Filme cu Steven Seagal: Cele mai impresionante filme

125 0

Steven Seagal este un nume care echivalează cu acțiunea, intensitatea și expertiza în artele marțiale. Cu un stil unic și o prezență carismatică, acest actor și artist marțial a cucerit publicul cu rolurile sale în filme de acțiune captivante. În acest articol, vom explora cele mai impresionante filme cu Steven Seagal, oferindu-vă o privire de ansamblu asupra carierei sale și a celor mai remarcabile producții în care a jucat.

Vom începe călătoria noastră cu filmele de acțiune cu Steven Seagal, în care expertiza sa în artele marțiale se combină cu scenele spectaculoase și cu povestirile pline de adrenalină. Vom explora, de asemenea, filmele sale din 2016, 2015, 2017 și 2018, care au demonstrat că pasiunea și abilitățile sale în acest gen cinematografic sunt la fel de puternice ca întotdeauna.

Steven Seagal a reușit să creeze un brand distinct în lumea filmelor de acțiune, iar stilul său autentic și talentul său în artele marțiale au devenit caracteristici definitorii ale producțiilor în care a apărut. De la scenele de luptă impresionante până la momentele de suspans și dramă, filmele cu Steven Seagal vă vor captiva și vă vor ține cu sufletul la gură.

Acest articol vă va oferi o privire în profunzime asupra filmografiei impresionante a lui Steven Seagal și vă va ghida prin selecția celor mai remarcabile și captivante producții ale acestui talentat actor și artist marțial. Fie că sunteți deja un fan al lui Steven Seagal sau sunteți în căutarea unor recomandări de filme de acțiune, acest articol vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra talentului și impactului său în lumea cinematografiei.

Pregătiți-vă să fiți captivați de mișcările sale rapide și precize, de suspansul și acțiunea debordantă, și să vă bucurați de spectacolul pe care Steven Seagal îl aduce pe ecran. Haideți să explorăm împreună cele mai impresionante filme cu Steven Seagal și să ne lăsăm purtați într-o călătorie palpitantă și plină de acțiune!

Filme de actiune cu Steven Seagal

Steven Seagal este un performer in domeniul artelor martiale și un actor american de film. A fost nominalizat de două ori la premiile Golden Globe și de cinci ori la premiile Saturn. El a primit recunoașterea publică pentru rolurile sale în succe cu accent de acțiune, combinate cu abilitățile sale de arta marțială. Seagal a jucat în numeroase producții de acțiune și thriller-uri, de asemenea, care au inclus roluri protagonice și anexe.

Un exemplu de un film de acțiune cu Stevens Seagal este „Under Siege”. Acțiunea se desfășoară în timp ce un echipaj US Navy, inclusiv fostul SEAL Casey Ryback (Seagal) este prins la bordul navei de luptă USS Missouri. Ryback se trezeste trebuind să înfruntă o armată de asasini salai, dirijati de un insetat de razbunare raunator Veteran de razboi. Ryback trebuie sa salveze nava si echipajul sau sa isi omoare captorii cu puterile sale fizice.

“Under Siege 2: Dark Territory” este un alt film de acțiune cu Seagal și este o continuare la primul film. Acțiunea se desfășoară pe un tren de lux, unde Ryback se trezeste prins in pluta sa de agresori alcătuite din fosti mercenari. Ryback se lupta cu acești mercenari pe tren pentru ca sa-si salveze călătorii și sa înfrânga rapinatorul care are in minte un plan elaborat de a corupe sistemul de control al armelor nucleare.

“Out for Justice” este un alt film de actiune cu Seagal. El interpreteaza un detectiv NYPD inarmat care se intoarce in sătucul sau natal ca sa își găsească un prieten foarte bun ucis. El caută răsplată și răzbunare, creând o răfuială de sange în cartierul sau, înainte de a fi nevoit să se confrunte cu adevaratul adversar.

Cel mai recent film de actiune cu Steven Seagal este ” Cartelul Gasitului Mort”. Acțiunea filmului a avut loc în Arizona, unde trei polițiști surescitau o tentativă de asasinat. Seagal joacă rolul unui detectiv subtil care se alatura echipei pentru a se lupta cu un cartel de droguri mexicane internationale. Perechea de detectivi severe trebuie să părăsească teritoriul în câștigul lor, iar lupta lor devine personala atunci când lor li se va spariginar teama.

