Filme horror noi: Top filme noi horror de vizionat

55 0

Pasiunea pentru filmele de groază a fost mereu una intensă, iar industria cinematografică nu încetează să ne surprindă cu noi producții pline de suspans, groază și momente înfricoșătoare. În acest articol, îți prezentăm o selecție de filme horror noi, care te vor captiva și îți vor oferi experiențe intense și memorabile.

Anii 2016 și 2017 au adus numeroase filme horror noi, în care s-a explorat creativitatea și imaginația regizorilor pentru a oferi publicului momente de groază și tensiune extremă. În această selecție, vei descoperi producții care au reușit să se impună prin povestea lor înfricoșătoare și efectele vizuale de înaltă calitate.

Anul 2022 a adus o nouă serie de filme horror care au stârnit interesul publicului și au obținut recenzii favorabile. Vei avea ocazia să explorezi aceste producții proaspete, care îți vor oferi momente de suspans și groază autentice.

Opțiunile de a viziona filme horror noi online sunt din ce în ce mai diverse și accesibile, astfel că poți descoperi cu ușurință producții recente și îți poți satisface setea de frisson cinematic. Vei găsi platforme de streaming online care oferă o gamă variată de filme horror noi, pregătite să te înfioare și să te provoace.

În căutarea de filme horror noi, nu putem trece cu vederea anul 2015, care a adus producții remarcabile ce au reușit să cucerească publicul prin povestiri înfricoșătoare și momente de suspans bine construite. Aceste filme au devenit repede clasice moderne în genul lor și merită să fie descoperite și de către iubitorii de groază.

În concluzie, te invităm să te pregătești să fii captivat de topul nostru cu filme horror noi, care vor transforma serile tale în adevărate experiențe înfricoșătoare. Indiferent de anul lansării, vei găsi în selecția noastră producții care te vor ține cu sufletul la gură și îți vor testa curajul. Așadar, pune-te comod și pregătește-te să descoperi cele mai noi și înfricoșătoare filme horror de vizionat!

Filme horror noi 2016

După ce un deceniu de succese a creat o nouă generație de fani, fiecare an 2016 aducea multe filme de groază noi și interesante ce luptă pentru satisfacția audience-ului. Sfera horror este aproape suprasaturată de producții al căror scop principal este acela de a aduce în prim plan teme interesante și intrigante. În ciuda ritualului său obișnuit și a decăderii regelui de la clasicul film de groază, horror-ul a continuat să își extindă orizontul prin punctul de vedere al regizorului si creația unor spectacole uimitoare.

Iată câteva filme de groază noi debutează în anul 2016:

 1. The Witch – O poveste de groază șocantă, această extrapolare înfiorătoare al unui cuplu religios și a familiei lor foarte credincioase, este previzibila, însă își pastrează o mulțime de mister. Acest horror integrează elemente de supraviețuire si schimbarea personajelor într-o experiență captivantă la limita terrifyingului.

 2. 10 Cloverfield Lane – Versiunea modernizata a clasicei filme de groază The Blaire Witch Project. Acest film ofera răspunsuri la diferite întrebări asupra misterelor la care se expune personajul principal. Miza sa dramatică este prezentă și în mod instinctiv ne poartă într-o călătorie care va pune accentul pe teama și adeptele între mister și frondozitate.

 3. The Conjuring 2 – Cu o trama bazata pe casete audio adevarate si înregistrări video, filmul vorbeste despre cazul paranormal șocant al familiei Enfiled și ciudatu ro pamânt pe care îl "locuiește". Acest produs cinematografic prezintă înfăptuiri grotești și complexe într-o modalitate captivantă la acelasi nivel cu prequel-ul său.

 4. The Shallows – Un thriller psihologic contemporan ce revoluționează genul horror-ului modern, datorită camerelor de luat vederi submarin. Acest film oferă o perspectivă originală în privința șocului și fricii. Intriga sa ofera un amalgam de adresarea fireasă a temerilor profunde ale personajului principal din spatele unui tenace super-eroism.

