The Crown: Un serial despre viața reginei Elisabeta a II:a a Regatului Unit

60 0

Bun venit în fascinantul univers al serialului “The Crown”, o producție remarcabilă despre viața reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit. Acest serial captivant aduce în prim-plan povestea și experiențele uneia dintre cele mai remarcabile figuri istorice contemporane, oferind o perspectivă intimă și emoționantă asupra vieții regale și a responsabilităților sale.

În acest articol, ne vom imerse în universul regal al serialului “The Crown” și vom explora cu atenție unele dintre cele mai memorabile aspecte ale sale. Vom analiza primul episod al sezonului 3, care marchează o nouă etapă în viața reginei Elisabeta și aduce schimbări semnificative în povestea sa. Vom explora de asemenea și sezonul 4, care continuă să surprindă audiența cu evenimente remarcabile și momente încărcate emoțional.

Un alt aspect esențial al serialului “The Crown” este distribuția sa impresionantă. Vom explora actorii și actrițele care au dat viață personajelor regale, și vom descoperi cum au reușit să transmită autenticitate și profunzime în interpretarea lor. Prin intermediul acestor talentați interpreți, personajele din “The Crown” devin vii și captivante, pătrunzând în sufletele și în imaginația spectatorilor.

Pe lângă intrigile și povestea reginei Elisabeta a II-a, serialul “The Crown” a stârnit și numeroase recenzii pozitive. Vom explora impresiile și comentariile critice ale experților și ale publicului, pentru a înțelege mai bine impactul și calitatea acestui serial remarcabil. Vom descoperi cum a fost primită această dramă regală, care a reușit să cucerească audiența prin povestea sa complexă și prin reprezentarea autentică a evenimentelor istorice.

Prin urmare, vă invit să pășim alături de regina Elisabeta a II-a în fascinantul univers al serialului “The Crown”. Vom explora viața sa regală, momentele-cheie ale istoriei britanice și emoțiile intense cu care se confruntă o monarhie în schimbare. Veți descoperi că “The Crown” este mult mai mult decât un simplu serial, ci o călătorie captivantă și profundă în lumea regală și în complexitatea vieții unei regine remarcabile.

The Crown sezonul 3 episodul 1

The Crown s-a întors în fortăreața cinematografică de lux, pentru un sezon trei profund înțelept și emoțional. Primul episod, care se concentrează în special asupra Prințesei Margaret și asupra domnișoarei debutante parțial inventate Pamela, este unul memorabil.

Începând cu primele planuri ale episodului, The Crown nu se teme să și-a arate culorile și sinceritatea. Este un prilej de început rapid, în mijlocul bombei care marchează primul contact direct pentru Prințesa Margaret și Lord Snowdon. Această mică pată, care atrage privirile și începe mișcarea dramatică, pare și mai pătrunzătoare, datorită dialogului direct și eforturilor de a expune adevăratul sentimentele, adică neliniștea și neîncrederea menționate în text.

Lucrurile se schimbă și se îndreaptă spre domnișoara Pamela, inventată, dar luminos prezentată cu inteligență și spirit. Neînțeleasă și detestată de către colegii ei, peste care ea își face loc cu delicată determinare, ne oferă momente ample ale unei viteze de dramă adecvate. Fiecare scenă încearcă să-i scoată pe personaje din lor de multe ori, încărcate cu înregistrate splendoare.

Primul episod încheie cu un climax dramatice, în care ne sunt oferite câteva scene emoționale intense, precum și mărturii sincere și trăiri profunde. Ne sunt oferite și mărturii despre ce se ascunde sub fațada curioasă și curajul palid al publicului, precum și amintiri și delicii video.

Episodul se termină așa cum este prezentat, cu o înțelegere bună a relației dintre aceste personaje și o privire asupra a ceea ce urmează. Este o șansă plină de sentimente și culoare pentru care să-i fie recunoscător publicului sezonului trei al The Crown și unei lumi regale susținut cu mult talent și profesionalism.

The Crown distributie

The Crown, serialul creat de Netflix, prezinta scenariul vietii regale a Reginei Elisabeta al II-lea si a familiei ei. Cast-ul actorilor se simte ca si cum ar fi mai reala ca oricand. Printre starurile departe de a fi animate din The Crown se gaseste tot unul din cei mai buni actori si actrite din Anglia.

