Shakira: Viata Personala, Cariera, Avere, Inaltime, Divort si altele

99 0

Shakira, un nume care strălucește pe scena muzicală globală, este recunoscută pentru talentul său remarcabil, energia sa debordantă și dansul său hipnotizant. Această artistă polivalentă a reușit să cucerească inimile fanilor din întreaga lume cu vocea sa unică și carisma sa extraordinară.

În acest articol, vom explora diverse aspecte ale vieții lui Shakira, începând de la viața sa personală și până la cariera sa muzicală impresionantă. Vom descoperi mai multe despre relația ei cu fotbalistul Gerard Piqué, familia sa și modul în care aceștia au format un cuplu puternic și iubitor. Vom explora, de asemenea, cariera sa muzicală excepțională, de la primele ei succese până la consacrarea ca o artistă globală.

În timp ce vom explora viața personală și cariera lui Shakira, nu vom omite nici aspectul financiar al vieții sale. Având în vedere succesul său în industria muzicală și popularitatea enormă, ne vom apleca asupra averii pe care a construit-o de-a lungul anilor.

De asemenea, vom discuta despre momentul dificil al vieții ei, și anume divorțul său, și impactul pe care l-a avut asupra artistei. Vom explora modul în care Shakira a depășit această perioadă dificilă și cum și-a găsit echilibrul în viață.

Descoperiți mai multe despre viața extraordinară a lui Shakira în rândurile de mai jos. De la pasiunea și talentul ei muzical, la relația sa cu Gerard Piqué și copiii lor, veți descoperi o femeie puternică, dedicată artei și familiei sale, și care continuă să inspire și să impresioneze cu fiecare pas al său în industria muzicală.

Shakira Pique

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, comunmente conosciuta come Shakira, è una cantautrice, ballerina e attivista colombiana. Si è fatta conoscere per la sua carriera musicale con successi come “Hips Don’t Lie” e “Whenever, Wherever”. Nata in Colombia, nel 1992 si è trasferita a Miami, in Florida. Seguendo la musica pop e latina degli anni 2000, Shakira ha ottenuto grande successo, essendo considerata una delle più grandi star di musica latina di sempre. Attualmente è un’ambasciatrice dell’UNICEF e sostiene numerose iniziative per aiutare i bambini dei paesi in via di sviluppo.

Dal 2011 Shakira è fidanzata con il calciatore spagnolo Gerard Pique. I due hanno un figlio di nome Sasha. Shakira e Pique sono una delle celebrity più famose dello spettacolo, trascorrendo del tempo insieme anche nelle loro professioni. Shakira ha anche inciso canzoni che parlano della loro relazione, come “Me Enamoré” del 2017. Ha anche risposto con “Perro Fiel” con Nicky Jam nel 2018. A parte il pop latino, Shakira è anche ben nota da gemella degli stili musicali italiani e flamenco.

Oltre alle sue passioni musicali, Shakira è stata attivamente coinvolta in campagne per la difesa dei diritti dei bambini attraverso il suo lavoro come ambasciatrice dell’UNICEF. Ha anche presentato programmi televisivi come The Voice, sperando di scoprire talenti emergenti. Nel suo successo musicale si dice che abbia battuto anche altri grandi artisti pop come Madonna e Beyoncé.

Shakira frați/surori

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, mai cunoscută sub numele de Shakira, este o artistă bogată de origine columbiană renumită pentru muzica sa de top internațional și stilul său unic de dans. Cu toate acestea, multe tinue lumea nu știe că mama și tatăl său, William Mebarak Chadid și Nidia Ripoll Torrado, au patru copii în total.

Shakira are doi frați: Antonio și Alvaro. Antonio este fratele mai mare al divei și s-a nascut pe 8 ianuarie 1977. El efectuează deasemenea și funcția de manager financiar pentru sora lui, și a fost principalul factor în succesul evoluției sale, oferind îndrumare și suport de-a lungul carierei sale. Alvaro a fost pe cea de-a doua în linia de trasare a familiei, și s-a nascut pe 11 februarie 1979. El a lucrat ca asistent al producatorului artistic de alaturi de Shakira, și deasemenea îi ajută la scrierea cântecelor și în diferite videoclipuri.