Filme cu Steven Seagal 2016

Steven Seagal este unul dintre cei mai cunoscuti actori de actiune si a aparut in numeroase productii cinematografice, inclusiv in anul 2016. Acesta a aparut in mai multe filme inulte anul acesta, incepand de la actiune la drama. Printre acestea se regasesc Justice, Contract to Kill si Code of Honor.

Justice este un film de actiune din 2016, regizat de John Milius si distribuit de Lionsgate. Scenariul filmului se concentreaza pe existenta dubla a lui Seagal, care devine un razbunator al adevarului atunci cand se pune in pericol integritatea sa. El lucreaza alaturi de FBI pentru a face dreptate victimelor carora le-a fost facut rau.

Contract to Kill, la fel ca Justice, este un film de actiune thriller. Filmul se concentreaza pe lupta lui Seagal impotriva terorismului si a mafiilor. El devine o forta impotriva coruptiei atunci cand descopera comploturi si activitati ilegale care ii ameninta integritatea.

Code of Honor este un film de drama si mister din 2016, in care Seagal joaca rolul Colonelului Robert Sikes. El cauta dreptate si adevar in timp ce investigheaza moartea unui insotitor acaroruit in mod tragic si trage concluzii privind situatia. Filmul se concentreaza pe lupta sa pentru a restabili ordinea si a face dreptate.

Acestea sunt doar cateva exemple de filme din 2016 care au avut-o ca personaj principal pe Steven Seagal. Cu toate acestea, exista multe alte filme interesante si dramatic in care actorul tine un rol important incepand cu anul 2016.

Filme cu Steven Seagal 2015

2015 a fost un an mare pentru actiunea și dramaturgia îndrăzneță a filmelor cu Steven Seagal. El a fost dedicat la îmbunătățirea portofoliului său și a oferit fanilor săi mai multe filme în acest an decât în anii anterioara. Majoritatea filmelor s-au îndepărtat de stilul său clasic de arte marțiale pur și s-au îndreptat către un stil mai bine regizat realizat de profesioniști din industrie. De asemenea, co-protagonistul său în aceste filme a fost bogat în inovație generată de producători de entertainment de top.

Primul film lansat în 2015 a fost “The Contractor”, un thriller de acțiune bazat pe o misiune secretă menită să înlăture un lider rus care a devenit un pericol pentru lume. Steven Seagal joacă rolul principal al unui om de afaceri, care devine un asasin contractant pentru a finaliza misiunea. Filmul face parte din categoria politică-accelerată a filmelor cu Steven Seagal și a adus la suprafață o imagine cinematografică dramatică a unei misiuni cu implicații geopolitice.

O a doua opțiune populară pentru fanii curioși este “Force of Execution”. În această producție, Seagal interpretează un gangster rău care luptă împotriva unui alt asasin profesionist (Ving Rhames). Teroristul care articulează pulsul orașului ia măsuri de prevedere împotriva asasinului profesionist și se aliază cu un agent corrupt FBI (Rhames). Force of Execution conține o poveste complexă și intrigantă și oferă un nou nivel de viață în cariera sa de până atunci.

Și totuși o altă mare producție de anul trecut a fost “Kill Switch”. Aceasta evidențiază apariția lui Seagal ca agentul guvernamental, șeful diviziei de inovare din cadrul FBI care investighează un caz dificil. Acest film se îndreaptă către genul intuitiv și construit cu prizonieri realizați de proximitate. În acest sens, acest film a oferit o perspectivă inovatoare asupra carierei lui Seagal.

În concluzie, 2015 a fost într-adevăr un alt an glorios pentru Seagal. El a oferit tuturor fanilor săi o serie de filme, cu diverse genuri și teme, care s-au bucurat de un difuzare peste hotare. Aceste producții au sporit portofoliul lui Seagal și au adus liniște fanilor săi că actorul îi va oferi în continuare acele clasice filme de acțiune.

Filme cu Steven Seagal 2017

Cea mai recenta incursiune din cariera actorului Steven Seagal in filmele de actiune a avut loc la inceputul anului 2017, in care regizorii i-au pus la dispozitie aparitii in cateva dintre cele mai aclamate filme din costul lui. Acesta a jucat rolul principal in mai multe productii, incluzandur politistul incoruptibil neiubita sa fictiva, un razboinic samurai si mai multe personaje negative ale secolului XXI.