Claire Foy, care joaca rolul Reginei Elisabeta, a castigat un Golden Globe pentru cel mai bun actor intr-o serie dramatice in 2017. Foy a revenit in al doilea sezon, prezentand evolutia Reinei Elisabeta de la coronatia indulcita si naiva pana la monarhul consacrat, asumandu-si rolul guvernatorului.

Matt Smith joaca in sezoanele 1 si 2, rolul tatalui Reginei, principele Philip de Edinburg. El l-a jucat pe printul Philip in varful tineretii si frumusetii sale, dar a si prezentat implinirea rolului lui ca sot si padru al reginei.

John Lithgow a jucat un rol memorabil pe intreaga durata a seriei, cel al stramosului Reginei Elizabeth, Primul Ministru Winston Churchill. A fost un dar din ceruri sa ii vedem pe Lithgow si Smith, jucand in tandem in sfruntata batalie intre dreapta si stanga – in acest caz, intre Cler si Churchill.

Vanessa Kirby a primit aplauze de neuitat in rolul principesei Margaret, sora Reginei. Kirby a facut alegerea dificila de a infatisa o anumita pofta de viata in imposibilitatea de a bloca familia regala in rigorile strictelor protocoluri.

Actritele, ca si Jared Harris si Eileen Atkins, care joaca rolul bunicii Reginei si tatalui ei, Regele George al VI-lea, au adus aparitii mari. Amanda Root a oferit o prezenta accentuata sub rolul Princesei Marina, mama lui Elizabeth, pe cand Victoria Hamilton a prezentat o viata intreaga intr-o singura scena cu un evocator Principele Albert, care s-a bucurat de faima si succesul casei Sale.

The Crown a inceput cu un cast axat pe vedete si isi mentine acest lucru in sezoanele 3 si 4, atunci cand, in varf, vor fi castigati Olivia Colman si Tobias Menzies. Inimilor indragostite si imaginatiei le-a placut ceea ce au vazut vederile gratioase ale regatului printr-un ochi pus pe fidelitate si modernitate.

Serial The Crown

Serialul The Crown poarta spectatorii intr-o lectie despre istoria politica a Marii Britanii, prin urmarea dynastiei regale a fostilor Monarhi Britanici. Serialul a aparut pe Netflix in noiembrie 2016 si a fost un hit instantaneu.

Serialul este redat de creatoarea scenariului si producătoarea Peter Morgan și vizualizeaza istoria Regatului Unit de la accesarea la tron a reginei Elizabeth II in 1953 pana in prezent. Fiecare sezon reprezinta cativa ani din istoria regalitatii si se axeaza pe evenimentele importante din acea perioada.

The Crown se concentreaza pe vietile personale ale membrilor familiei regale, cat și pe dilemele politice globale și pe modul in care aceste evenimente au afectat istoria Marii Britanii și pe familia regală.

Serialul are pe acțiunile regale pe principaua sa Hermione Price ca Regina Elisabeth a II-a, Matt Smith ca Prințul Philip, Ben Daniels ca anturul Reginei, un personaj nou-introdus in sezonul 4, Diana, atrasa de Jena Coleman, si Josh O’Connor ca Prințul Charles.

De-a lungul anilor, serialul a câștigat numeroase premii Primetime, inclusiv 3 Emmy Awards, 2 Golden Globe Awards și 5 Screen Actors Guild Awards.

The Crown ramane una dintre cele mai bune creatii ale emisiunilor de televiziune din toate timpurile, iar sezonul 5 va debuta pe Netflix pe 15 noiembrie 2021. Serialul a prosperat in cele 4 sezoane si s-a creat o multime de buzz pentru sezonul 5.

Recenzii The Crown

The Crown este o miniserie de televiziune de drama istorica a fost lansat la Netflix în noiembrie 2016 şi arată producerea unei defalcări a marii familii regale britanice. Criticsii au primit de obicei serialul pozitiv.

The Crown include un număr impresionant de actori de primă clasă, printre care Claire Foy, Matt Smith, Vanessa Kirby, John Lithgow, Jared Harris, Nicholas Hoult, Alex Jennings și Victoria Hamilton. Intriga are la baza o mare parte din relaţia dintre Regina Elisabeta a II-a și fostul ei consilier, Winston Churchill. Serialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor de la momentul lansării sale: Rotten Tomatoes a raportat un scor în general pozitiv pentru prima temporadă, iar Metacritic a cotat-o cu un punctaj de 91 din 100.

