Feng shui: Cum sa aduci energia feng shui la tine in casa

62 0

Feng Shui este o artă străveche chineză care se concentrează pe armonizarea energiei din mediul înconjurător pentru a promova bunăstarea, echilibrul și prosperitatea în viața noastră. Aplicarea principiilor Feng Shui în casa noastră poate aduce o schimbare semnificativă în atmosfera și vibrațiile interioare, creând un spațiu care ne încurajează să ne dezvoltăm potențialul și să trăim o viață mai plină.

În acest articol, vom explora modalități practice de a aduce energia Feng Shui în casa ta. Vom începe cu principiile Feng Shui aplicate casei în general, învățând cum să echilibrezi fluxul de energie și să creezi un mediu armonios care să sprijine starea ta de bine și succesul în viață.

Dormitorul este o zonă importantă în casa noastră, unde ne regăsim liniștea și odihna. Vei descoperi cum să aplici principiile Feng Shui în dormitor pentru a crea un spațiu relaxant, propice somnului și intimității.

Obiectele pe care le alegem și le amplasăm în casa noastră au un impact semnificativ asupra energiei din jurul nostru. Vei fi ghidat prin lumea obiectelor Feng Shui, învățând cum să alegi și să amplasezi corect aceste obiecte pentru a îmbunătăți fluxul de energie și a atrage bunăstarea în viața ta.

Pisica Feng Shui este un simbol puternic al prosperității, norocului și abundenței. Vei descoperi cum să integrezi pisica Feng Shui în casa ta și cum să profiți de energia pozitivă pe care o aduce în mediul tău de locuit.

Plantele sunt elemente esențiale în Feng Shui, deoarece aduc energie vie și vibranta în casă. Vei învăța despre plantele Feng Shui și cum să le amplasezi corect pentru a amplifica energia pozitivă și a îmbunătăți calitatea mediului în care trăiești.

În cele din urmă, vei explora și conceptul de bază al Feng Shui, învățând despre principiile și beneficiile acestei practici milenare. Vei descoperi cum energia și armonia pot influența în mod pozitiv toate aspectele vieții noastre și cum să aplici aceste principii în mod practic în casa ta.

Prin aducerea energiei Feng Shui în casa ta, vei crea un mediu care te sprijină în realizarea obiectivelor și te ajută să te simți mai echilibrat și mai conectat cu tine însuți și cu mediul înconjurător.

Feng shui casa

Feng Shui este o tehnica traditionala din China milenara, folosita pentru a influenta si a atrage energia pozitiva in spatiul de locuit. Acest fenomen poate fi folosit pentru structurarea si aranjarea armonioasa a locuintei, pentru a oferi spatii relaxante si functionale. Daca doriti sa incercati acest stil de viata holistic, va prezentam cateva principii generale ce se pot pune in practica in cadrul aranjarii interioare a casei.

Incepeti prin a lasa fluxurile de energie sa circule prin casa, asigurandu-va ca nu sunt blocaje in calea lor. De exemplu, curatati-va periodic incaperea si indepartati obiectele care nu au o utilitate sau arata necorespunzator pentru designul dvs. ideal. Usile si ferestrele prezinta un alt punct important in Feng Shui, deoarece acestea intretin circulatia generala a energiei. Deschise, luminoase si curate, dau un sentiment de bunastare si reinventeaza starea dvs. emotionala.

Ultimul pas poate fi punerea accentului pe detalii decorative. Considerati achizitionarea unor elemente decorative ce reflecta energia care va caracterizeaza. Asezarea produselor in diferite portiuni din casa, va poate ajuta sa creati un spatiu personalizat si sa generati energie pozitiva. De exemplu, produsele din lemn aduc multa calitate si caldura in spatiul respectiv, astfel va fi reconfortant si relaxant.

Aplicand astfel principiile Feng Shui, casa ta va fi transformata intr-o zona energica si totodata creativa, de unde se vor lansa vibratii de armonie si bunastare.

Feng shui dormitor

Feng shui este o forma de filozofie de viata care promoveaza starea de armonie si echilibru in viata omului prin stilul lui de aranjare a mediului si prin respectarea propriilor nevoi interioare. Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din punct de vedere feng shui, deoarece acesta este locul in care il relaxam si recaracterm noi insine in fiecare zi. Uitati principalele reguli feng shui pentru a crea un dormitor sa nu fie numai relaxant si confortabil, ci si energizant.

In primul rand, incercati sa tineti camerele usor mai curate, insa nu prea pline de obiecte pentru a nu crea o atmosfera prea aglomerata. Dormitorul trebuie sa fie acela care ne inspira o stare relaxanta si de meditatie si sa creasca starea de bine si energia pozitiva.