Primul film cu Steven Seagal, din 2017, a fost „Killer Cruiser”, care il prezinta pe actorul devenit celebrul in rolul lui Nick Larkin, un comandant de motonava aducator de vorbe care afla adevarul despre un atentat terorist periculos destinat sa distruga o intreaga organizatie financiara mondiala. Din aceasta cauza, el trebuie sa faca echipa cu un presupus criminal pe care tocmai il aresteaza pentru a dejuca fiu plan. Urmatorul sau proiect a fost ”Cartelul”, unde el a interpretat un politist gata sa ia justitie intreg si cu orice risc. Filmul se invarta in jurul lui Rolly Jones, un detectiv care se lupta impotriva unei organizatii criminale de talie mondiala.

Filmul sau urmator a fost „Code of Honor”, unde Steven Seagal a interpretat un alt politist, Colonelul Brett Randall, care se infrunta cu un grup de gherilieri, numiti The Sons of John, cu scopul de a proteja familia sa si orasul in care locuieste. Filmul prezinta un barbat curajos in lupta impotriva raului ascuns in spatele superioritatii nemilostiv si cinica a grupului criminal. Cu toate acestea, lui Seagal trebuie sa faca fata lumii sale androginice.

Steven Seagal s-a intors pe marele ecran si in „Asia Absolute Control”. Acesta a interpretat si regizat filmul care a avut loc in Bangkok, unde Seagal joaca e William Garrick, un om de afaceri cu trecut obscur care se hotaraste sa se confrunte cu mafia japoneza si sa salveze cat mai multe vieti. In aceasta misiune, el se lupta impotriva unor mercenari retrasi din armata, care isi adopta propriile reguli si principii. Filmul ofera o imagine plina de actiune a puterii si a influentei detinatorilor de putere asupra masei de indivizi.

Actorul a aparut si in “Killer Gaidens”, unde a interpretat un samurai misterios care salveaza o intreaga comunitate amenintata de un duetary criminal. El isi foloseste talentul si talentul sau de a se disimula pentru a si-a ajuta misiunea de a lupta impotriva unor labirint de infractiuni, perverse si coruptie. Filmul ofera o imagine a cum viata poate fi schimbata complet daca se folosesc puterile si abilitatile corecte si imorale.

Trecand mai departe de anul 2017,

Steven Seagal a apărut și în alte câteva producții, inclusiv in ”Contract Killer”, unde a interpretat rolul unui bodyguard profesionist care se afla in centrul unei complicatii intortocheate de asasinat. filmul urmareste lupta sa pentru a dezlega misterul revolutiei interne si a iesi pe cont propriu din comploturile sale trucate si intortocheate.

Filme cu Steven Seagal 2018

Steven Seagal este un actor, regizor și producător american, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum Năluci, Fire Down Below, Plan de bătaie și Sangria. El a devenit cunoscut în particular pentru stilul său de luptă unic și se consideră veteran al artelor marțiale, având numeroase premii în acest domeniu.

În 2018, acesta a avut numeroase proiecte și filme de văzut. Iată o listă a celor mai frumoase filme cu Steven Seagal din 2018:

  1. Fata din Hong Kong (Daughter of the Wolf)

În această acțiune, Seagal joacă rolul unui fost ofițer militar care este angajat să localizeze fiica unuia dintre fostii lui colegi, care a dispărut în Hong Kong. Acesta trebuie să se confrunte cu o rețea de crime și religie periculoasă pentru a o salva.

  1. Cartierul Ghetto Strop (Ghetto Street Stops)

Seagal joacă rolul unui detectiv privat care are sarcina de a stopa traficul de droguri în cartierul ghetto din Los Angeles. Acesta lucrează cu agenți FBI și locali și face față unei rețele de crimă extrem de periculoase pentru a salva orașul.

  1. Îndreptarul unui soldat (A Soldier’s Revenge)

În acest thriller, Seagal încearcă să salveze un copil de la o bandă locală de gangsteri care l-au luat ca sclav. El trebuie să-și folosească toți sclavii și antrenamentul pentru a-l salva și pentru a se răzbuna asupra criminalilor.

  1. China Assassin (The China Assassin)

În această producție, Seagal joacă rolul unui antrenor de luptă care se aliază cu un polițist pentru a anihila o bandă de criminali care a invadat un templu Shaolin chinezesc și încercând să-l fure. Acest film oferă o mulțime de scene de luptă pentru fanii artelor marțiale.

Aceste patru filme oferă o surpriză cu privire la talentul actorului și regizorului Steven Seagal și prezintă fanii cu mândrie. Dacă sunteți fan al filmelor de acțiune cu această vedetă, ar trebui să le vedeți absolut!