Piercing: Top idei frumoase de piercing

60 0

Piercingul este o formă populară de exprimare a individualității și a stilului personal. De-a lungul istoriei, oamenii au folosit piercingurile pentru a-și decora corpul și pentru a-și exprima apartenența la anumite grupuri sau subculturi. Astăzi, piercingurile sunt considerate accesorii de modă și sunt purtate cu mândrie de persoane din toate colțurile lumii.

Acest articol își propune să ofere o privire detaliată asupra unor idei frumoase de piercing. Vom explora diferitele zone ale corpului în care se pot face piercinguri și vom aduce în discuție unele dintre cele mai populare și atractive opțiuni.

Începem cu piercingul urechii, care este una dintre cele mai comune și versatile alegeri. Vom discuta despre diferitele tipuri de piercinguri de urechi, precum lobul obișnuit, helixul, tragusul sau conch-ul, și vom evidenția modul în care acestea pot adăuga un plus de personalitate și stil oricărei persoane.

Apoi, vom trece la piercingul nasului, care a câștigat popularitate în ultimele decenii și este considerat unul dintre cele mai atrăgătoare piercinguri faciale. Vom explora diferitele opțiuni, cum ar fi piercingul narinei sau septumului, și vom discuta despre semnificațiile culturale și simbolice asociate cu acesta.

Continuăm cu piercingul buricului, o alegere populară printre iubitorii de modă și cei care doresc să-și accentueze abdomenul. Vom analiza diferitele stiluri de piercinguri ale buricului, cum ar fi piercingul invers, piercingul clasic sau cel în formă de delfin, și vom evidenția modul în care acestea pot fi o expresie unică a individualității.

Urmează să explorăm industrial piercing-ul, un piercing destul de neconvențional care implică conectarea a două sau mai multe găuri pe cartilajul urechii cu o bară lungă. Vom discuta despre aspectele estetice și stilistice ale industrial piercing-ului și vom oferi informații practice despre îngrijirea și vindecarea acestuia.

În final, vom aborda piercingul limbii, care este considerat un piercing mai avansat și poate oferi o notă de originalitate și îndrăzneală. Vom explora procesul de înființare a unui piercing al limbii, precum și aspectele legate de întreținerea și posibilele riscuri asociate cu aceasta.

Indiferent de zona de piercing aleasă, este important să ținem cont de îngrijirea corespunzătoare și să ne adresăm unui profesionist experimentat pentru a evita complicațiile și pentru a ne bucura pe deplin de aspectul nostru nou.

Piercing ureche

Piercingul urechilor este o practică veche care a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul anilor. De la primul piercing, care a fost efectuat acum 5000 de ani în India, la stilurile piercerilor moderni de azi, acest lucru a făcut strălucitor obiceiul de a-ți găuri urechile.

Piercingul urechilor a devenit mai popular în culturile occidentale la începutul secolului al XIX-lea, inițial fiind efectuat doar pentru scopuri medicale și mai târziu de developarea industriei de bijuterii. Ca multe afluențe ale modei, trendul de a purta bijuterii de piercing a fost adesea influențat de culturile tinere și de cea care dă purtătorului o afirmare de identitate.

Atunci când vorbim despre stiluri de piercing ureche, există numeroase posibilități. Una dintre cele mai populare tipuri de piercing în visele prietenilor despre arta corporală este piercingul conch. Acesta este unul dintre cele mai mare piercing-uri si implica prinderea buloanelor sau a cerceiului deasupra marginii superioare a cartilajului urechii. Există, de asemenea, piercing tragus, care se află mai aproape de fata. Acest lucru implică crearea unei perforări direct în cartilajul de deasupra şi în spatele cavității urechii.

Un tip mai vechi si mai dramatic de piercing ureche este piercingul spirală. Acest tip de lucrare implică perforarea unei forme de spirală prin cartilajul urechii. Acest lucru poate fi foarte complex şi necesită o mare abilitate din partea piercerului, ceea ce face din acest tip de piercing unul dintre cele mai frumoase forme de artă corporală.

