Filme cu Denzel Washington: Cele mai interesante filme

64 0

Denzel Washington este unul dintre cei mai respectați și talentați actori ai generației sale, impresionând publicul cu prestațiile sale memorabile și interpretările pline de profunzime. De-a lungul unei cariere strălucitoare, acest actor iconic a jucat într-o serie de filme captivante, aducându-și propria sa aură de carismă și talent în fiecare rol pe care îl interpretează. În acest articol, vom explora cele mai interesante filme cu Denzel Washington, oferindu-vă o privire în profunzime asupra capodoperelor sale cinematografice.

De la producțiile sale din 2017 și 2018, în care a captivat audiența prin interpretările sale strălucitoare, până la filmele din 2015 și 2016, în care a demonstrat versatilitatea sa artistică, vom explora diversele perioade din cariera lui Denzel Washington și vom analiza câteva dintre cele mai notabile filme în care acesta a jucat. Vom explora, de asemenea, colaborarea sa de succes cu Angelina Jolie într-un film care a adus împreună două talente remarcabile ale industriei cinematografice.

Articolul nostru va include, de asemenea, discuții despre filmele noi cu Denzel Washington, oferindu-vă informații actualizate despre cele mai recente producții în care acest actor excepțional a jucat. Indiferent dacă sunteți deja un fan al lui Denzel Washington sau sunteți în căutarea unor recomandări de filme interesante, acest articol vă va ghida prin selecția celor mai captivante și remarcabile filme ale acestui talentat artist.

Pregătiți-vă să fiți captivați de performanțele uimitoare și carisma irezistibilă a lui Denzel Washington într-o călătorie fascinantă prin filmografia sa vastă. Haideți să explorăm împreună cele mai interesante filme cu Denzel Washington și să ne bucurăm de talentul și profunzimea acestui actor extraordinar!

Filme cu Denzel Washington 2017

În 2017, Denzel Washington a aparut în 3 filme, fiecare avându-i caracteristicile sale unice. Aceste filme sunt: „FuriOS 7”, „The Magnificent Seven” și „Roman J. Israel, Esq“.

„FuriOS 7” este un film de acțiune, cu o distribuție puternică. Filmul mizează pe curajul și voința lui Denzel Washington pentru a scoate un grup de hoți marginau, care sunt forțați să fure un vehicul super tehnic. Performanța lui Denzel Washington ca șeful grupului de hoți, Dominic Toretto, a adus peliculei mii de fani, câștigând chiar și Premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal.

“The Magnificent Seven” este un film de acțiune western, cu acțiunea în desfășurare în Przapad, un mic oraș răscolit de o puternică adevărată. Filmul îl are pe Denzel Washington în rolul Samuel L. Jackson, forta de lupta care ajută la răscumpararea unui oraș și la izgonirea unei puteri laice care a luat controlul. Performanța sa de ați oferi un mare număr de fani actorului, și filmului, cascadă cu aplauze și câștigă un loc permanent în istorie.

„Roman J. Israel, Esq.”este povestea unui avocat a cărui viată socială și luptele sale interioare se schimbă când pierde cauza cea mai importantă. Filmul spune povestea lui Denzel Washington în calitatea lui de protagoniștiu, aducându-l în lumina reflectoarelor atât de pe rangul superior, cât și pe adâncime. Performanța lui Washington a câștigat nesticrite recunoaștere a publicului, aducându-i, de asemenea, un Golden Globe pentru cel mai bun rol principal într-o dramă.

În 2017, Denzel Washington a câștigat multă recunoaștere pentru munca lui în domeniul cinematografic – datorită filmelor sale de succes, acestea au captat atenția și au cucerit inimile milioanelor de fani din întreaga lume.

Filme cu Denzel Washington 2015

Denzel Washington este unul dintre cei mai premiati si mai iubiti actori de pe marile ecrane, aratand, de-a lungul anilor, faima si talentul sau in multe dintre peliculele sale. Anul 2015 a fost un an destul de productiv pentru cariera lui Washington, cu doua filme mediatizate si premiate in acelasi timp, care l-au consacrat si mai mult.

