Filme cu The Rock: Top cele mai bune filme

77 0

Dwayne “The Rock” Johnson este un actor iconic și carismatic care s-a impus în industria filmului prin prezența sa puternică și abilitățile sale de actor. De-a lungul carierei sale impresionante, The Rock a reușit să impresioneze publicul cu interpretările sale într-o varietate de genuri cinematografice, de la acțiune și aventură la comedie și dramă. În acest articol, vom explora cele mai bune filme cu The Rock, oferindu-vă o listă cu producțiile sale care au captivat audiența și au câștigat aprecierea criticilor.

Vom începe prin a examina filmele cu The Rock din anii 2015 și 2016, oferindu-vă o perspectivă asupra rolurilor sale remarcabile și a succesului pe care l-a înregistrat în această perioadă. Vom continua cu filmele din anii 2017, 2021 și 2022, aducându-vă în atenție cele mai recente producții în care The Rock și-a demonstrat talentul și carisma.

De asemenea, vom explora și genul comedie, unde The Rock a excelat prin interpretarea personajelor amuzante și carismatice. Vă vom oferi recomandări de filme cu The Rock în care veți găsi momente de distracție și râs garantat, într-o atmosferă plină de umor și energie pozitivă.

Indiferent dacă sunteți fan al filmelor de acțiune, aventură sau preferați genul comedie, acest articol vă va oferi o selecție variată de filme cu The Rock, astfel încât să puteți găsi cu ușurință cele mai bune producții care vă pot captiva atenția și vă pot oferi o experiență cinematografică de neuitat.

Haideți să descoperim împreună topul celor mai bune filme cu The Rock și să explorăm carisma și talentul acestui actor remarcabil într-o varietate de roluri și genuri cinematografice. Indiferent de preferințele dvs., suntem siguri că veți găsi cel puțin un film care să vă captiveze și să vă ofere o experiență cinematografică deosebită.

Filme cu The Rock 2016

Dwayne Johnson, cunoscut și cunoscut sub numele său de scenă “The Rock”, a urcat rapid pe treptele de succes ale industriei de divertisment international, cunoscut pentru rolurile sale nu doar din postura sa de wrestler profesionist. El a câștigat respect și apreciere ca actor, dovedind abilitățile sale actoricești în numeroase titluri, începând cu anul 1996 și până în prezent. În 2016, The Rock a fost prezent în două proiecte de film: Central Intelligence și Moana.

Central Intelligence a fost lansat la mijlocul anului și a reunit Melissa McCarthy și Dwayne Johnson alături de o echipă de co-staruri. Acesta este o comedie cu suspecte ce explorează relația dintre un fost sportiv de liceu, interpretat de The Rock, și un CIA timid, interpretat de Kevin Hart. Cei doi se găsesc în mijlocul unei conspirații cibernetice foarte periculoase. Central Intelligence a fost o prezență onorabilă la box-office, cumulând 123 de milioane de dolari din lumea întreagă.

Al doilea film cu The Rock din 2016 a fost animația Moana. Acesta a folosit vocea lui Johnson în rolul demigod Maui, acoperit de tatuaje ce spun poveștile mitologice și destinul său special în această producție Disney. Filmul a făcut furori la box office cu 600.1 milioane de dolari încasări internaționale și 277.9 milioane de dolari încasări din S.U.A. Moana a obținut recenzii entuziaste și a pentru The Rock a acordat rolul lui Maui premiului Critic’s Choice Movie Award pentru cel mai bun actor vocal în animație.

Filme cu The Rock 2017

Dwayne ‘The Rock’ Johnson este una dintre cele mai mari vedete ale cinematografiei. Începuturile carierei sale au venit din puțin cunoscutele show-uri de lupte din imperiul World Wrestling Federation (WWF) și, de atunci, este aproape imposibil să găsești cuiva care nu știe de el. The Rock a crescut ca actor și a parcurs o cale galbenă în industria filmului, jucând în multe filme la scară largă și făcându-și un loc ca unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

În 2017, The Rock a avut două filme foarte bine primite, “The Fate of the Furious” și “Baywatch”. Prima a fost cea de-a 8-a în seria “Fast and Furious”, care se concentrează pe alianțele opuse ale lui The Rock și Vin Diesel. Al doilea a fost o comedie groasă cu costum de baie care s-a bucurat de o primire mai caldă decât se aștepta.

The Rock are, de asemenea, un rol principal în “Jumanji: Welcome to the Jungle”, care se lansează în decembrie 2017. Acesta este de fapt un remake al clasicului din 1995 și folosește tehnologia modernă, cum ar fi efectele speciale în loc de prostii mecanice, pentru a-i oferi spectatorilor aurul autentic.

The Rock a devenit și prezentator de emisiune. El a prezentat prima ediȣie a Golden Globe Awards din 2017, unde a schimbat multe glume și a adus mulți oameni la lacrimi cu discursul său motivațional despre puterea deschiderii. Acest lucru a fost urmat de apariția sa în emisiunea de divertisment “Saturday Night Live”, unde a interacționat cu telespectatorii într-un mod foarte reciproc.