Oricare ar fi modul în care decizi să-ți pierzi urechile, asigură-te că alegi un pierger profesionist, deoarece poate fi foarte periculos să-ți uiți urechile cu instrumente neumită. De asemenea, asigură-te că urmezi toate instrucțiunile de igienă pentru a rămâne sănătos și, desigur, bucură-te de lucrarea ta!

Piercing nas

Piercing-ul nasului a devenit o moda cunoscuta pe glob si si-a castigat popularitatea in randul subtil si delicat al altor body piercing-uri. Exista o varietate de tipuri de body piercing-uri ale nasului, cu optiuni de piercing-uri verticale si orizontale. Fiecare piercing are propriul sau simbol si scop.

Unul dintre cele mai populare forme de piercing pentru nasului este nasul. Nasul piercing poate fi perforat prin mai multe locații din nas, inclusiv partea superioara a cartofului, lobului, șanțului nasului sau al ligurilor pure. Nasului piercing obisnuit este facut printr-o bucata de metal acoperita cu un inel. Aceasta pierdere poate fi mai apoi decorata cu pietre decorative și inele decorative.

O alta forma comuna de body piercing-uri pentru nasul este septum piercing-ul. Acest piercing este efectuat pe partea interioara a nasului, dintre cele doua cornuri ale nasului. Acesta poate fi facut folosind inele plate sau nisti cu diamante sau alte ornamente.

Un alt tip mai putin comun de piercing-nas este coroană piercing-ul. Acest piercing se executa printr-unul sau doua foraje in peretele frontal al nasului, cu perforarea ceramicii. Acest lucru face ca perforarea sa fie mai moderna si mai vizibila.

De asemenea, exista și alte forme mai rare de body piercing-uri pentru nasului inclusiv piercing-uri ale arcadei nasului si piercing-uri multiple ale nasului. Aceste piercing-uri pot fi adaugate pietrelor sau inelelor decorative, pentru a oferi un look unic si modern.

Inainte de a opta pentru un piercing pentru nasului, trebuie sa luati in considerare si efectele secundare, cum ar fi infectiile si durerea. De asemenea, trebuie sa discutati despre toate optiunile va disponibile cu un piercer profesionist si sa luati toate masurile necesare pentru a va asigura sterilitatea si igiena la locul de piercing.

Piercing buric

Piercingul buricului (şi mai cunoscut ca belly button piercing) a devenit curând una dintre cele mai populare forme de piercing în rândul adolescenţilor şi adultelor. Acest tip de piercing a devenit cunoscut odată cu solistul de la Madonna, care a apărut pe coperţile revistei Vanity Fair în 1992, atunci când i s-a făcut un piercing de buric. Astăzi, piercingul buricului poate fi văzut pe persoane de toate vârstele şi poate fi găsit în mare varietate de modele.

Pentru a face un piercing buric, tepuşul trebuie să decidă locul în care să îşi facă piercingul. Acesta poate fi oriunde în vârful laturii buricului sau chiar pe fundul buricului şi poate fi făcut de către specialiştii în piercings. După ce se face alegerea locului, mai multe tipuri de ace se pot alege, inclusiv ace de type captive, rings, ace de banana, gemstone ace, sau orice altceva care se potriveste cu personalitatea tepuşului. Acele sunt folosite pentru a crea punctul de perforare, ceea ce poate provoca o usoară durere care se ridica rapid.

Atunci când se face un nou piercing de buric, tepuşul trebuie să ia măsuri pentru a se asigura că punctul de perforare se curăţă adecvat. Se recomandă ca tepuşul să facă baie în băi de sare pentru a ajuta la vindecarea muchiilor. De asemenea, trebuie să se asigure că ace de piercing sunt curăţate în mod corespunzător, ceea ce trebuie făcut după fiecare schimbare a acului. Este de asemenea recomandat ca tepuşul să-şi schimbe hainele astfel încât căptuşeala să nu impiedice vindecarea.

Piercingul de buric are o multitudine de avantaje care vin de la aceasta. Se poate face rapid fără prea multă durere sau discomfort, şi poate fi personalizat fie prin anumite tipuri de ace, fie prin alegerea de bijuterii speciale. Acest tip de piercing poate fi, de asemenea, făcut mai repede și mai ușor decât alte tipuri de piercings, ceea ce face ca piercingul buricului să fie o alegere foarte populară.

