Cele mai misterioase filme cu vampiri

87 0

Lumea misterioasă a vampirilor a fascinat imaginația oamenilor de secole întregi. Acești nemuritori însetați de sânge au fost subiectul unor numeroase legende și povești, și au captat atenția cinematografiei prin filmele lor încântătoare și înfricoșătoare. În acest articol, vom explora cele mai misterioase filme cu vampiri, care ne duc într-un univers întunecat și ne dezvăluie secretele acestor creaturi nocturne.

Anul 2018 a adus o serie de filme cu vampiri care au explorat noi perspective și abordări asupra acestui mitică temă. Vom explora aceste producții care au oferit o proaspătă privire asupra vampirilor și au încântat publicul cu povestiri captivante și efecte vizuale impresionante.

Dacă sunteți în căutarea unui amestec intrigant de creaturi supranaturale, vom explora și filmele care prezintă atât vampiri, cât și vârcolaci. Aceste producții combinate ne vor oferi o incursiune într-un univers în care cele două specii se confruntă sau colaborează, oferindu-ne o experiență captivantă.

Anul 2017 a fost, de asemenea, un an prolific în ceea ce privește filmele cu vampiri și vârcolaci. Vom explora aceste producții care au adus în prim-plan combinația dintre cele două creaturi și au oferit o abordare unică asupra miturilor clasice.

Filmele de dragoste cu vampiri sunt un subgen popular în cinematografie și ne oferă o combinație intrigantă între pasiune și supranatural. Vom explora filmele de dragoste cu vampiri disponibile online și subtitrate în limba română, care ne vor purta în povestiri romantice și pline de mister.

Nu vom uita să includem și filmele coreene cu vampiri, care aduc o perspectivă unică și fascinantă asupra acestui subiect. Aceste producții ne oferă o incursiune în mitologia și cultura coreeană, în timp ce explorează temele întunecate ale vampirilor.

Filmele cu adolescenți vampiri sunt de asemenea foarte apreciate, aducând în prim-plan aventurile tinerilor care se confruntă cu viața vampirilor și ale lumii lor ascunse. Vom explora aceste filme care combină elementele de supranatural cu dramele adolescenței și ne captivează cu intrigile lor.

Dacă sunteți în căutarea unui strop de umor în filmele cu vampiri, vom explora și producțiile de comedie care ne oferă o abordare amuzantă și inedită asupra acestui subiect întunecat.

Filme cu vampiri 2018

2018 a marcat revenirea vampirilor pe marele ecran. Numeroase filme au abordat o temă interesantă, cu personaje captivante, poveşti intrigante şi construcţii realizate cu pricepere. Această nouă generație de filme cu vampiri oferă reclamele poveștilor gotice obișnuite, care prezintă un amestec echilibrat de forțe din lumea mortii și a vieții, încercând să descopere relația decadentă dintre cel mai clasic monstru și omenirea sa.

Începem cu celebrul film „Bohemian Rhapsody” care a cucerit sălile de cinema în 2018 prin dramă și muzică. Povestea urmărește un vampir care traversează secole pentru a descoperi dragostea adevărată. Filmul presupune că vampirii trăiesc, iar încăierările lor sunt mai mari decât îmbătrânirea. Acest lucru face ca personajul principal să-și asume mai multe forme și personalități, în timp ce se aventurează prin spațiu și timp pentru a-și descoperi istoria și sensul vieții.

Apoi, o nouă trasătură proeminentă a filmului este muzica. In 2018, cel mai discutat film despre vampiri, “The Old Man and the Vampire”, a prezentat aceasta tema clasică într-un mod atipic. Filmul este construit pe elementele poveștilor de orice.. În plus faţă de efectele vizuale de primă clasă, “The Old Man and the Vampire” aduce o forță diferită, adică muzica, care completează întregul concept al acestui film și face ca această experiență să fie cu adevărat unică.

