Filme cu Jackie Chan: Top cele mai bune filme

103 0

Jackie Chan este un icon al cinematografiei de acțiune și comedie, cunoscut în întreaga lume pentru stilul său unic și abilitățile sale extraordinare în arte marțiale. De-a lungul unei cariere impresionante, Jackie Chan a reușit să cucerească inimile publicului cu carisma sa debordantă și prestații pline de energie. În acest articol, vom explora topul celor mai bune filme cu Jackie Chan, oferindu-vă o privire de ansamblu asupra capodoperelor sale cinematografice.

De la filmele sale recente din 2018 până la producțiile mai vechi și clasice din 2015, vom explora diversele perioade din cariera lui Jackie Chan și vom analiza câteva dintre cele mai notabile filme în care acesta a jucat. De asemenea, vom pătrunde în fascinantul univers al filmelor de comedie cu Jackie Chan, unde umorul și acțiunea se îmbină armonios pentru a oferi o experiență memorabilă spectatorilor. Vom descoperi și filmele de acțiune pline de adrenalină, care au făcut din Jackie Chan un nume de referință în acest gen cinematografic.

Articolul nostru va include, de asemenea, discuții despre filmele noi cu Jackie Chan, oferindu-vă informații actualizate despre cele mai recente producții în care acest actor excepțional a jucat. Indiferent dacă sunteți deja un fan al lui Jackie Chan sau sunteți în căutarea unor recomandări de filme interesante, acest articol vă va ghida prin selecția celor mai captivante și remarcabile filme ale acestui talentat artist.

Pregătiți-vă să fiți captivați de cascadoriile spectaculoase, umorul spumos și carisma inconfundabilă a lui Jackie Chan într-o călătorie fascinantă prin filmografia sa vastă. Haideți să descoperim împreună cele mai bune filme cu Jackie Chan și să ne bucurăm de farmecul și talentul inegalabil al acestui actor legendă al cinematografiei.

Filme cu Jackie Chan 2018

Jackie Chan este o legendă vie a artelor marţiale și actor de film în industria cinematografică. De-a lungul anilor el a lansat mai multe filme de succes. În 2018, Jackie Chan a dat lovitura cu mai multe filme de succes.

Iată câteva filmări cu Jackie Chan, lansate în 2018:

  1. „Kung-Fu Yoga”: Acest film de acţiune/comedie este o producţie indiană multi-naţională care prezintă pe Jackie Chan rezolvând mistere în cadrul unor situaţii amuzante și periculoase atât în ​​India cât și în China. Primit cu entuziasm de public, acest film a adus o mulţime de premii și recenzii pozitive atât de la recenzenţii de film cât și de la fani.

  2. “The Foreigner”: Acest thriller politic este regizat de Martin Campbell și prezintă pe Jackie Chan joacă rolul unui chinez care se răzbună împotriva teroriștilor din Irlanda de Nord. Acesta este unul dintre cele mai bune filme cu Jackie Chan din ultimul deceniu și a fost premiat cu multe nominalizări și premii.

  3. “Bleeding Steel”: Unul dintre cele mai bune filme SF cu Jackie Chan, acest film prezintă pe Jackie Chan jucând rolul unui poliţist luptându-se pentru a dezamorsa un dispozitiv biologic. Filmul are un buget însemnat de 45 de milioane de dolari și a primit recenzii bune din partea criticilor.

  4. “The Nutcracker and the Four Realms”: Un film de familie de acţiune/aventură, Jacki Chan a jucat rolul unui ofiţer de poliţie rus care a luat parte la această poveste pe care o cunoașteți și o iubiți deja. Deși filmul a primit recenzii mai puţin favorabile, prezenţa lui Jackie Chan a adăugat un plus de divertisment și mister acestui film.

În plus, Jackie Chan a avut și alte roluri în mai multe filme lansate în 2018, cum ar fi Saila: Nume fatal, The Hive, Journey to Maca,etc., care au primit recenzii variate de la public.

Toate în toate, 2018 a fost un an plin pentru Jackie Chan în industria cinematografică. Cu siguranţă acest an și-a adus mari împliniri pentru această legendă vie a filmului de acţiune.

Filme cu Jackie Chan 2015

Jackie Chan este un actor și regizor de origine chineză, cunoscut pentru rolurile sale din filmele de acțiune. El a apărut în aproximativ 150 de filme și a co-produs peste 34 de filme. În 2015, Chan a jucat în 5 filme. Acestea sunt “DragonBlade”, “Vizionare mortală 4 “, “Adevărul meu”, “Dragon Fantasy” și “Vizionare mortală V.

DragonBlade este un film de acțiune-aventură 2015 regizat de Daniel Lee care ìn prezintă pe Chan în rolul lui HuoAn, un general și căpitan de cavalerie alături de John Cusack, Adrien Brody și Sharni Vinson. Acest film povestește despre militarii care au luptat pentru a elibera China de sub Robust.

