Aliens

Aliens, un alt film din saga Star Wars, reîmprospătează o versiune mai veche a lui James Cameron și aduce în prim plan o nouă bătălie epică împotriva extratereștrilor periculoși. Acest film opune față în față Armata Galactică a unei planete îndepărtate și cei mai buni mercenari ai omenirii. Cu scene spectaculoase de acțiune și efecte vizuale, Aliens a intrat fără echivoc în alonul celor mai de succes filme cu extratereștri din 2015.

Filme cu extraterestri online

Filmele cu extraterestri au devenit printre cele mai populare filme din lume, atat la box office-uri, cat si online. Aceste filme ne prezinta una sau mai multe persoane sau grupuri care intampina invazia, captarea sau contactul cu fiinte de alta provenienta decat aceea a oamenilor. Acestea sunt adesea bazate pe o serie de ficțiuni științifice sau horror, uneori amestecându-le.

Unii dintre cei mai renumiți regizori și producători de filme cu extraterestri includ James Cameron, Steven Spielberg și Ridley Scott. Acestea sunt producții de-a lungul anilor, de la cele clasice horror, cum ar fi Alien, la succese recente, precum Arrival sau The Martian. Aceste producții au adus la scena mondială unele dintre cele mai bune istorii și imagine de sine.

Pentru cei care cauta sa se bucure de aceste filme, exista o multime de optiuni online, inregistrate pentru a fi vizionate oriunde, oricand. Netflix, Hulu sau chiar si serviciile de streaming gratuite sunt formate excelente de a descoperi ceea ce au de oferit producțiile de senzație de la Hollywood.

Odată ce te-ai decis asupra unuia dintre cele mai bune filme cu extraterestri ca următorul tău film care sa fie vizionat, trebuie doar sa te decizi asupra servciului prin care il urmaresti si sa te bucuri de ea.
Fără teama de a spune, filmele cu extraterestri sunt destinate să devina un clasic pentru generatiile care urmeaza. Acestea merita sa fie urmarite si apreciate la justa lor „valoare” și prezinta realizari inovatoare a lumii de film.

Filme cu extraterestri 2020

Popularitatea filmelor cu extraterestri este in crestere in 2020 si ofera spectatorilor o varietate larga de optiuni de divertisment, de la comediile amuzante la trailere SF ingrozitoare. Indiferent de preferintele tale cinematografice, vom avea cu siguranță un film extraordinar cu extraterestri pentru tine!

 1. Greu de legat

“Greu de legat” vine cu o transformare spectaculoasa din depresie intergalactica spre o comoara de nebunie colorata si distractie. Aceasta comedie ne ghideaza prin situatii amuzante si situatii hilar-demente intalnite de protagonistii lor, care includ pe Lou, o fata pe care sfarsitul lumii o determina sa strabata imensitatea cosmosului in cautarea unui loc mai bun.

 1. Extraterestrul si Robotul

Inspirat din literatura si arta science fiction Japoneza, “Extraterestrul si Robotul” prezinta o poveste de dragoste intergalactica intre un extraterestru alb si un robot cu defecte. Vizitand intunecati si protectori planeta pe care o locuiesc, acestia gasesc o modalitate de a se conecta mostenind miraculos trasaturi umane.

 1. Apocalipsa de sambata Seara

“Apocalipsa sambata seara” se distinge printr-un nou twist SF/intr-o comedie. Filmul urmareste povestea lui Jack, care incearca sa salveze lumea de extraterestri ostili prin folosirea unei mosteniri stravechi magice.

 1. Nodul albastru

Un stil de animatie cel-shaded, “Nodul albastru” abordeaza tema contactului cu fiinte extraterestre si cum arata cuplurile care au un statut dual. Timp de o saptamana, acestea li se vindeca pe amandoi prin leacuri magice si sarbatori ale pacii, oferindu-le prilejul de a deveni mai intelepti si de a stabili o mai buna intelegere a universului si a altor specii.