Și, în încheiere, merită menționat “A Vampyre Story”. Acest film de animație 3D captează o fată tânără, Mona, care este transformată într-un vampir și trebuie să-și găsească calea spre casă. Pentru a face acest lucru, ea trebuie să navigheze prin povestea prezentată și să învețe despre lumea vampirilor și să navigheze caracteristicile inconfundabile ale acestei subculturi. Filmul a avut parte de recenziile pozitive pentru stilul său artistic original și plot-ul bine regizat care a transformat-o pe Mona într-un erou captivant.

În sinteză, 2018 a adus un nou set de filme tiranice cu vampiri care au impresionat publicul și au oferit un alt fel de abordare pentru acest subiect extrem de atractiv. Reînnoirea acestui gen de producții cinematografice aduce spre atenție elemente mai variate din subcultura vampirilor, printre care muzica, acțiunea socială, poveștile interconectate și sau încărcate de mituri și valențe simbolice.

Filme cu vampiri si varcolaci

Vampirii și vârcolacii au fost o prezență constantă în filmele horror de-alungul anilor, de la Bram Stoker’s Dracula din 1992 până la Shadow of the Vampire (2000). Aceste monștri mitici au devenit un tip distinctif de personaje, regăsite în peste un sfert din filmele de acest gen. În acest articol, vom vedea câteva filme care își au protagoniștii principali în vampiri și vârcolaci.

Bram Stoker’s Dracula (1992), regizat de Francis Ford Coppola, este una dintre cele mai bine cunoscute și mai iubite adaptări ale romanului lui Stoker. Acest film prezintă un Dracula bogat și elegant care nu își vrea să-și terrorizeze vecinii, însă se transformă într-un monstru blestemat pe măsura ce se apropie de o femeie iubită și pierdută.

The Lost Boys (1987) este un cult classic, care prezintă un grup de tineri care descoperă că orașul lor este locuit de un grup de vampiri. În timp ce tinerii încearcă să se descurce în lumea vampirilor, acest film explorează într-un mod distractiv mituri despre vampiri și comeia și anxietatea care vine odată cu trecerea de la adolescent la adult.

Near Dark (1987) are ca protagonsiști un grup de vampiri hip-steri sau, mai degrabă, “outlawi”. Acesta este un western spațial în care un tânăr este atras într-o familie de vampiri care trăiesc în vestul sălbatic al America de Nord. The Lost Boys și Near Dark formează o trilogie distinctă de filme cu vampiri și varcolaci care au ajutat la crearea unui subgen de horror numit “vampiresque”.

Ginger Snaps (2000) este un film supranatural care se concentrează pe două surori care se confruntă cu transformarea unei dintre ele într-un vampir. Acest film aduce în prim plan poveștii profund personale și abordează subiecte cum ar fi adolescența și schimbările corporale.

Așadar, filmele despre vampiri și varcolaci sunt nenumărate. Fiecare se concentrează asupra subiectelor proprii și prezintă povești proprii. Dacă sunteți în căutare de o cronică dureroasă sau de o comedie care să vă țină pe vine, sigur veți găsi ceva care să se potrivească gusturilor voastre.

Filme cu vampiri si varcolaci 2017

Filmele cu vampiri și varcolaci au fost întotdeauna populare în cinematografie, iar 2017 nu a făcut excepție. Există o serie de proiecte cu vampiri și varcolaci care au ieșit în 2017, iar fanii lor au fost risipiți. Unele dintre cele mai populare sunt următoarele.

Acest an a unei povești adolescente șocante, o poveste despre iubirea reală și ce se întâmplă când ființele umane alături de vampiri și varcolaci se întâlnesc. În filmul spațial despre vampiri și varcolaci “The Space Between Us”, un adolescent se pregătește să treacă de la lumea subterană a vampirilor și varcolacilor la lumea reală a oamenilor normali.

“Blade Runner 2049”, un sequel de la Blade Runner din 1982, prezintă povestea vampirului Rick Deckard și soldatului replicant K. Pe măsură ce Rick se îndreaptă spre vechiul lui cămin, el și K trebuie să facă față o lume diferită din ceea ce Rick cunoștea în 1983, acum că vampirii și varcolacii au colonizat-o.