Industrial piercing

Industrial piercingul, numit uneori şi “scaffold”, este un tip de piercing modern, care leagă două găuri în ureche prin aceeaşi bucăţică de metal, mai De obicei, aceasta poate fi o bară de îmbinare de acril, titan sau aliaj de aur. Industrial piercingul este considerat a fi unul dintre cele mai uimitoare tipuri de piercing disponibile astăzi. Deoarece aceasta este o bucata care trece prin doua gauri, are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca si poate fi destul de dureros.

Un industrial piercing poate fi poziționat în aproape orice parte a urechii, precum gaura superioară a urechii, tragusul, conch sau lobul urechii. Aspectul unei urechi cu industrial piercing depinde în parte de preferințele persoanei și aspectul plăcut de ansamblu pe care îl doreşte să-l obţină. Deoarece industrial piercingul conectează doua puncte în ureche, acest lucru creează iluzia unei benzi sau linii prin care tainica ta de metal străbuce. Cu o curăţare adecvată a urechii şi a metalului, un piercing industrial se poate vindeca complet în aproximativ 4-6 luni.

Deoarece industrial piercingul este un piercing destul de extins, poate fi destul de dureros. Primul pas din procesul de piercing industrial implică alegerea găurilor potrivite. Aceste găuri separate trebuie să aibă suficient spațiu între ele, pentru lemn nu ai destul loc. Următorul pas va fi folosirea instrumentelor corecte, inclusiv aplicatori sterilizați, fire de siguranță, bijuterii din acelaşi material și clătiți adecvate. În cele din urmă, se foloseşte un material adecvat pentru a fixa firele de siguranță, bijuteriile și adezivul necesar.

Îngrijirea industrial piercingului necesită o curățare adecvată pentru a preveni infecțiile și, de asemenea, a promova vindecarea. Cantitatea adecvată de curățare implică spălatul cu apă caldă și săpun și clătirea 13 ore pentru două ori pe zi. Acest lucru va contribui la reducerea infecțiilor şi a decolorării. Bijuteriile trebuie schimbate numai după ce piercingul industrial este vindecat aproape complet. Acest lucru va reduce riscul de infecție și va pregăti piercingul pentru schimbarea stilului.

Piercing limba

Piercingul limbii este practica de a face perce injecții prin perforarea limbii. Începând din anii 1990, această formă de corp art a cunoscut o creștere în rândul tinerilor și adulților din țările occidentale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă întotdeauna că practicele piercingului limbii sunt în mod necesar sigure sau că acestea sunt sprijinite de comunitatea medicală.

Piercingul limbii poate fi periculos din cauza riscului de infecție și de leziuni la nivelul cavității bucale și a dinților. Chiar și pierderile de sânge pot apărea în cazul în care buzele, limbile, sau zonele înconjurătoare sunt deteriorate. De asemenea, pot avea loc și complicații orale și infecțioase. În plus, arsura de la expansiunea metalică poate surveni în cazul în care metalul nu este netezit.

Atunci când decid să se supună proceduri de piercing ale limbii, oamenii ar trebui să ia diferite măsuri de precauție pentru a se asigura că sunt în siguranță. Indivizii trebuie, de asemenea, să se familiarizeze cu procedurile folosite de practicienii locali și să se consulte cu medicul lor înainte de a lua orice decizie.

Este important să se țină cont de o bună igienă a cavității bucale și să se facă investigații medicale periodice. Pe lângă acestea, oamenii trebuie să se asigure că metalul folosit este medical și non-toxic și să utilizeze numai particule mici și necorozive. De asemenea, este important să se solicite informații despre îngrijirea specială a limbii pentru a se asigura o healerare cât mai bună.

În general, este incurajat să se evite piercetul limbii și să se obțină informațiilor necesare în mod adecvat înainte de a se întreprinde orice proceduri. Cu toate acestea, dacă individul decide să se supună acestui proces, el ar trebui să urmeze recomandările medicale pentru a se asigura că procedura se desfășoară în siguranță.