The Rock face mai multe proiecte în 2018. El și-a încheiat înregistrarea pentru remake-ul clasic “Rampage”, unde interpretează rolul principal al unui Primatolog și are o co-vedetă cu Naomie Harris. El se va alătura, de asemenea, lui Gal Gadot pentru cea de-a doua parte a filmului “Faster 6”, care se va lansa pentru prima dată în primăvară.

The Rock a demonstrat mereu că este actorul perfect pentru a da vie filmelor cu actiune mereu captivante și cu umorul său mereu acaparator. Fanii lui sunt încrezători că va fi tot atât de captivant ca de obicei în producțiile din 2017 și 2018 și abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă.

Filme cu The Rock 2021

Dwayne Johnson, cunoscut și sub numele de The Rock, continuă să fie una dintre cele mai bune și mai îndrăgite figuri din lumea filmului. Cu un palmares impresionant, actorul și producătorul de film a reușit să aibă parte de succes atât în ​​filmele lui de acțiune, cât și în cele de comedie și drame.

Anul 2021 se anunță a fi la fel de epuizant și aglomerat cum a fost cel precedent, deoarece The Rock a făcut câteva anunțuri neașteptate și interesante cu privire la viitoarele sale proiecte cinematografice.

Primul său proiect în 2021 este „Jungle Cruise”, un film de aventuri inspirat dintr-o atracție a parcului Disney, care va fi regizat de Jaume Collet-Serra și co-produs de Johnson și Susan Downey. Aici, vedeta va interpreta rolul lui Frank, un pescar marin care va face echipă cu Emily Blunt pentru a descoperi o comoară. Filmul numit și niște realizatoare.

Cumulatorul vor primi cu bucurie și newsflash ca Johnson lucuz la un remake al lui “Big Trouble in Little China”, film din 1986. Așteptările sunt înalte când vine vorba, deoarece nativul din Hawai va interpreta personajul principal al lui Jack Burton, un șofer de tir dezinvolt care are parte de câteva aventuri amuzante într-un Chinatown din San Francisco.

Un alt proiect interesant pentru 2021 îl reprezintă povestea adevărată a lui Robert Jerry, care a avut o călătorie uluitoare către vestic pentru a căuta o mină de aur din 1872. Acest proiect regizat de Kasi Lemmon și intitulat „Red Notice” va oferi publicului o privire mai de aproape asupra mineritului de aur din acele vremuri și va prezenta pe Johnson în rolul unui agent Interpol.

Cu siguranță, 2021 oferă fanilor The Rock destul de multe opțiuni și permite publicului să se bucure din plin de stila sa inconfundabilă și de îndemânarea lui exemplară.

Filme cu The Rock 2022

Dwayne Johnson, cu numele său de scenă The Rock, este una dintre cele mai populare și internațional renumite figure de divertisment. El a avut începuturi ca luptător profesionist de wrestling în federația World Wrestling Entertainment în anii 1990 și a devenit actor, producător și antreprenor în ultimele două decenii. De la comedii memorabile ca ”The Other Guys” și ”Jumanji: Welcome to the Jungle”, la francize de succes precum ”Fast and Furious” și ”The Jungle Book”, Johnson activează în peste 50 de lucrări de filmare în continuare.

Viitorul lui The Rock la cinematografe este din ce în ce mai strălucitor. Vom vedea în anul 2022 mai multe filme cu el, inclusiv lansări neterminate dintr-un an în altul.

Primul film de anul 2022 este „The Black Adam”, adaptare din DC Comics, în care Johnson îl va interpreta pe super-erou. Acest proiect de producție a fost amânat și prelungit de mai multe ori datorită pandemiei mondiale, dar producătorii speră să îl finalizeze și să îl lanseze în aprilie 2022.

Tot atunci el joacă în „Red Notice”, un film de acțiune și comedie de tip thriller. Acest thriller internațional, în care joacă și Gal Gadot și Ryan Reynolds, va fi produs de Universal Studios și lansat în luna iunie 2022.

Următorul proiect în care joacă The Rock este The Janson Directive, o adaptare după un roman bestseler de Paulison Jansson în care joacă rolul principal. Acest film va fi lansat în luna decembrie 2022.

În afară de acestea, va fi lansat și un nou film Jumanji, produs de Sony Pictures, care prevede revenirea lui Johnson în rolul lui Dr. Smolder Bravestone. Acest film va fi lansat în decembrie 2022.

Tot atunci lansarea marelui proiect al lui The Rock și Apple TV „Young Rock” este, de asemenea, programată pentru luna decembrie 2022. Acest serial biografic animat va reflecta evenimentele din formarea și dezvoltarea lui Johnson în anii ’80 și ’90.