„Underworld : Blood Wars” ne arată lupta continuă între lumea vampirilor și cea a varcolacilor. Acest film de acțiune și horror îl are în prim-plan pe vampirul Selene și eforturile sale de a se lupta cu dușmanul ei etern, Corvinul și rasa sa de varcolaci.

Filmul “The Shape of Water” face o atingere apletută a folosit în prezentarea lui rețeta monstrului de pe bazinul Amazonului. Filmul urmărește povestea unei femei care se îndrăgostește și se identifică cu creatura, care se ivește că este un vampir antropomorf și vrea să aibă parte de dragoste adevărată.

Din această mare varietate de filme cu vampiri și varcolaci care au apărut în ultimul an, există cu siguranță ceva care să mulțumească gustul tău. Fie că aceste scenarii îți oferă suspans, acțiune sau chiar iubiri interrasiale, ele oferă publicului o myrie de materiale de urmărit.

Filme de dragoste cu vampiri online subtitrate

Atunci când vine vorba de filme romantice cu vampiri, există o mulțime de filme de dragoste cu vampiri online subtitrate, care oferă publicului o distracție plină de suspans și mister. Aceste filme explorează toate aspectele acestei povești eternizată, oferindu-le spectatorilor sentimente aventuroase și sentimente intense. Acestea sunt adesea considerate ca fiind filme foarte bine făcute și pline de răsturnări subtile de situații, care țin spectatorii în prezent.

În această listă excepțională de filme cu vampiri online subtitrate, veți găsi toate tipurile de scene de dragoste care țin spectatorii de la răsuflarea lor. De la momentele romantice care te vor face să simți că și tu ești acolo față de misterioasele scene cu destinele umane puse în pericol, veți surprinde palpitările emoțiilor și trăirile intensificate în fiecare scenă. Aceste filme de dragoste cu vampiri au explicațiile lui, motivațiile lor, intrigile lor și, desigur, scenele de dragoste care vă vor captiva.

Unul dintre primele astfel de filme online subtitrate a fost “The Twilight Saga: Twilight”. Acesta a prezentat o poveste pasionantă de dragoste și drama între Bella și vampirul Edward Cullen. Acest film captivant a oferit spectatorilor ispitele și misterul acestei povești întunecate de iubire dintre lumea oamenilor și lumea vampirilor.

Un altul care își merită titlul de fiind unul dintre cele mai bune filme romantice cu vampiri este “The Vampire Diaries”. Serialul de televiziune a redefinit genul de filme cu vampiri și a prezentat o poveste de dragoste atinsă de drama și superputerile vampirilor. Acest serial extrem de îndrăgit de mulți oameni a explorat relația dificilă a lui Elena și a lui Damon, care erau împărțiți între iubire și datoria față de The Originals.

Aceste filme romantice cu vampiri vă vor lăsa complet captivat de profunzimea personajelor și își vor împărtăși iubirea pură și misterul alături de voi. Aceste filme îmbină măiestria acestui gen cu tehnici de filmare de top, pentru a oferi spectatorilor cea mai bună experiență de vizionare.

Filme coreene cu vampiri

În ultimii ani, mai ales în Asia de Est, impactul filmeleor horror cu vampiri a crescut foarte mult. Coreea de Sud a produs filme coreene cu vampiri care au început să fie foarte populare în întreaga lume. Aceste filme sunt mai ascunse decât alte producţii de pe continent, iar acest lucru i-a provocat pe cei din alte părţi ale lumii să înceapă să exploreze cultura coreeană prin această formă de artă.

Primul film coreean cu vampiri a fost “Thirst”, regizat de Park Chan-wook. Filmul a fost o adevărată explozie la box-office, în special în Europa şi SUA. “Thirst” se învârte în jurul lui Sang-hyun, un preot care devine un vampir în urma unei transfuzii de sânge infectat. Acţiunea se derulează într-o lume descrisă ca fiind obscură, tragică şi de zece ori mai sinistră.