 1. Recuperarea lui Cara

O saga epica, „Recuperarea lui Cara” prezinta o lupta intre planeta Terra si extraterestrii, cu Cara din rolul eroului. Filmul abordeaza tema conflictelor metalice si civile, prin imbunatatirea unei vieti de om obisnuit.

Indiferent daca preferi sa razi la comedii SF sau sa fii ingrozit de “Creaturi periculoase”, exista cu siguranță un film cu extraterestri pe gustul tau! Bucura-te de o noapte de suspans si de amuzament cu unul dintre filmele cu extraterestri pe care ti le propunem in 2020.

Filme SF cu extraterestri

Filmele SF cu extraterestri au devenit un gen de filme și benzi desenate foarte popular de-a lungul anilor, datorită universurilor creeate și caracterelor extraterestri cu frumusețea lor neobișnuită și puterile lor supranaturale. Aceste filme SF explorează teme filosofice precum pacea și războaiele interstelare, interacțiunea umanității cu extratereștrii și provocarea autorităților.

Unul dintre cele mai cunoscute și mai vechi filme SF cu extraterestri este “The War of the Worlds” din 1953, regizat de Byron Haskin și bazat pe romanul lui H.G. Wells din 1898. Această ecranizare a povestit despre invazia unei rase extraterestre asupra Pământului și despre lupta sa pentru supraviețuire împotriva autorității militare.

Mai recent, filme SF precum Avatar (2009), E.T. (1982) și Star Wars (1977) au arătat modul în care extratereștrii sunt percepuți ca fiind pseudoumani. Acestea descriu interacțiunea generatoare de emoții dintre oameni și extratereștri și le aduc odisee interstelare profunde, o experiență exclusive. De asemenea, acestea oferă povestiri despre cum ar putea războaiele interstelare să afecteze mediul și integritatea umanității.

În prezent, filmele SF cu extraterestri prezintă multe teme și personaje diferite care încearcă să exploreze probleme sociale și culturale. Scriitorii și regizorii de astăzi încearcă să pună întrebări și să gândească în mod crtical despre cum rasa umană ar trebui să interacționeze și să se adapteze la schimbările secolului XXI provocate de noi tehnologii și de extratereștrii fictivi care sunt prezenți în multe filme SF.

În concluzie, filmele SF cu extraterestri sunt deseori foarte populare și au devenit o parte importantă a romanului SF și a culturii pop. Acestea se bazează pe teme cu tentă filosofică și investighează interacțiunile dintre rasele umane și extratereștri, schimbările sociale provocate de tehnologie și de multe alte subiect fascinante. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui film SF plin de aventuri și teme interesante, atunci filmele SF cu extraterestri sunt un must-see.

Top filme SF cu extraterestri

Cinefilii de pretutindeni s-au delectat cu multe filme SF ce explorează conceptul de extraterestri și cu posibilele impacte ale acestora asupra vieții de zi cu zi pe Terra. De-a lungul anilor, regizorii au creat adevărate opere de artă pentru a capta curiozitatea și imaginația publicului privind ceea ce se întâmplă în univers. Iată câteva din cele mai bune filme SF cu extraterestri pe care orice fan al genului ar trebui să le vadă.

 1. ET. Extraterestrul (1982)

Cu siguranță cea mai cunoscută dintre toate filmele SF cu extraterestri. Regizat de către Steven Spielberg, ET. Extraterestrul este povestea emotionantă a unui extraterestru abandonat care se aliază cu un băiețel, Elliot, pentru a putea în cele din urmă să se întoarcă acasă. ET este, fără îndoială, unul dintre cele mai memorabile spectatorilor și unul dintre cele mai bine primite filme din toate timpurile.

 1. Zburătorii din Wiiândrow (1977)

Replicile cult și temele filozofice profunde fac din Zburătorii din Window unul dintre cele mai celebre filme SF cu extraterestri. Ca parte a francizei Star Wars, Zburătorii din Window simte un picura de forță spirituală. Acestui film i-au făcut față o mulțime de personaje extraterestre, din Stăpânul Sistemelor Imperiale Darth Vader la stăpânul plutire Yoda.