Culorile potrivite sunt vital pentru atmosfera feng shui. Evita nuantele prea inchise si decolorate si optati pentru nuante calde si profunde, precum antracit, culoarea roz sau culoarea piersicii. Ideal ar fi sa prezenta si accente de culori vii intermitent ca galben sau albastru pentru a da un contrast mai profund contrastului din dormitor.

Apoi,tineti departe de dormitor televizorul si laptopul, acestea pot distrage atentia si parasiti mereu locul si simtiti energia pozitiva. Este important sa faceti un mediu potrivit pentru somn, si sa eliminati toate lucrurile ce afecteaza sanatatea prin expuneri toxice, cum ar fii concentratiile crescute de CO2.

In cele din urma, motivul pentru care trebuie sa fie atenti si in aranjarea mobilierului din dormitor este pentru a concentra energia pozitiva si pentru a face camera mai creativa. Ideal ar fii sa fie asezat patul in asa fel incat sa avem o privire usor catre usa, dar mai departat de aceasta pentru a ne simti relaxati si protejati. Deasemenea, ferestrele trebuie sa permita lumina naturala sa umple camera ziua si sa poti respira aer proaspat.

Tinand cont de cateva dintre regulile feng shui mentionate mai sus, chiar si simplul act de a restrange numarul obiectelor din dormitor vicea rezultatele si va oferi compania unei energii pozitive vii.

Obiecte feng shui

Feng Shui este arta antica chineza de a crea un mediu de echilibru, armonie si energie pozitiva in casa sau la locul de munca. Exista un set de obiecte tradiționale Feng Shui care pot fi folosite pentru a crea o energie pozitivă și pentru a face ca ochii și inima să se bucure. Obiectele se bazează pe principii tradiționale Feng Shui și se pot alege pentru a crea un decor interior armonios cu natura și spiritul.

Un element important al Feng Shui sunt fluierele chinezești vechi. Acestea sunt agățate în fața ferestrelor sau a ușilor. Fluierele principale au lungimi diferite și realizează câteva sunete în armonie atunci când sunt agitate de vânt. Acestea sunt concepute pentru a trata curentul nefavorabil de energie, prin aducerea armoniei naturale.

Grilajele metalice din lemn sunt de asemenea populare în Feng Shui. Acestea sunt mai degrabă accente decorative care se potriveau în orice colț al casei sau produc un sentiment de siguranță și protecție. Grilajele pot fi decorate cu diverse design-uri sau culori pentru a le face mai atrăgătoare.

Alte elemente populare sunt bacile de acvariu și mesele pentru interior. Acestea sunt folosite pentru a crea un sentiment de pace și calm în spații interioare și în același timp pot ajuta la menținerea unui echilibru energetic. Acestea sunt folosite în special în camere de odihnă, deoarece ajută la promovarea unei stări pozitive.

O altă piesă importantă în Feng Shui sunt chihlimbarul și indigo. Această combinație este folosită pentru a amplifica efectul magnetismului și energiei pozitive chinezești. Acestea sunt cunoscute pentru atragerea norocului, norocului, sănătății și prosperității în viața unei persoane.

În cele din urmă, statuile sunt pur și simplu esențiale în design-ul Feng Shui. Ele ajută la asimilarea energiei pozitive și aduc pace și armonie în mediu. Aceste statui sunt făcute din diferite materiale, cum ar fi oelul chinezesc și bronzul, și pot fi sculptate cu diverse design-uri, cum ar fi animale, elemente chinezesti, godrej-uri etc.

Pisica feng shui

Pisica Feng Shui este o modalitate spirituala de a crea si imbunatati casa si mediul de organizare. Traditia chineza aduce o pisica la casele si birourile sale, aducand in aceasta iluzie un strop de bunastare. Unele pisici sunt folosite primele pentru a curata energiile negative si a incuraja cele pozitive sa intre. Cu abilitatea lor de a simti si curata energia, pisicile au devenit un subiect spiritual adesea folosit in Feng Shui.

Un procedeu folosit in acest context este atasarea unei lanturi deasupra usii de intrare. Se considera ca cele mai optime sunt lanturile din metal, de culoarea galben-auriu, deoarece se crede ca ajuta la distribuirea energiilor pozitive si negative in mod echilibrat. O alta scop al lantului este si prevenirea energiilor negative sa intre in casa.

