Filme cu Sarah Jessica Parker: Cele mai bune filme

79 0

Sarah Jessica Parker este o actriță talentată și carismatică care și-a câștigat popularitatea și recunoașterea la nivel mondial prin rolurile sale memorabile din filme. Cunoscută în special pentru interpretarea sa iconică din serialul “Sex and the City”, ea a demonstrat de-a lungul timpului că este o actriță versatilă și capabilă să aducă viață personajelor într-un mod autentic și captivant. În acest articol, ne propunem să explorăm filmografia sa și să îți prezentăm cele mai bune filme cu Sarah Jessica Parker, care nu ar trebui să lipsească din lista ta de vizionare.

Vom explora filmele cu Sarah Jessica Parker, oferindu-ți o selecție variată de producții în care ea a strălucit și a adus emoție și profunzime personajelor interpretate. Indiferent dacă ești în căutarea unor comedii romantice pline de farmec, a unor drame captivante sau a unor povești de dragoste cu adevărat remarcabile, lista noastră va acoperi toate aceste aspecte.

Sarah Jessica Parker a reușit să cucerească inimile publicului prin talentul său actoricesc și prin abilitatea de a se conecta cu personajele interpretate. Filmele în care a jucat sunt pline de viață, umor, pasiune și emoție, iar interpretarea sa autentică aduce un plus de valoare fiecărei producții.

Lista noastră cu cele mai bune filme cu Sarah Jessica Parker va include producții aclamate de critică și apreciate de public, în care ea a excelat prin interpretările sale remarcabile și prin aducerea la viață a personajelor într-un mod autentic și captivant.

Ești pregătit să descoperi cele mai captivante filme cu Sarah Jessica Parker? Continuă lectura și pregătește-te să fii cucerit de farmecul și talentul acestei actrițe remarcabile în aceste producții cinematografice de excepție!

Filme cu Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker este o prezența puternică pe marele ecran. Ea a jucat în filme de la comedii și până la drame, și a devenit unul dintre cei mai iubiți actori. În această listă, sunt prezentate câteva filme care îi prezintă talentul lui Sarah Jessica Parker și câteva dintre rolurile ei spectaculoase.

Sex and the City (2008): Acest film, bazat pe populara serie de televiziune, a avut premiera în 2008. Sarah Jessica Parker joacă rolul lui Carrie Bradshaw – un editor de modă care se vede implicată în aventuri amoroase și care luptă pentru a căuta răspunsurile vieții în orașul ei iubit – New York City.

Failure to Launch (2006): Această comedie romantică explorează tema oboselii tinereții și poate deveni imediat o favorită, datorită carismei lui Sarah Jessica Parker. Filmul se axează în jurul lui Paula (Sarah Jessica Parker), un décor designer angajată să ajute la lansarea fermecătorului lui Tripp (Matthew McConaughey) din căminul părinților săi.

State of Crossings (2007): Acest film de drame susținut de Sarah Jessica Parker prezintă povestea unor dragoste și pierderi din sudul Statelor Unite în timpul Războiului Civil. Sarah Jessica Parker joacă rolul lui Abigail James, o mamă singură care se luptă totuși să își îndeplinească responsabilitățile și să se îndoiască în timp ce luptă pentru ceea ce ea crede.

Sparkle (2012): Acest film bazat pe viața lui Aretha Franklin ancorață de muzică, dans și drama are în centru trei surori ale căror voci sunt comercializate de familie. Sarah Jessica Parker joacă rolul lui Emma, mama surorilor, care este feminină, caldă și dură, și luptă pentru a oferi cel mai bun lucru pentru copiii ei și familia ei.

I Don’t Know How She Does It (2011): Acesta este un film despre comicul productor și director de televiziune, Doug McGrath, care a reușit să îmbine lucrurile în mijlocul desfășurătorului pe care mai multe femei le întâlnesc în zilele noastre. Sarah Jessica Parker joacă rolul lui Kate Reddy, o mamă care încearcă să facă față ambelor lumi: lumea de acasă și lumea de afaceri.