Familia figurează frecvent în activitățile muzicale ale artistei. În videoclipul ei „Antes de las Seis”, frații săi sunt prezenti la nunta fictiva din clip, înconjurând-o și spunându-i ca fiind o sursă de sprijin și inspirație.

Shakira este, de asemenea, o soră total devotata. Nu doar că este mândră de realizările lor, dar ea le obține întreaga familie la evenimente speciale pentru a li se alătura ei în celebrare. La Premiile Grammy de anul trecut, au fost prezenti toți cei patru frați și surori ai ei pe scena de acceptare a premiului.

Indiferent dacă este la premii sau la un serviciu, Shakira și familia ei sunt întotdeauna reunite. Frații și sora ei sunt o sursă majoră de sprijin și încurajare pentru ea, și se zvonește că Shakira se bazează adesea pe aceștia pentru sfaturi și îndrumare. Acest ultim exemplu arată că familia este foarte importantă pentru artist, și chiar dacă are o carieră de succes, ea încă se străduieste să-și adune familia împreună.

Shakira cariera

Shakira este o cantareata, compozitoare si producătoare muzicală din Columbia, care a devenit o apariție din ce în ce mai importantă pe scena muzicală internațională pe parcursul anilor 2000. Pe lângă muzica ei pop, ea cântă și genuri precum latin pop, rock spaniol, reggaeton și fado portughez. De-a lungul cariere sale, Shakira s-a lăudat cu numeroase premii, inclusiv opt Grammy Awards, paisprezece Latin Grammy Awards și treizeci și patru Billboard Music Awards – comunitatea muzicii internaționale o percep ca o performanță excepțională și unul dintre cei mai iubiți artisti de pe piața artistică.

Cariera lui Shakira a început în 1987, când a lansat primul său album de studio, Magia. Acest album a produs prima sa melodie de succes radio, “Estoy Aquí”. Albumul său de urmărire, Peligro, a adus câteva hituri strălucitoare la radio, inclusiv “Antologia” și “Loca”. În 1993, s-a alăturat grupului de productie ceh Metal Rock, înregistrând al treilea album de studio, Pies Descalzos, care a fost lansat în următorul an. Acest album a avut succes în America Latină, datorită single-urilor sale cum ar fi “Se Quiere, Se Mata”, “Un Poco de Amor” și “Estoy Aquí”.

În 1995, Shakira a lansat albumul Dónde Están los Ladrones?, care a adus – și oferă încă – single-uri cum ar fi “Ciega, Sordomuda” și “Ojos Así”. In 1998, artistul a lansat primul său album de succes în Statele Unite, cu șase dintre single-urile sale sărace în programararea radio. Următorul album, Laundry Service, lansat în 2001, a fost primul său album vândut în număr mare în Statele Unite și care a vândut peste 11 milioane de copii globale. În 2003, a lansat albumul Fijación Oral, care a fost primit entuziasmat de presa de specialitate și de public, deși nu a avut un succes comercial la fel de mare ca Laundry Service.

În 2006, Shakira a lansat albumul Sale el Sol, care a început să apară în topuri muzicale din întreaga lume. Următorul ei album, She Wolf (2009) a debutat pe postul de top 10 în 22 de țări, iar succesul single-urilor sale, inclusiv “She Wolf” și “Did It Again”, a confirmat statutul ei de star musicală. Ultimele albume ale artistului sunt “Unstoppable” și “Waka Waka”, Albumul său din 2021 -” El Dorado” a fost un succes și a intrat în mai multe topuri de succes. Cântecul „Hips Don’t Lie”, unul dintre single-urile sale cele mai populare, a fost votat „cel mai bun cântec din 2000-2009” într-un sondaj realizat de șapte țări latino-americane.