Primul film al lui Denzel Washington din 2015 a fost The Equalizer, inspirat de seria de televiziune americana cu acelasi nume. Acesta a readucut in prim plan intunecata figura a lui Washington, castigatorul a doua premii Academy Actor, ceea ce a facut ca intreaga piesa sa fie vazuta cu cea mai mare dispretete. Acesta joaca rolul unui om obisnuit care se transforma intr-o forta infricosatoare prin care isi razbuna vechea sa alegere de a ucide oricine se pare ca merita.

Al doilea proiect al lui Denzel Washington din 2015 este Pelicanul Brief, adaptare a celebrului roman thriller de John Grisham. Washington joaca rolul unui avocat dedicat, care se confrunta cu unul dintre cele mai provocatoare procese pe care le-a vazut prezent tribunalele americane. Omul sau disperat se lupta pentru vindecarea unei mici orase din Louisiana si poate obtine acest lucru prin dobandirea unei sectiuni secrete din guvern,dar este amenintat de un conspirator malefic foarte puternic.

Acestea sunt cele doua filme cu Denzel Washington din 2015 care au captivat atentia publicului si l-au readus in prim plan in lumea filmului. Actiunea si caracterul sau din aceste doua filme au scos cel mai bine talentul lui Washington, facandu-l una dintre cele mai recunoscute figuri ale anului.

Filme cu Denzel Washington 2018

În 2018 au apărut două filme cu Denzel Washington. Ambele au avut succes comercial și critic. Primul film a fost The Equalizer 2, regizat de Antoine Fuqua. Acest film a avut o premiera în luna iulie și a fost primul film al lui Washington cu a doua parte din serie The Equalizer. Acesta a generat încasări de peste $103 milioane la nivel mondial. Filmul a avut parte și de recenzii pozitive de la criticii de film.

Al doilea film cu Denzel Washington din 2018 a fostRoman J. Israel, Esq., regizat de Dan Gilroy. Acest film a avut premiera la începutul lunii noiembrie și a fost un film dramatic care a primit recenzii mixte din partea criticilor de film. Deși acest film nu a generat încasări de nivel comercial în comparație cu The Equalizer 2, aceasta a revenit la Columbia Pictures în valoare de aproximativ $11 milioane.

Denzel Washington a jucat în numeroase filme de-a lungul anilor, inclusiv realizările sale premiate cu Oscar. El joacă în filme pe mai mulți ani și își menține starea de celebritate, făcându-l unul dintre cei mai apreciați actori din lume.

Filme cu Denzel Washington 2016

În 2016, Denzel Washington a crescut și mai mult în titlul de unul dintre cei mai talentați și mai venerați actori și regizori din industria filmului. A reușit să capete un număr de trei nominalizări la Premiul Oscar și de două nominări la Premiul Emmy, reușind un an impresionant și productiv.

Filmul lui Washington în 2016 a fost “Fences”, filmul său de regizor de la drama ficțiune și adaptare, care a avut succes la box office-ul de top și a primit numeroase nominalizări și premii, inclusiv un premiu Oscar pentru Viola Davis.

Alte filme care au apărut în 2016 și în care Washington a luat parte sunt “The Magnificent Seven”, remake-ul clasic de western și “The Equalizer 2” cu Robert McCall (Washington). Acesta din urmă a devenit cel mai financiar de succes film cu Denzel Washington de până acum.

În plus, 2016 a fost anul când Washington și-a arătat talentul și în televiziune, cu apariții în emisiuni, cum ar fi interviul lui de la postul CBS “60 Minutes”, dar și în comercialele Mercedes-Benz și American Express.

În timp ce rolurile sale din 2016 nu se vor uita prea curând, următoarea apariție a lui Washington pe marele ecran va fi când va repeta rolul său din “The Equalizer 2” în sequelul cu același nume, care va apărea în 2021. Până atunci, trebuie să vă bucurați de ceea ce a făcut Denzel Washington foarte bine în 2016.