 1. Umilința inimii (2009)

Umilința inimii è un film SF cu oameni și extraterestri. Regizat de către James Cameron și a fost produs de către Light Storm Entertainment. Acest film se bazează pe o poveste care se întâmplă în distantele spațiilor imense. Filmul se concentrează asupra oamenilor și extraterestrii care se lupta pentru supraviețuire și conviețuire. Filmul prezintă modele de comportament și modalități de rezolvare a conflictelor și are o idee profundă despre o colaborare între oameni și extraterestri.

 1. Contact (1997)

Contact, regizat de către Robert Zemeckis, este povestea unei omologii profesoare de astronomie, Eleanor Arroway, care trece prin experiența uimitoare și uneori tulburătoare de a face contact cu extratereștrii. În această aventură spațială, Arroway calatoreste într-o lume paralelă pentru a descoperi ceva mai presus de ceea ce a cunoscut omenirea de la început până la sfârșit. Contact este un film remarcabil construit pe ideea că universul prezintă paradoxuri infinite și că realitatea este bine cunoscută doar din perspectiva personala a regizorului.

 1. Avaatar (2009)

Avatar este profund emotionant și dramatic, spunându-ne povestea a doi oameni ce se indragostesc si trec prin aventuri fantastice în căutarea unei conexiuni spirituale. Filmul este plin de imagini senzaționale și de personaje extraterestri intrigante, toate ce se învârt și se combina într-o adevarată operă de artă. Avatar este unul dintre cele mai bine realizate filme SF din toate timpurile și un must pentru orice fan al genului.

Filme de comedie cu extraterestri

Filmele comice cu extraterestri au devenit un subiect popular pentru multe filme de comedie care se bucură de succes la public. Aceste filme pot aduce o căldură omenească care lipseste uneori de pe ecran; extrem de caraghioase, extravagante și neobișnuite, acestea sunt ocazia perfectă pentru a se răsfăța în câteva ore de distractie hilară.

Unul dintre cele mai populare filme de comedie cu extraterestri este Men In Black International, care începe cu găsirea unui obiect cu energie extraterestruă intr-un apartament londonez și urmează povestea unei agent secret care se infiltreaza în Organizația Men In Black pentru a descoperi misterul acestuia. Filmul aduce comic trasnformarea pe care agentula înfășoară pe extraterestri și aventuri galbene, șambroni adâncite în fiecare moment.

Alte filme de comedie cu extraterestri includ Ace Ventura, Pet Detective și E.T.-The Extra Terrestrial. Aceste două filme oferă o twist exotic asupra unor personaje care încearcă să se îmbunătățească pe sine și pe cei din jur prin interacțiunea lor cu o civilizație extraterestră. Ambele se concentrează asupra relațiilor pe care extratereștrii le pun la dispoziție personajele principale și cum acestea pot schimba modul în care se gândesc și se comportă.

Una dintre cele mai bune piese de comedie cu extraterestri este invadator II: The Aliens Strikes, care este povestea unei mici comunități care se confruntă cu se ia extratereștri cu scopul de a cuceri planeta. Filmul are momente comice abundente și oferă publicului un sentiment optimist despre capacitatea omului de a rezista și de a supraviețui în cele mai dificile circumstanțe.

Printre alte exemple de comedii cu extraterestri sunt StarStruck, Perfect Creature și The Watch Men. Aceste trei filme aduc momente de glume neobișnuite și aduc la în față publicului un element aflat în afara spațiului nostru convențional, oferind publicului oportunitatea de a lua legatura cu personajele și povestile sale.

Indiferent că vorbim despre aventuri sau despre asaltul extraterestru asupra planetei, filmele comice cu extrateștri aduc un divertisment bun și sunt despre cum interacțiunea cu entități străine ne poate face să apreciem mai mult lucrurile simple și punctele noastre comune.