Shakira a devenit un nume mare în muzica internațională, devenind astfel o influență replicată prin emisiuni populare precum The Voice și The Voice Kids. Pe lângă crearea muzicii sale înregistrate, artistul este implicat și în opere filantropice, suportând copii săraci în țările dezvoltate și luând parte activ la îndeplinirea obiectivului de dezvoltare durabilă.

Shakira viata personala

Shakira, cântăreață de origine columbiană, este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste ale lumii. Cântăreața, absolventă a Universității din Antioquia, a început să-și exprime talentul muzical încă de la vârsta de 4 ani și este recunoscută pentru muzica latino-americană, care aduce o mare vrajă și speranță acasă în comunitatea ei de origine.

Viața personală a lui Shakira este plină de aventuri și evenimente interesante. În 2010, ea a căsătorit cu fotbalistul Gerard Piqué și împreună au doi copii, Milan și Sasha. Acest cuplu pare că au reușit să-și susțină relația atât în viața lor personală, cât și în lumea cântecului.

Shakira are o filozofie de viață proprie, și aceasta începe cu o dorință adâncă de a-și folosi talentele și influența pe care le are în lumea muzicii pentru a promova bunăstarea. Ea își folosește influența sa globală pentru a ajuta comunitatea și pentru a promova educația, binele public și drepturile omului.

Printre altele, Shakira a făcut donații importante pentru orfani și a creat inițiative globale de caritate care oferă resurse și remedii pentru nevoile neacoperite ale oamenilor din întreaga lume. Ea speră să poată folosi succesul ei pentru a schimba lumea într-o dimensiune pozitivă.

În concluzie, Shakira este o cântăreață la nivel mondial foarte pozitivă și carismatică care încurajează prin exemplul ei și până la urmă educația, binele public și drepturile omului. Talentul ei a fost admirat și respectat la nivel global, iar viața sa personală este încă foarte impresionantă.

Shakira inaltime

Shakira este cântăreață de origine columbiană și este cunoscută pentru hiturile sale infestate de dans ca “Hips Don’t Lie”, “Whenever, Wherever” și recent, “Waka Waka”. În plus față de muzica ei, Shakira este și unul dintre cei mai buni artiști din lume.

Înțelegerile și măsurile sale fizice sunt mai întâi de notat. Oare Shakira are o înălțime de 1,57 m (5 picioare și 2 inci)?

Răspunsul este da! Shakira are o înălțime de 1,57 m, sau 5 picioare și 2 inci. Cu o înălțime de abia deasupra mediei, Shakira trebuie să se străduiască să arate sarmant și avea un look atractiv.

Dar Shakira face din această limitare un avantaj; ea încearcă să obțină toate ascensoarele și toate talpi de pantofi posibile pentru a-și mări înălțimea. Ea încearcă, de asemenea, să cumpere numai articole vestimentare care se potrivesc cu liniile curbe ale trupului ei.

Shakira nu este singură. Alți artiști celebri, precum Taylor Swift și Katy Perry, au, de asemenea, aceeași înălțime de 1,57 m. Aceste stele arată tuturor că înălțimea nu este neapărat ceva de care să se preocupe și că poți fi încă elegant chiar dacă ești scurt.

Prin aceasta, Shakira încurajează oamenii să fie confortabili în propriile lor trupuri și să își folosească înălțimea și trupul pentru a se face remarcați.

Shakira avere

Shakira Isabel Mebarak Ripol este o celebra cantăreață, chitaristă, dansatoare, compozitoare, producătoare și actriță columbiană. Având o avere netă estimată de aproximativ 320 milioane de dolari, ea este una dintre cele mai bine plătite femei artiști din intreaga lume. A câștigat numeroase premii și recunoașteri pentru muzica ei, precum patru premii Grammy Latin.

Shakira este considerată a fi una dintre cele mai mari vedete din industria muzicală. Din 2000, a vândut peste 75 de milioane de albume la nivel internațional și are o drăgălăcioasă voce acompaniată de abilități de dans unic. Acestea i-au adus un număr mare de admiratori și fani care ascultă cu atenție muzica ei și urmăresc videoclipurile sale.