Filme cu Denzel Washington si Angelina Jolie

Filmele cu Denzel Washington și Angelina Jolie au provocat faima de top a actorilor noștri și atrag spectatori din întreaga lume. Actrița Angelina Jolie și actorul Denzel Washington se prezintă ca două dintre cele mai bine cotate personalități din cinematografia modernă și joacă roluri în unele dintre cele mai bune filme ale timpurilor. Desigur, acești doi trebuie să fi parteneri într-un film, și iată câteva dintre filmele lor cele mai bune împreună.

O opțiune populară din aceste zile este The Bone Collector, regizat de Phillip Noyce și lansat în anul 1999. Denzel Washington joacă rolul unui veteran detectiv care îi învață meseriei pe o tană de un patolog neobișnuit, interpretat de Angeline Jolie. Acest film explorează misterul, suspansul și lupta pentru dreptate și este unul dintre cele mai bune ale lor.

Un alt film este Taking Lives, lansat în anul 2004, care prezintă un thriller murdar și complicat în care Angelina Jolie se prezintă ca Interpol agent, care este pus pe urmele unui criminal în serie pe care îl interpretează Denzel Washington. Acest film ia publicul prin rulote de înspăimântare și strălucesc schimburi de replici între acesti doi mari actori și nu renunță niciodată la momentele disperate de acțiune.

Un alt film între Denzel Washington și Angeline Jolie este Mr & Mrs Smith, lansat în anul 2005. Acesta este un film de acțiune și comedie și prezintă povestea unui cuplu care se crede că sunt unul obișnuit, care descoperă că sunt de fapt, amândoi, asasini profesioniști, luptați pentru a se schimba roluri fără să știe. Acest film le frustrează pe toate starurile și joacă un rol cheie în a aduce acesti doi actori la vederea publicului.

Filmele cu Denzel Washington și Angeline Jolie se descoperă strâns legate unele de altele, iar aceste filme entertaining oferă publicului emoții intensificate și plin de suspans care îi țin în grit treaz. Aceste filme oferă cuplului nostru un mod provocator de a arăta cât de bine se pot potrivi la un loc și de a-și face ceea ce ce este mai bine. De aceea, majoritatea publicului va urmari neîncetat să schimbe ecranul cu cei doi actori, jucându-și rolurile mai binet și mai înveselit.

Filme noi cu Denzel Washington

Denzel Washington este unul dintre cei mai renumiţi actori din Hollywood din ultimii ani. Acesta a venit cu încărcături de filme noi în ultimul deceniu. Primele două titluri din 2020 ale lui Washington sunt The Little Things și Ma Rainey’s Black Bottom.

The Little Things reprezintă un thriller psihologic despre o anchetă asupra unui criminal în serie. Departamentul de Poliţie din Los Angeles face echipă cu un detectiv din Kern County pentru a-l prinde pe criminal. Denzel Washington o interpretează pe Joe Deacon, detectivul vetera din Kern County. El se aliază cu John Boyer (interpretat de Rami Malek) şi Jim Baxter (interpretat de Jared Leto) pentru a face ancheta.

Ma Rainey’s Black Bottom este un film pe baza unei piese de teatru scrisă de August Wilson. Este un film de drama ce arată influenţa sporadică a rasei asupra industriei muzicii de blues. Povestea are loc în anul 1927 şi priveşte perioada înghesuită de înregistrare a lui Ma Rainey. Denzel Washington joacă rolul lui Cut (interpretat de Chadwick Boseman) şi joacă un rol critical în lupta Rozei pentru respectul care trebuie să i se dea industriei muzicii de blues.

The Little Things şi Ma Rainey’s Black Bottom promit să fie filmele până la nivelul anului 2020 pentru Denzel Washington, iar fanii sunt curioşi să le vadă. Acestea vor fi fiecare o altă brazdă adăugată peste careva dintre cele mai talentate epoci ale carierei lui Washington.