 5. Don’t Breathe – Un Genit al filmelor horror ce alterează lumea adunatiilor, prin modul său unic de a redefini ideile înrădăcinate ale pericolellor detaliilor si fronozității. Cu toate acestea, filmul aduce o schimbare inovativă prin manipularea poveștii sale cu viteze variabile si antrenante schimbri ale deciziilor personajului principal.

2016 aduce o varietate de filme horror ce prezintă sectoare fascinante ce ar fi trebuit relevate. Aceste producții captează atenția și ies în evidenșâ prin modurile dramatice și de suspans ale procesului narration. Așadar, filme de groază noi din acest an va face sa vă cutremurați de frică, de fiecare dată când aceste filme vor fi vizionate.

Filme horror noi 2017

2017 a fost un an foarte interesant pentru industria filmului de groaza. S-au lansat numeroase filme horror spectaculoase, de la Blockbuster-uri pentru box-office-uri pentru filme indie subtile. Aici sunt cinci filme horror noi interesante de la 2017:

 1. It: Acest film, bazat pe romanul lui Stephen King din aceeasi denumire, a fost o mare reusita in ambele Box Office si criticilor. Personajul lui Bill Skarsgård, Pennywise, a fost o imagine terifianta in mintea multora dintre telespectatori.

 2. Get Out: Get Out este unul dintre ultimele filme de groaza ale lui Jordan Peele. Acesta a fost produs de Blumhouse Productions si a reusit sa aduca ceva nou si unic in filmul de groaza. Filmul opreste lumii in care frica si rasa sunt pana la limita.

 3. Split: Acesta este un alt film lansat de Blumhouse Productions. Acesta spune povestea unui baiat care este capturat de un sarlatan complet nenorocit. Fanii lui M. Night Shyamalan au fost foarte impresionati de modul in care directorul a abordat tema filmului si de efectele de groaza excelente.

 4. Annabelle: Creation: Acesta este unul dintre cele mai bine primite filme horror din ultimii ani. A doua parte a francizei Annabelle, acest film are aceeasi linie narativa si personaje. Dar creatia adauga o noua dimensiune, intensificand frica.

 5. Happy Death day: Acesta este un alt film de groaza lansat de Blumhouse. Filmul urmeaza o femeie care se trezeste in aceeasi zi si incearca să învețe să scape dintr-un eveniment ciclic paranormal. Cu aceasta idee neobisnuita se adauga frica si intriga, face sa fie unul dintre cele mai faimoase filme de groaza ale anului.

Filme noi horror 2016

2016 a fost un an incredibil pentru filmul de groaza, oferind o varietate de subgenuri interesante si provocatoare. Spectatorii au avut parte de o calatorie frumoasa si intunecata prin Universul horror, prezentand unele dintre cele mai interesante filme horror ale anilor recenti.

De Butacu Insangerat: Unul dintre cele mai apreciate filme noi horror de anul acesta, "De Butacul Insangerat" regizat de Neill Blomkamp a fost o surpriza minunata. Filmul spune povestea unei fete adolescente care se confrunta cu forte malefice si amintiri traumatizante. Filmul ofera un mix de clestii intelectuale si provocatoare cu momente suficiente de suspans cauzate de materialul thin de groaza conventionala.

Ochiul Calculatoarelor: Acest film de groaza moderna inovator, regizat de Caradog James si produs cu bani de Lions Gate, a devenit unul dintre cele mai indragite filme ale lui 2016. In centrul filmului sta un barbat care isi gaseste constiinta transferata in corpul unei masini ultra-hi-tech. Nu numai ca filmul aduce elemente groaznice, ci si personaje interesante si imagini de nivel inalt.