Cu toate acestea, mai sunt și alte proiecte care se apropie de lansare pentru 2022, precum The Six Billion Dollar Man, „Fast and Furious 9” și Jungle Cruise.

De asemenea, Johnson este implicat și în antreprenoriat și producție. El și-a extins brațele pentru a deveni producător principal pentru filme cum ar fi „Fighting with My Family”, „Jumanji: Welcome to the Jungle” și „The Titan Games”.

În concluzie, anul 2022 va fi un an foarte încărcat pentru The Rock, unde vom vedea pe ecran mai multe filme și producții ale sale. La fel de bine, vom vedea mult mai multe producții în producție în viitorul apropiat.

Filme cu The Rock 2015

Dwayne Johnson, mai cunoscut ca The Rock, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din lume din momentul în care a devenit un superstar hollywoodian în 2015. El a jucat în mai multe filme de succes în această perioadă, iar aceste filme i-au adus lui The Rock o mulţime de succes şi multă faimă. Acestea sunt câteva dintre principalele filme cu The Rock lansate în 2015.

Furious 7: Acesta a fost unul dintre cele mai populare filme cu The Rock din 2015. El joacă rolul lui Agentul Luke Hobbs, un agent de servciu al Departamentului de Control al Drogurilor din SUA, care se aliază cu echipa de curse clandestine pentru a rezolva o crimă. Filmul se axează pe acţiune, aventură, suspans şi multă agitaţie.

San Andreas: Acesta este un film despre un cutremur de magnitudine 8.1 care devastează Coasta de Vest, iar The Rock joacă rolul unui pilot de helicoptere de salvare care trebuie să se lupte cu forţele naturii. Filmul foloseşte efecte speciale puternice, imagini uimitoare şi efecte spectaculoase care au făcut ca această peliculă să fie una dintre cele mai bune filme din acea perioadă.

Central Intelligence: The Rock interpretează rolul unui fost star al căminului de liceu care era în vârstă în adolescenţă, dar care acum lucrează ca agent CIA. Filmul urmăreşte căutarea din trecutul lui The Rock pentru a salva lumea de la un agent similar lui.

Moana: Filmul urmăreşte aventura unei fete tinere, Moana, care se luptă pentru a salva insula nativă a ei din ceea ce se presupune că este un spirit malefic misterios. The Rock joacă rolul lui Maui, un fulger deţinător care se aliază cu Moana pentru a salva insula.

Dacă sunteţi un fan The Rock şi vreţi să urmăriți filme care să merită văzute, atunci aceste filme sunt o alegere bună. Toate sunt producţii antrenante și entuziasmante, pline de acţiune şi suspans, care merită văzute. Dacă vreţi să urmăriţi cele mai bune filme cu The Rock lansate în 2015, atunci acestea sunt cele mai recomandate.

Filme cu The Rock comedii

Dwayne Johnson, cunoscut ca „The Rock”, și-a ridicat popularitatea datorită rolurilor sale în lumea wrestlingului și, mai târziu, datorită teatrului. Filmele sale, în special comediile, sunt adorate de publicul din intreaga lume. Faceți o mică relaxare și amintiți-vă următoarele 7 filme amuzante cu The Rock.

  1. The Tooth Fairy (2010)The Rock joaca un jucator de hochei pe gheata profesionist care se transformă in Zâna Măseluțelor. El duce la bine sarcini magice, inclusiv pedepsirea copiilor cărora le place sa nege existența Zânei Măseluțelor.
  2. Be Cool (2005)The Rock îl interpretează pe”Gay” Walace, muzicianul și bodyguardul lui Chili Palmer din sequelul lui Get Shorty, care se îndrăgostește de o femeie din industria muzicală.
  3. Jumanji (1995)The Rock ajută prietenii să învingă toate pericolele din jungla Jumanji, în timp ce se aventură să găsească un oracol pentru a invinge jocul misterios.
  4. The Other Guys (2010)The Rock joacă o mare parte din film alături de Will Ferrell, în rolul unui detectivesuper-puternic, care lucrează pe străzile New York-ului și este comandant al gradului de polițist.
  5. The Rundown (2003)The Rock joacă rolul unui tocilar și se îndrăgostește de o fată cât timp este angajat pentru a recupera o comoară din jungla Amazonului.
  6. Fast Five (2011)Făcând parte din franciza The Fast and the Furious,The Rock interpretează rolul lui Luke Hobbs, un agent FBI care lucrează pe lângă echipa din film pentru a prinde răufăcătorii.
  7. Central Intelligence (2016)The Rock exact „agentul federal Bob Stone” care se reuneste cu un vechi prieten de liceu, interpretat de Hart, pentru a împiedica lansarea unei amenintări de război nuclear.

The Rock îndulcește filmele sale de comedie, oferind spectatorilor ore de râs. Toate filmele de mai sus sunt sigure, așa că asigurați-vă de relaxare într-un marathon propriu de comedie.