Al doilea film coreean interesant cu vampiri este “A Werewolf Boy”. Acest film se concentrează pe un băiat de 18 ani numit Chul-soo, care misterios apare înconjurat de păduri. Suni este prezentată ca fiind o „domnişoară vampir” care se îndrăgosteşte de Chul-soo şi face totul pentru a despărţi lumea lui de lumea oamenilor obişnuiţi. Acest film a primit numeroase premii, inclusiv un trofeu Locarno la Festivalul Internaţional de Film din 2012.

Ultimul film coreean cu vampiri pe care ar trebui să îl vedeţi este “Rabies”. Acest film se concentrează pe un grup de tineri care se perindă prin jungla coreeană, în căutarea unui vampir din vechiul oraş al mormântului lui. Ei descoperă că vampirul este una dintre victimele primului caz de rabie cunoscut, care a apărut acum 500 de ani. Acest film estei plin de suspense şiţ accentuează frica cu scenele de urmărire pe care protagoniştii au de îndurat.

Filmele coreene cu vampiri se descurcă bine în lumea întunecată a horror-ului. Aceste producţii combină eficace elementele culturale coreene cu o poveste horror unică pe care nimeni nu o poate înţelege decât privind filmele coreene cu vampiri.

Filme cu adolescenti vampiri

Vampirii au fascinat oamenii de-a lungul secolelor, iar de când au fost introdusi pe marele ecran, acestia au captat tot mai mult interesul publicului. Astfel, numeroase filme cu adolescenti vampiri au fost produse de-a lungul anilor, însumează un succes enorm printre spectatori.

Unul dintre primele astfel de filme a fost “The Lost Boys” din 1987. Acesta a povestit despre două surori care se mută în Santa Carla, o localitate condusă de o bandă totală de vampiri. Fiica mai mare a surorilor încearcă să se alăture grupului, însă fratele lor încearcă să îi salveze.

Un alt film celebru despre tineri care petrec timpul în compania vampirilor este “Twilight” din anul 2008. Acesta vorbea despre o iubire dintre un vampir mai în vârstă și o fiică a unei familii de umani. Filmul a dezvoltat o eternă poveste de dragoste și luptă între bine și rău. “Twilight” a devenit rapid un film intineritor și a relansat interesul publicului pentru filmele cu adolescenti vampiri.

În 2014, a apărut filmul lui Buffy, “Buffy the Vampire Slayer”, care oferea marii audiențe obișnuită cu o întorsătură modernă. Acesta a urmărit povestea unei tinere lipite de destinul ei de a lupta împotriva răului vampirilor. De la magia și vampirii până la luptele epice și încântătoarea hărțuire a unei fete, filmul a fost un succes în întreaga lume.

De-a lungul anilor, numărul filmelor cu adolescenti vampiri a crescut și a mers mai departe decât vampiri înfiorători și povești de dragoste. Exemple de acest gen sunt filme precum “Van Helsing”, “Underworld”, “Dracula”, „Blade”, „Fright Night”, „Interview with the Vampire” și altele. Aceste filme fac ca interesul publicului pentru vampiri și lumea lor să devină și mai mare și să ofere cea mai tare experiență pe marele ecran.

Filme cu vampiri comedie

Vampirii sunt un personaj principal care a jucat un rol mare in cultura pop de-a lungul deceniilor. Au existat foarte multe producții de filme care au abordat subiectul vampiresc, de la drame istorice la filme de acțiune moderne și chiar și comedii. Filmele cu vampiri comice au un aer mai încrezător și sunt potrivite și pentru cei care nu au câteva gânduri întunecate despre vampiri. Iată câteva filme cu vampiri comedie care ne-au făcut să râdem.

Van Helsing (2004)

Van Helsing, filmul lui Stephen Sommers, are unul dintre cele mai mari nume din anii 2000 cu Hugh Jackman și Kate Beckinsale, Van Helsing este un film de acțiune, aventură și comedie. Cu elemente foarte exagerate si o distastului glisand, Van Helsing ne face sa visam la injghebenarea cateva clisee despre vampiri si ne fascineaza cu creaturile sale stranii si mostenirile lui Dracula.