Conjuring 2: Acest sequel al lui Conjuring este cu adevarat unul dintre cele mai bune filme horror ale ultimilor ani. Cu regizorul James Wan la carma, filmul revine la scenariul original prin prezentarea unei alte familii care se confrunta cu fortele malefice. Movie-ul aduce si elemente si imagini intunecate, suspans si groaza pentru a apropia puterea paranormala de viata reala a spectactoarelor.

Don’t Breathe: Prima regizare a lui Fede Alvarez pentru Formatia Double Edge de la Sony Pictures, Don’t Breathe ofera o groaza de inalta calitate cu scene destul de extreme. Filmul urmareste lumea deprinand povestea unor hoti tineri care sunt acostati de un vanator de bani ranit. Acest film contine si linii de motivatie profunda si actiune de nivel ridicat.

The Witch: Acest film de groaza pus intr-un context folcloric european real este unul dintre cele mai fermecatoare filme horror ale anului 2016. Filmul prezinta o poveste misterioasa intr-un mediu rural bine construit, iar spectacolul este emotionant si provocator. Crearea convingatoare a lui Robert Eggers vorbeste despre sinucidere, incest si vraji in faimoasele New England 17-ecentiste.

Operatiunea Anthropoid: Acest film de thriller de groaza are cateva momente destul de bine filmate care au contribuit la intregul sau efect. Acest film bazat pe adevarate evenimente de la sfarsitul-Al Doilea-Razboi Mondial urmareste povestea unui grup de rezistenta ceantra conservatorilor evrei si nazisti din anii 1940. O Categorie aparte pentru aceasta data de groaza, Opearatiunea Anthropoid se bucura de recenzii pozitive primite de la spectactori.

Filme horror noi 2022

În ceea ce privește filmele horror pe care le vom vedea în anul 2022, vom fi tratați cu atâtea surprize și suspans. Deși acesta este un gen foarte competitiv în industria cinematografică, există multe titluri care ies din mulțime și ne spun deja că vor fi clasice horrfice notabile.

Unul dintre filmele horror noi pe care ar trebui să-l luați în considerare este „The Curse Of La Llorona”. Acest film s-a lansat în 2019 și a fost aclamat de critici. Are un scenariu solid și este un horror psi-thriller care tratează un detonator social interesant și controversat de-a lungul liniilor. Cu o actriță principală puternică și suspans care se dezvoltă, „The Curse of La Llorona” este un must watch pe lista voastră.

O altă opțiune interesantă este „The Turning”. Acest film bazat pe scrieri din anii 90 se concentrează în principal pe relația disfuncțională dintre două surori, una un băiat și cealaltă o fată, care locuiesc într-o casă bântuită. Lucrurile se complică foarte repede și este încadrat ca un film de groază cutremurător care pune accent pe prezentarea unor lucruri mult mai înfricoșătoare decât forțele paranormale.

Și J-Horror, sau generația de filme horror japoneze, va primi un upgrade în 2022. Filmul „Sadako” este o continuare a lui „The Ring” și urmărește odiseea lui Sadako, o tanara care tânjeste dupa dragostea pierduta si se zbate in confortul si disconfortul luptei ei interioare pentru reconciliare.

De asemenea, nu putem uita de „Crow: The Legend”. Acesta va fi un film animat care spune povestea legendarului Spirit al Ciorii si a bandei sale de transformatori animistici. Toti primesc puteri magice si trebuie sa se uneasca pentru a invinge Demonul Cu Trei Capete care controleaza Universul Ieiunii.

Astfel, acestea sunt câteva filme horror notabile pe care ar trebui să le urmăriți în 2022. Cu toate acestea, acestea sunt doar începutul unei povești spectaculoase de care suntem mai degrabă siguri că vom fi tratați în 2022.

Filme noi horror online

În ultimii ani, filmul horror se pare că a devenit una dintre cele mai populare forme de divertisment. Se pare că majoritatea cinematografelor și platformelor de streaming oferă în prezent unele dintre cele mai bune filme horror online.