Scenariul profund, prezența actorilor și viața din spatele camerelor de filmare le-au atras pe The Crown, recenzii pozitive din partea criticilor. Există chiar și o bibliografie de critici, scrisă în cartea ‘The Crown: Fact and Fiction’, care examină cu atenție prin prisma unor perspective istorice și de divertisment serialul și schimbările aduse de producători, actori și scenariu.

În cele din urmă, The Crown a atins o platou de trăsături notabile – de la excelenta sa depunere de actorie, la urgenta sa intrigă istorică și calitatea producției. Serialul a primit în mare parte recenzii pozitive de la criticii de film și a devenit unul din cele mai populare și apreciate serialul de televiziune oferit de Netflix.

The Crown sezonul 4

The Crown sezonul 4 este a patra și ultima sezonă din seria regizată de Netflix, The Crown. Această sezonă e inspirată din evenimentele din primii ani ai anilor ’90, inclusiv raporturile dintre Palatul Buckingham și democrația britanică. În sezonul 4, ne vom uita la principala viziune a prințului Charles și la încercările sale de a demonstra că este un partener potrivit viitorului rege al Marii Britanii, completând cercetările istorice despre viața vieții și așteptările regale.

Totodată, sezonul 4 se va concentra în mod special și pe raporturile reginei Elisabeta cu cele trei dintre copiii săi – prințul Charles, prințul Andrew și prințesa Ana. Ne vom bucura de relații excelente între regina Elisabeta și copiii săi, precum și de întâlniri și vizite neliniștite între ei. O altă temă importantă în sezonul 4 va fi legată de starea monetară a Marii Britanii. Sezonul rămâne bine ancorat în istorie, luând în considerare incidentul financiar dintre Marea Britanie și UE, precum și dificultățile de a găsi soluții adecvate și la anumite variabile economice.

De asemenea, seria va aduce și un nou actor în rol de regină Elisabeta, acum fiind interpretată de actorul Gillian Anderson. În plus, veți putea vedea și pe actorii pe care îi știți și îi iubiți deja, inclusiv Jonathan Pryce, Olivia Colman, Tobias Menzsies, Helena Bonham Carter și Josh O’Connor.

Prin urmare, The Crown sezonul 4 va fi un sezon interesant, plin de aventuri istorice și personaje care își păstrează în același timp simpatia. Ne vom uita la povestea din spatele acestor glorie regale și vom trage concluzii despre particularitățile culturii regale și a modului cum acestea au influențat cursul istoriei.

The Crown online sezonul 2

The Crown online sezonul 2, primul sezon al celui mai nou serial Amazon Prime Video, a atras atenția tuturor fanilor în așteptare cu adevărat emoționată. Serialul aduce în prim plan obiectivele reginei Elisabeta II și implicarea sa în istoria recentă a Marii Britanii. Sezonul 2 explorează mai adânc istoria personală și istoria regatului, precum și relația între regele George al VI-lea, Elisabeta și fosta-sa cumnat, Prima Doamnă britanică, Wallis Simpson.

În primul sezon, publicul a primit o privire amplă asupra vieții regale prin intermediul recinzii intime și pline de emoții a lui Elisabeta, așa cum ea rezolvă afaceri de stat și își îndeplinește responsabilitățile privind dramaticul ascens al ei fără de comparat. Din acest sezon, ne putem aștepta la povești despre un retras suveran și expunerea adevăratei lui Elisabeta când ea oferă regatului său bogat un caracter imperativ.

Serialul include mai mulți actori talentați pe care, de asemenea, îi putem vedea în această ediție. Printre acești actori se număra Clara Bowles în rolul Elisabeta a II-a, Gosford Pringle în rolul Regelui George al VI-lea, Olivia Colm în rolul Primului Prim Ministru britanic,Harold Macmillan, și Helena Bonham Carter în rolul Wallis Simpson.

Înainte de lansarea sezonului 2, producătorii au anunțat că fanii vor fi în măsură să vadă acțiunea regală pe platforma lor online din 15 decembrie, numai cu câteva săptămâni inainte de Crăciun. Sezonul 2 se va întinde pe 10 episoade, in fiecare epioda fiind disponibila pe platforma online in aceeiasi zi, luna sau în aceeași săptămână.

Dacă ești un fan al serialului The Crown, nou sezon așteaptă să fie urmărit. Noul sezon online va ieși în scenă cu dramă regală și intrigă politică, dar mai ales cu o tonă de emoții, pe care toți trebuie să le traiască.