Vacation (2015): Vacanța este un film comic-istic bazat pe filmul original din anii 80. Sarah Jessica Parker interpretează rolul lui Nancy Peterson, membru al clanului Griswold care însoțește familia sa în Drumul Câmpului pe care toată lumea îl face. Nancy este întotdeauna aici pentru a crea și a mentine armonia aproape imposibil de realizat a clanului Griswold.

Filme online cu Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker este o actriță de renume mondial, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum Sex and the City și Divorce. Ea a jucat în numeroase filme și seriale de mare succes de-a lungul anilor. Cu toată popularitatea sa, este posibil ca mulți admiratori ai acesteia să nu știe că aceasta joacă în diferite filme care sunt disponibile pentru vizionare online. Iată 24 de filme cu Sarah Jessica Parker pe care le puteți urmări online.

 1. Fleabag (2019)

Fleabag este o comedie pe care Sarah Jessica Parker o joacă alături de Phoebe Waller-Bridge. Este disponibil să fie vizionat pe Amazon Prime Video.

 1. Divorce (2016-2019)

Divorce este o comedie-dramă pe care Sarah Jessica Parker o joacă alături de Thomas Haden Church. Serialul este încă disponibil să fie vizionat pe HBO Go.

 1. Sex și orașul (2008)

Aceasta este cea mai cunoscută peliculă a lui Sarah Jessica Parker pe care o poți vedea pe Amazon Prime Video.

 1. The Family Stone (2005)

The Family Stone este unul dintre cele mai vechi filme cu Sarah Jessica Parker pe care îl puteți viziona pe Netflix.

 1. Mars & (desene animate) Piața (1999)

Sarah Jessica Parker juca alături de Kelsey Grammer în această comedie animată care este surprinzător de amuzantă despre o anumită frunză de ceapă care devine primarul și se luptă contra unui asediu de bârfe. Filmul este disponibil pentru vizionare pe Amazon Prime Video.

 1. Furia (1992)

Furia este drama și thriller acțiunea lui Sarah Jessica Parker pe care îl puteți urmări pe Amazon Prime Video.

 1. Los Angeles-Paradise (1982)

Los Angeles-Paradise este primul său rol într-un film și o întâlnim pe Sarah Jessica Parker alături de veterani ca Walter Matthau și Vincent Gardenia. Puteți urmări acest film pe Amazon Prime Video.

 1. La strada Sazonde (2009)

La strada Sazonde este o comedie matură despre viata în Cartierul Latin din Los Angeles bazată pe adevăratele evenimente. Filmul in care joaca Sarah Jessica Parker poate fi accesat pe Netflix.

 1. Anastasia (1997)

Anastasia este animația clasică care și-a lansat vocile Stars-urilor, inclusiv Sarah Jessica Parkers. Puteți accesa acest film pe Netflix.

 1. Mall Cop 2 (2015)

Mall cop este un film comedia cu poante și îl găsima pe Sarah Jessica Parker interpretând rolul antagonist al lui Paul Blart. Acest film este disponibil pe Netflix.

Acestea sunt doar câteva exemple de filme cu Sarah Jessica Parker care se pot vedea acum online. Există multe alte filme în care aceasta joacă un rol care pot fi urmărite pe diferite servicii de streaming online.

Filme bune cu Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a devenit o superstar de film de pe începutul anilor 2000, după ce a primit recunoașterea internațională ca star a serialului HBO Sex and the City. Perfecționistă, actrița s-a dedicat în întreaga sa carieră blockbuster-urilor și filmelor pentru cultura de masă, impunând o viziune originală care să stârnească o largă audiență.

Vedeți mai jos cele mai bune filme cu Sarah Jessica Parker, de la hituri mondiale la roluri istorice care o deosebesc de restul.

 1. Viata lui Adele (2008) – Sarah Jessica Parker joacă rolul mamei lui Adele în acest film romantic-dramă, în care tânăra cântăreață se vede confruntată cu decizii dificile despre dragoste și viitorul ei. Parker o interpretează excelent pe Rita, iar audiența a fost entuziasmată de rolul ei emoțional, fiind o contribuție minunată la cariera sa diversă și de succes.