Dacă doriți să vă aventurați într-o lume fermecătoare și înfricoșătoare, aceste filme vi se potrivesc perfect. Aceste producții sunt destinate să vă sperie, să vă facă să tremurați și să vă facă să simțiți fiori pe șira spinării.

Folosind tehnici de impact emotional, filmele noi horror online vă oferă imagini și situații care sunt menite săv asuste și să vă încerce curajul. Anumite teme precum suprarealismul, labirinturi, monștri sau fantome sunt culminantele elementele care fac aceste filme atât de interesante și stranii.

Una dintre cele mai populare filme recente de oror este "It Follows". Această producție încearcă să exploreze în mod neobișnuit teme precum tulburările mentale, dezastrele naturale sau izolarea. Acestea sunt prezentate într-o manieră hipnotică și maniacală. Scenariul se concentrează pe o tânără care se pare că a devenit ținta unor entități stranii, care o urmăresc de-a lungul filmului.

O altă producție horror interesantă este "The Witch". Acest film se concentrează pe o familie separată din vremurile trecute care sunt confruntați cu o putere spiriuală malefică, înfășurată în povestea diferitelor căi și magie neagră. Acest film include elemente puternice ale superstițiilor și superstițiilor uimitoare din acea perioadă.

Dacă vă place horrorul, există o serie de filme noi horror online care merită văzute. Aceasta este o modalitate excelentă de a te distra și de a experimenta sentimente înfricoșătoare și frumoase în același timp.

Filme horror noi 2015

Odată cu întoarcerea sezonului de sărbători, veți împărtăși un sentiment de bucurie, căldură sau, poate, spaimă de a urmări un șocant film horror. Iată, filmele horror noi din anul 2015 vi se potrivesc perfect:

 1. The Woman in Black 2: Angel of Death: Acțiunea acestui film se petrece în al Doilea Război Mondial, acolo unde o grupă de copii evacuați se izolează într-o casău abandonată, pe care orașul a întârziat să o repoziționeze ca un adăpost. Cu toate acestea, aceasta casă a fost făcută subiectul unui vechi legământ – acela de a nu deranja o persoană înfiorătoare, căreia toată lumea îi spune Îngera Mortii. Acest lucru duce la întâmplări înfiorătoare și ceea ce urmează sunt surprize șocante care vor rămâne cu spectatorii mult timp.

 2. It Follows: Această peliculă vorbește despre un iluzoriu personaj bizar și urmăritorul lui, care se împacă mai bine decât orice altceva cu tensiunea și teama. Doar că o mare o parte din spaima explozivă a acestui film se află undeva, la originea lui – ceva mut și foarte neobișnuit, ceea ce-i face, într-adevăr, să fie considerat ca fiind unul dintre cele mai bune filme horror de anul acesta.

 3. Ouija: Origin Of Evil: Acest film este destul de interesant, deoarece se concentează pe modul în care familia unei tinere intră în legătură cu ceva paranormal – exact ceea ce Ouija – a ajuns să fie asociat în conștiința publică. Esecul lor de a găsi pacea pe care se așteptau că o vor găsi le schimbă viețile pentru totdeauna.

 4. The Visit: Acest film vă va readuce ceea ce este clasic și original în horror-ul de groază – tensiunea, plină de suspans, și dăruirea unei bucăți de istorie. Cel mai interesant lucru la acest film este că prezintă adevărul, ceea ce multora dintre spectatori nu le va conveni și vor fi îngrijorați.

 5. The Boy: Această peliculă trage un fir roșu prin tot ceea ce consideri tu că știu despre un film horror. Acesta are un conflict foarte special și un backstory pentru un personaj, precum și versuri înspăimântătoare și ciudate care se potrivesc peste tot și dau fiori spectatorilor aflați în sala de cinema.

Toate aceste filme horror anului 2015 sunt absolut uimitoare și au fost făcute pentru a-i face să se îndoiască pe spectatori cu fiecare detaliu!