Tot ceea ce poate oferi o artistă talentată, Shakira a folosit-o pe contul ei. Ea a apărut în diferite filme și a jucat în mai multe reclame comerciale. Ea are unele dintre cele mai bune cântece care parcurg toate părțile lumii. De asemenea, și-a folosit faima pentru a ajuta cauzele caritabile, și a fost un puternic susținător al drepturilor femeilor și al ANC-ului din Afganistan.

Shakira a folosit bine faima sa pentru a-și câștiga averea. De asemenea, are mai multe venituri din lăcomia de a avea betisoare, linii de imbrăcăminte, vase de parfum și altele care au vândut bine. De asemenea, are o cotă de vânzări de albume care i-a adus mulţi bani. De asemenea, a făcut diverse rochere și colaborări care au adus venituri considerabile.

Shakira divort

Shakira şi partenerul său de aproape un deceniu, Antonio de la Rúa, au anunţat că divortează. Cei doi au luat decizia de a se separa după ce au fost împreună cam 10 ani.

Shakira şi de la Rúa au semnat un comunicat împreună, când au anunţat despartirea. „După o rumoare prelungită cu privire la situația noastră personală, dorim sa anuntam ca ne-am separat. Acesta decizie a fost luată împreună cu multă îngrijorare și respect pentru relația noastră și munca noastră împreună. Am fi incredibil de recunoscatori dacă presa poate aprecia și respecta decizia noastră și intimitatea noastră”.

În comunicat, cei doi au subliniat că vor continua cooperarea lor „într-o relație de prietenie, profesional și de colaborare în proiecte comune, care cuprind aranjamentele columbiene ale lui Antonio de la Rúa si cariera lui Shakira în lumea muzicii”.

Cei doi au confirmat reprezentanți acum doi ani, însă n-au detaliat prea mult despre problemele lor, susţinând că alegerile lor personale sunt private. Nu s-a dat publicității și modul în care s-au hotărât sa divorteze.

Recent, Shakira a renăscut în industria muzicală cu single-ul său, „Can’t Remember to Forget You”, în care joacă şi împreună cu Rihanna. Odata cu lansarea videoclipului acestui single, unii admiratori au speculat că fericirea în videoclipul lui Shakira este dovada că relaţia dintre ea şi Antonio de la Rúa s-a încheiat.

Ea a menționat în repetate rânduri ca munca ei reprezinta singura ei metodă de a scăpa de tristeți.

Shakira varsta

Shakira, cunoscuta si sub numele său adevarat, Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este un cantaret si compozitor columbian de origine arabă. Câsta 41 de ani, si este unele dintre cele mai bine-cunoscute artiste internaționale, fiind popular in intreaga lume datorita hiturilor sale in limbi precum spaniola, engleza, portugheza, și franceza. De-a lungul carierei sale, Shakira a castigat o gramada de premii si onoruri, inclusiv premiul Grammy și Premiul Latin Grammy, Recordul Guinness pentru cea mai bine vanduta artista colombiana și a devenit numele primului copil al Regelui Filip al Belgiei.

Shakira a crescut in Barranquilla, Columbia, unde a inceput sa scrie și sa cânte la varsta de opt ani. In 1987, la varsta de 13 ani, ea a lansat de albumul de debut al său maghiar Magia, care, deși nu a fost un succes comercial, a fost primul pas spre o cariera de succes.

În anul 2002, la varsta de 26 de ani, Shakira a cântat la Concertul Super Bowl, care a fost urmarit de milioane de telespectatori la nivel mondial. Mai târziu, în ianuarie 2006, la varsta de 30 de ani, ea a lansat albumul chiar numit „Oral Fixation”, care a avut hit-uri internationale ca „Hips Don’t Lie” și „La Tortura”.

Shakira continuă să scrie și să cânte in prezent și, în plus față de performanțele sale muzicale, este implicata și in proiectele sociale și caritabile. Ea a vorbit constant în numele ONU și al ONU Femeilor, și a cofondat Fundația Pies Descalzos, care ia măsuri cele mai afectate de război civil și de nivel scazut de trai in Columbia.