Vizionare mortală 4 este o continuare a francizei mortale. Jackie Chan joacă rolul lui Wen Pai, un maestru de arte marțiale care este un acoperi pentru o organizație secretă.

Adevărul Meu este un film de comedie 2015 în care Jackie Chan joacă rolul lui Zhu Yan, un fotograf adevăratit care se întoarce în satul său menit să salveze casa familiei sale.

Dragon Fantasy este un film de comedie 2015 în care Jackie Chan interpretează rolul unui conducător de dragoni și luptător de arte marțiale care se află în lupta sa pentru a elibera dragonii de sub blestem.

Vizionare mortală V este o adaptare 2015 a filmului original din 1999, Vizionarea din 1995. În acest film, Chan joacă rolul lui Huo Yuanjia, un maestru de arte marțiale pe cale de a-și răscumpăra legenda mortală.

Prin intermediul acestor filme, Jackie Chan ne-a arătat abilitatea sa uimitoare de a juca fie în roluri dramatice sau comică. Sperăm că în 2016 vor veni și mai multe filme bune despre această celebritate comica și dramatică.

Filme comedie cu Jackie Chan

Jackie Chan este una dintre cele mai iubite vedete de comedie din lume. De-a lungul carierei sale, a jucat în numeroase comedii – de la filme de acțiune și comedii ale filmelor de acțiune la comedii romantice. De la filmele care l-au transformat în cultul international al divertismentului la filmele care l-au facut mai accesibil publicului general, Jackie Chan și-a dedicat cariera sa regizand sau jucand în nenumarate filme memorabile de comedie.

Unul dintre cele mai bune filme cu Înțeleptul Jack și Arma Secretă din 1998. Acest film îl prezinta pe Jackie Chan ca un școlar care lucreaza ca gospodar si spioneaza victimele de furt în timpul zilei. În timp ce râdeți la Lucrurile drăguțe pe care eroul le face în timp ce încearca sa prinda hoții, filmul surprinde în mod incitant luptele de luptator știintifice suggestive și spectaculoase, care se dezvolta în evoluția intelectuala și morală a personajului principal.

În 1996, Jackie Chan a jucat în ,Twin Dragons. Această comedie năucitoare arată cum doi gemeni identici gemeni se despart la naștere și se reunesc mai târziu pentru a învinge unele dintre cele mai periculoase misiuni care necesita o paleta extrem de diversa de abilitati. Comedyi ridicatei arata cum ei doi reușesc sa faca fata acestoir provocari și sa se descurce în situatiile care vin de-a lungul drumului.

În 2004, filmul de comedie adorat de Jackie Chan – New Police Story a revenit cu un exponent. Dragostea în primele scene ale filmului se transforma rapid în acțiune, unde vevetlului detectiv se alatura un tanar recrut pentru a anihila un grup de hoți. Deși îl vedem pe Jackie Chan lucrând din nou în care, acel Jackie tinerei indica persoanele sale și dialogueaza cu inteligenta si autoritate personajului carismatic.

Jackie Chan este unul dintre cei mai buni actori de comedie de pe ecran și o mare inspiratie pentru numeroase generatii de fani. Este important sa înțelegem ca cele mai excentrice comedii marca Jackie Chan se pot apropia de public prin tablete ale unor îndatoriri profesionale, hat si râsuri.

Filme cu Jackie Chan 2017

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de actiune din lume, Jackie Chan, a aparut intr-o serie de filme interesante din 2017. Aceste proiecte compun o varietate de genuri, de la comedia la actiune si aventura. Iata o lista cu cele mai bune filme cu Jackie Chan din 2017.

  1. The Foreigner – Acest film de actiune-thriller, regizat de Martin Campbell si produs de Steve Chasman, prezinta povestea lui Quan, interpretat de Jackie Chan. Quan este un vanator de recompense ce isi cauta razbunarea pe cei care au ucis fiica sa si a criticat actiunile Chinei Nationalist Party. The Foreigner a fost foarte bine primit atat de critica cat si de public si a castigat mai multe premii in 2017.

  2. Kung-Fu Yoga – Acest film de actiune-comedy spune povestea unui arheolog si a echipei sale care descopera comori ascunse si patruseaza temple vechi, la celalalt capat al lumii. This Kung-Fu Yoga isi bazeaza actiunea pe lupta incredibila a lui Jack (interpretat de Chan) si Jackie Chan a fost complimentat pentru umorul sau dar si pentru abilitatile sale de lupta.