 2. Fapte de erou (2002) – Filmul are un potential imens de a oferi o poveste mai profundă și una cu adevărat inovatoare despre eroism, iar Sarah Jessica Parker a făcut povestea să strălucească prin contrabalansarea dramelor de război cu momente pline de farmsimatică, de umor și de speranță.

 3. Canești ghinioniste (1998) – Sarah Jessica Parker joacă rolul vesel și încurajator al Mariei, un personaj polițist care, alături de ceilalți colegi, luptă împotriva unuia dintre cei mai notorii criminali din stat, reușind astfel să-și aducă comuna la un nivel superior de siguranță și de stare de bine.

 4. Lumea lui Charlie (2000) – Acest film minunat îi dă lui Sarah Jessica Parker oportunitatea să joace rolul lui Susan, soția unui om de știință care reușește să devină regele universului imaginar pe care și l-a creat. Rolul ei se descurcă excelent prin îmbinarea blândeții și fermității, arătând că realitatea poate fi modelată de propriile imaginații.

 5. State de mânie (1996) – Acest film dramedic familial este precum o privire critică la realitatea rece și justiția profundă. Rolul lui Sarah Jessica Parker este ca acela al unei persoane inflexibile și rebele care încearcă să se opună eternelor opresiuni și să construiască un viitor mai bun pentru ea și cei din jur.

Astfel, Sarah Jessica Parker a reușit să impresioneze întotdeauna prin rolurile pe care le-a jucat. Fie că este vorba despre o mamă îngrijorată, o mamă competitivă sau un erou rebel, fiecare dintre personajele interpretate de aceasta sunt americane, versatilitatea și talentul fiind factori definitorii în cariera sa de succes.

Filme de dragoste cu Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a jucat in anumite dintre cele mai cunoscute filme de dragoste din ultimii 30 de ani. De la rolul sau indraznet si independent din Sex and the City (2008), si pana la obisnuita fetita draguta, sensibila si extrovertita din filmele din perioada sa de debut, Sarah Jessica Parker s-a dovedit a fi o actrita formidabila atunci cand vine vorba de aportul adus la filmele de dragoste.

In ultimii trei decenii, filmele cu Sarah Jessica Parker au inclus comentarii profunde si incitante despre dragoste. Printre filmele ei cele mai bine cotate se afla Hocus Pocus (1993) si Failure to Launch (2006), unde actrita si-a folosit inteligenta si ingeniozitatea pentru a face glume si captivare publicul. Cu toate acestea, in anul 1998, Sarah Jessica Parker s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni actori feminini din industrie cand a jucat rolul unei mame singure din filmul cult de dragoste, The Journey of August King.

Atunci cand vine vorba de iubire, Sarah Jessica Parker se dovedeste a fi una dintre cele mai bune actrite din industrie si de-a lungul anilor, a reaprins visele si sperantele milioanelor de fani ai sai. Rolul sau din Sex and the City a dovedit aceasta: ea si-a creat o pozitie de putere si respect in industrie, jucand o femeie independenta si fermecatoare, care se bucura de propria sa viete si iubeste inteligent. Sarah Jessica Parker evidentiaza esentialul elementelelor psihologice complexe ale sentimentelor de dragoste in realitate.

Pentru Sarah Jessica Parker, iubirea s-a dovedit a fi un subiect care trebuia abordat in filmele ei. Actrita obisnuieste sa joace roluri emotionale, complexe si provocatoare, care promoveaza emoția reala si relațiile.Cel mai recent film cu Sarah Jessica Parker, All Roads Lead to Rome (2015) se bucura de o productie impecabila si de o prestatie stralucita din partea acesteia ca fiica unei mame singure.

Pentru fanii actritei si ai cinematografiei, filmele ei sunt un punct de referinta atunci cand vine vorba de iubire. Sarah Jessica Parker aduce un nou mod de a spune poveste si de a interactiona cu sentimentul minunat al dragostei.