Dark Shadows (2012)

Filmul Dark Shadows (2012) regizat de Tim Burton, a fost o imensa deceptie din punct de vedere comercial, avand in vedere ca Burton era intr-o forma foarte buna la acea vreme. Cu o casta, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, Helena Bonham Carter si alti actori de top, Dark Shadows prezinta povestea unei familii de vampiri si a lui Barnabas Collins, gazda lor sexy, care incearca sa se reintegreze in aceasta familie.

Vampire’s Kiss (1987)

Vampire’s Kiss (1987) este una dintre cele mai bune filme cu vampiri si poate cea mai amuzanta. Filmul are un aer de comedie negru, cu Nicolas Cage interpretand rolul lui Peter Loew, un agent de publicitate care crede ca a fost transformat in vampir si sufera de mania ca, pe de o parte, ii este frica sa iasa in lume si sufera presiunea interioara din cauza transformarii sale. Aceasta este o comedie rara si amuzanta de la mijlocul anilor 80.

Demoniul (1985)

Demonul (1985) este o comedie si un film de dementa. Acest film de groaza comedic se concentreaza pe povestea lui Tony, un tanar care e muscat si transformat intr-un vampir mislean si internet, care trebuie sa supravietuiasca pentru a se salva. Aceasta comedia amuzanta si dementa, regizata de australianul Graham Baker, a fost un succes critic si comercial si in prezent ne descopera subtilitati și ironii inteligente la fiecare vizionare.

Fie ca sunt filme de actiune miortala sau comedii demente, filmele cu vampiri continuă sa atragă audiențe mari. Urmatoarele filme comedie vampiristica sunt ideale pentru cei care vor sa se distreze cu ceva mai mult decat un horror clich-osit.

Filme 2016 cu vampiri

Filmele 2017 despre vampiri au fost mai mult sau mai putin preluate de cultura populara, dar acestea au oferit publicului scenarii spectaculoase, personaje memorabile si sfarsituri emotionale. Filmul 2016 “The Witching Hour” a adus la viata personaje binecunoscute din lumea vampirilor, cum ar fi Nicholas (Jonathan Scarfe) si Maurice (Chad Willett). Filmul se invarte in jurul luptei pentru supravietuire intre figuri umane si un stramos vampir al lui Nicholas.

In plus fata de magia si intriga, “The Witching Hour” prezinta si iubirea dintre cei doi personaje principali Nicholas si Maurice. Personajul lui Maurice se dovedeste a fi un adept al Adevarului dincolo de obisnuit, unde vampirismul poate fi vazut ca o transformare interiora, mai degraba decat o transformare exterioara. Acest lucru se dovedeste a fi important in momentul in care Maurice incurajeaza dragostea lui Nicholas pentru umanitate, rezultand o legatura puternica intre el si ceilalti.

Ibnul The Witching Hour nu este singurul vampir din anul 2016. Oldman Warren este un alt personaj popular din filmul “The Red Knight” care se angajeaza intr-o misiune pentru a salva o fata bantuita de o duceinta vampirica. Oldman Warren se lupta curajos cu fortele malefice care isi fac simturile simtite si strange forta de a preveni copilul de la spatele inregistrat de neagra magie.

In plus, filmul 2016 “The Beast Within” ofera publicului o perspectiva unica asupra vampirismului. Neville (Clive Owen) merge pe un alt drum spiritual, dupa ce devine un vampir. Intr-o lume populata de fiinte umanoide, el cauta cu speranta progresul spiritual si se trezeste tributar vampirismului. Urmarind drumul lui Neville de la neintelept la bun solicitator, acest film prezinta emotii tulburatoare si aduce o viziune noua asupra vampirismului.

“The Witching Hour”, “The Red Knight” si “The Beast Within” sunt numai cateva exemple care dovedesc ca filmele despre vampiri din 2016 au lucruri interesante de oferit publicului. Aceste filme le permit oamenilor sa vada o alta perspectiva a vampirismului, oferind povestiri complexe despre regasirea spirituala si magia culorilor vampirice.