  3. Railroad Tigers – Acesta este un film de actiune-comedy in care Jackie Chan joaca rolul lui Ma Yuan, care se alatura grupului sau de rebeli anti-japonezi conformisti si care se lupta cu fortele de ocupatie japoneze durante Razboiului Chino-“);||

  4. The Lego Ninjago Movie – Acest film de actiune-animatie prezinta povestea lui Lloyd, interpretat de Jackie Chan, care ajuta prietenii sai sa se lupte cu un villain care incearca sa distruga orasul Ninjago. Fiind unul dintre cele mai bune filme cu Lego din ultimul timp, The Lego Ninjago Movie se bucura de recenzii bune datorita umorului sau dar si a provocarilor unice.

  5. Bleeding Steel – Acest film de actiune-thriller ii are drept protagonisti pe Jackie Chan si pe Nana, care joaca rolul unei agenti secret care lupta impotriva criminalitatii in regatul mafiot din Sydney. Din elaborarea sa de trucuri periculoase, Bleeding Steel reuseste sa capteze atat actiunea cat si suspansul si a castigat recenzii favorabile.

Filme de actiune cu Jackie Chan

Jackie Chan este unul dintre cele mai populare și bine-iubite staruri de la Hollywood, cunoscut pentru filmele sale de acțiune și divertismentul neobosit. A susținut și produs mai mult de 150 de filme care au cucerit lumea și au fost traduse în 30 de limbi. Pe lângă faptul că e un actor extraordinar, Chan este și un mare regizor.

Divulgând îndrăzneala sa dimensiune în fiecare film, Jackie Chan se bucură de o apreciere și admirație la nivel mondial, la fel ca și filmele sale de acțiune, devenite cunoscute în întreaga lume. Exemple de astfel de filme sunt Și cand va veni armata (1981), Poliția armatei chineze și Câinele ei (1986), Protecția dragonului (1992), Eroul meu (1992), Clonul lui Jackie Chan (1993), Miracolul lui Dragonul (1995), Rush Hour (1998), Sing sângerându-se (1999) și mulțumiri la înălțime (2002).

Jackie Chan este deosebit de cunoscut pentru abilitatea sa de a combina articolul de divertisment și acțiunea artistică pentru a crea spectacole captivante de acțiune. Acțiunea mestecată de Chan combină lupta, comediile și tradițiile foarte chinezești precum Tai Chi. Acesta este motivul pentru care filmele lui de acțiune sunt atât de populare la nivel mondial.

Filmele de acțiune ale lui Jackie Chan sunt folosite pentru a interpreta lumea și modul în care oamenii se comportă în ea. Acestea provoacă întrebările fundamentale despre cine suntem, ce facem și cum putem lua decizii morala bune. Acest lucru evidențiază portretul lumii despre care Chan vorbește, de asemenea, provocând oamenii să se întrebe despre sursele și limitele lor fizice.

Acestea sunt numai câteva motive pentru care Jackie Chan a devenit un regizor renumit cu filme de acțiune la nivel mondial și se bucură de popularitatea multor fani din întreaga lume. Cu o carieră lungă și diversă, filmele sale au cucerit lumea și au primit o mulțime de premii. Jackie Chan va continua să aducă filme de acțiune fascinante publicului din întreaga lume.

Filme noi cu Jackie Chan

Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuți actori de acțiune, cu numeroase producții cinematografice de succes. El și-a început cariera în anii 70 și a interpretat coproducții cu Bruce Lee pe parcursul anilor 80. Acest mare maestru al artelor marțiale continuă să încânte audiența din întreaga lume cu roluri de succes în filme care îmbină acțiunea cu comedia.

În 2020, există câteva filme noi cu Jackie Chan care se anunţă promiţătoare. Primul este “Vigilante Diaries”, care urmăreşte un grup de spioni, jurnalişti şi criminali care luptă pentru curăţarea Londrei de criminali. Jackie joacă rolul principal, chiulangiul Cheung, una dintre principalele figură ale acestui film.

Al doilea film este “Ben-Hur”, această producție modernă fiind o reimaginare originală a filmului din 1959. Jackie joacă rolul lui Sheik Ilderim, unul dintre conducătorii de rasele Holdem din film.

Există, de asemenea, “Skiptrace”, care este în regia lui Renny Harlin și în care Jackie joacă rolul lui Bennie Chan. Acest film urmărește călătoria lui Bennie în China pentru a-și găsi soția și fiul său, care au dispărut în marele complot al mafiei.

Ultimul film pe care Jackie Chan l-a lansat anul acesta este „Kung Fu Yoga”, bazat pe o legendă despre o comoară uitată ascunsă în Tibtea. Acest film este o serie de locuri exotice, distractive, în stilul clasic al lui Jackie Chan, cu un mix de acțiune și divertisment.

Indiferent de ce filme veţi alege să vizionaţi anul acesta, Jackie Chan îşi va asigura un loc în sufletele publicului cu unele dintre cele mai bune producții ale sale.