Pentru a crea energii pozitive si a bloca cele negative, adesea se folosesc cei trei ochi ai unui pisicii specifice rasei chinezesti si anume ce trei ochi ai din varful nasului pisicii. Aceste 3 ochi simbolizeaza abilitati: intelepciunea, randuielile divine si protectia. Aceste trei elemente sunt considerate in Feng Shui ca fiind esentiale pentru a crea energii pozitive in mediul de organizare.

Pisicile sunt considerate un simbol pozitiv si binefacator in Feng Shui. Ei pot ajuta la schimbarea energiei statice si ineficiente a locuintei intr-una dinamica si productiva. Pisicile ofera acceptarea, linistea, protectia si intelepciunea necesara pentru imbunatatirea energiei.

Plante feng shui

Plantele fac parte din elementele importante in arta Feng Shui si sunt piețele de energie pozitiva. Plante Feng Shui ajuta la crearea unei atmosfere armonioase si echilibrate in casa ta si sunt, fara indoiala, una dintre cele mai benefice modalitati si accesibile de a aplica principiile Feng Shui.

Exista numerosi tipuri de plante care armonizeaza energetic locuinta dumneavoastra si le poti folosi pentru a aduce energia prosperitatii, succesului, sanatatii si fericirii. Te poti bucura de vibratia pozitiva a plantelor in toate zonele locuintei tale, cum ar fi bucataria, dormitorul, sufrageria si locul de asteptare. Majoritatea plantelor sunt usor de intretinut si, cu reguli simple, fiecare poate aduce un aer curat si proaspat locuintei tale.

Elementul Pământ este esential in Feng Shui și, de aceea, plantele devin atat de importante. Energia Pământului poate ameliora sentimentele negative și poate aduce forte pozitive. Unele dintre cele mai populare plante recomandate prin Feng Shui sunt muscatelor, dracena, ivârul, rozmarinul, copacul bananier, trandafirul chinezesc si Planta acelora de polizor. Toate aceste plante aduc energii diferite si athmosfera locuintei dumnevoastra.

Pentru a asigura energie auspica Feng shui in casa ta, trebuie sa recunosti si sa apelezi la fidelitatile lor: plantele trebuie sa fie mentinute prospere si coapte, la fel cum ar trebui sa fie toate celelalte elemente din casa ta. Cu toate acestea, avantajele Feng Shui pe care le ofera plantele sunt multiple. Decorarea cu plante nu numai ca va adauga vibratii pozitive in casa si va te intari cu energie pozitiva, dar si va adauga si un efect de ameliorare a stilului si designului general al locuintei tale.

In concluzie, folosirea plantelor Feng Shui este un pas important lo incurajarea energiei pozitive. Daca imparti ireprosabil procedeele Feng Shui si folosesti principiile acestuia, veti vedea ca energia voastra va deveni mai energica si va veti simti mai bine.

Ce este feng shui

Feng Shui este o arta 3000 de ani veche care invata oamenii cum sa isi amenajeze mediul in care locuiesc pentru a intari energia pozitiva si a aduce echilibru si oportunitati in viata lor. Aceasta practica milenara utilizeaza anumite vechi principii si tehnici chineze pentru a se asigura ca energiile potrivite sunt prezente in spatiul de locuit si de lucru. Potrivit practicantilor feng shui, ar trebui sa ne asiguram ca energia acelui spatiu este in armonie cu cel mai autentic eu, si sa alteramam mediul dupa nevoie pentru a consolida aceasta armonie.

Feng shui implica mai mult decat decorarea interioara sau alegerea mobilei; de fapt, acesta implica mai mult decat aspectul casei tale. Simbolurile, culorile, amestecurile si lumina sunt la fel de importante. Cand sunt alese si folosite bine, acestea pot contribui la armonia intre ce exista in mediul tau si ceea ce iti doresti sa invingi.

Una dintre cele mai importante principii ale feng shui este conceptul de “chi” sau energie. Acesta presupune ca anumgee spatiule si obiectele din mediul tau pot influenta energia ta, intr-un fel sau altul. Si daca se folosesc corect si cu intentii pozitive, acestea sunt prezise pentru a aduce prosperitate si fericire. Practicantii feng shui considera ca circulatia chi nu trebuie oprita sau blocata, ci ar trebui sa fie direcionata si orientata intr-o anumita directie pentru a aduce benefii.

Pentru cei interesati sa invete mai multe despre acest subiect, exista cursuri si programe de invatare a feng shui in intreaga lume. Acestea pot varia foarte mult in modul de predare, precum si in durata si profunzimea lor. Chiar si cei care nu au sau nu doresc sa urmeze aceste cursuri pot afla destul de multe prin studiul lor propriu.