Top cele mai bune filme noi Netflix

73 0

Netflix a devenit o sursă principală de divertisment pentru milioane de oameni din întreaga lume, iar platforma de streaming aduce în mod constant filme noi și captivante în biblioteca sa extinsă. În acest articol, vom explora topul celor mai bune filme noi de pe Netflix, oferindu-vă o privire asupra producțiilor proaspete și captivante disponibile pe această platformă.

Anul 2022 a adus o serie de filme remarcabile pe Netflix, iar vom explora cele mai noi lansări și realizări cinematografice care merită atenția publicului. De la producții de succes la filme independente și opere de artă aclamate de critici, vom dezvălui filmele care au captat imaginația și interesul telespectatorilor în acest an.

Netflix continuă să lanseze în mod regulat filme noi și vom explora această diversitate prin discutarea celor mai recente titluri disponibile pe platformă. Vom aduce în discuție filme din diferite genuri, cum ar fi comedii, drame, thrillere, filme de acțiune și multe altele, oferindu-vă opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor producții internaționale, a unor filme premiate sau a unor producții locale, vom explora cele mai noi lansări pe Netflix care să vă ofere o experiență de vizionare captivantă și diversă.

De asemenea, vom oferi o atenție specială filmelor românești noi disponibile pe Netflix, aducând în prim-plan producțiile autohtone și oferindu-vă opțiuni pentru a explora și aprecia talentul și creativitatea din industria cinematografică românească.

Filmele noi care apar pe Netflix reprezintă mereu un subiect de interes și vom explora titlurile proaspete care au fost adăugate în biblioteca platformei. Vom vălui filme care vă pot captiva atenția și vă pot oferi momente de distracție și emoție în confortul casei voastre.

Așadar, pregătiți-vă să descoperiți cele mai bune filme noi de pe Netflix, care vă vor oferi o varietate de experiențe cinematografice captivante și vor răspunde diverselor gusturi și preferințe. Indiferent de ceea ce căutați, această platformă de streaming vă oferă o selecție bogată de producții proaspete, astfel încât să puteți explora și savura filmele la nivelul dorit.

Filme noi Netflix 2022

Netflix primeste anul 2022 cu noi filme si seriale care vor fi disponibile pentru iubitorii de divertisment de pe platforma de streaming. Cu filme prestigioase de la studiouri de top din intreaga lume, adaptari celebre, seriale originale Netflix si mai mult, se anunta o varietate increzatoare de programare ale filmelor 2022.

Adaptari majore din romane premiate, filme originale Netflix, productii inspirate din documentare si continut istoric, vor fi numeroase producții interesante care vor fi lansate pe platforma anul urmator. Acestea sunt cateva din cele mai noi urziri pe care Netflix se pregateste sa le lanseze in 2022.

Armie Hammer și Lily James se vor reuni pentru prima oara cunoscuta pe ecrane in adaptarea lui Netflix a romanului lui Paula Hawkins, o potrivire puternică pentru ispita lucrurilor pierdute. Un cuplu de actori de canton si un regizor cu multiple premii ale Emmy sunt implicați in adaptarea lui Babyteeth, care se concentreaza pe viata adolescentei Milla care afla ca lupta ei impotriva cancerului nu este singura ei ispita. Niciodata N-am fost la Casa Blanca, o comedie politica si o satiră socială, in care Maya Rudolph va interpreta personajul principal, președintele Anne Morton. Și publicul va fi ratacit in noua descoperire a lui Netflix a romanului lui H.L. Wells, Transformatorul Sau a Time Traveller, care va fi produs de Steven Spielberg.

Cea mai recenta aventura epică a lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, va fi lansata de Netflix si va starni multe discutii si entuziasm. O poveste de crima suspans care se bazeaza pe cartea lui David Grann despre mișcarea acelor BIA Indiani, filmul urmareste viata lui Ernest Burchett si sotia sa, Oliver.

De asemenea, pregatiti-va sa fiti complet transportati in vremuri trecute, prin filme documentare istorice bazate pe viata lui Malcolm X si Rosa Parks, produse de Leigtstorm Entertainment si Louise Hoffman. Aceste seriale si filme au sanse sa nu numai sa puna in lumina trairile neglijate din trecut, ci si sa ofere viziunea asupra prezentului.

Vom astepta cu nerabdare sa vedem ce ne rezerva anul 2022 pe Netflix, cu toate noua programare de filme care sunt pregatite pentru lansare.

Netflix filme noi

Netflix și-a îmbogățit recent catalogul de filme cu câteva producții de top, precum și cu titluri ce pot fi de interes pentru publicul larg. Iată câteva alegeri ale noilor filme aflate acum pe platformă pe care le puteți urmări:

„The Old Guard”: Rom-com cu Gina Prince-Bythewood prezintă o echipă de mercenari ce poartă o luptă de secole pentru a proteja secretul inavutabil al imortalității. Echipa este bântuită de către o trupă de mercenari hotărâți să profite de darul imortal lor și să controleze lumea.

„One Night in Miami”: Această dramă istorică arată cum a început reverberația de idei ale lui Malcolm X, Jim Brown și Sam Cooke într-o întâlnire pe una dintre cele mai mari nopți din istoria Americii.

„What the Constitution Means To Me”: Acest film destul de provocator își propune să arate puterea impactului vorbelor prin prisma memoriei tinerei scriitoare care a luptat cu sufletul pentru un premiu de 15.000$ în cadrul unui concurs de interpretare.

„Jurassic World: Camp Cretaceous”: Acest serial de animație, realizat în parteneriat cu Universal Pictures, ne conduce într-o aventura în jungla de pe Isla Nublar, cu un grup de tineri curajoși să petreacă un sejur de camping.

„The One”: Netflix a adăugat și această thriller romantic la catalogul său de filme și serii. Acțiunea se concentrează asupra unei companii de tehnologie care își propune să găsească persoana perfectă pentru fiecare individ din lume.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele recent adăugate la catalogul Netflix. Încărcați-vă butoanele și pregătiți popcornul, pentru că aveți multe ore de distracție în fața!

Filme noi pe Netflix

Netflix este o sursă de filme și programe TV în creștere, oferind o varietate de conținut din epoci diversificate și genuri diverse, precum și mai multe filme proaspete și originale. Netflix este un serviciu bazat pe abonament care oferă utilizatorilor acces nelimitat la sute de titluri de filme din întreaga lume. Recent, Netflix a adăugat o serie de filme noi și interesante la serviciul său de streaming. Acestea includ titluri bătătorite și noi, precum și producții originale Netflix unice. Dintre aceste filme noi se numără Procesul de imparțialitate, The King, Klaus și multe altele.

O producție originară Netflix ce pune accentul pe idea de imparțialitate, Procesul de imparțialitate se concentrează în jurul lui Mary Taylor, o judecătoare a cărei viață se schimbă peste noapte după ce un comentariu controversat i-a acordat onoarea de a se bucura de introducerea unei noi Directii Valorice a Justiției. Această privire în lumea apăsătoare a avocaturii acoperă o perioadă de o lună, în care Mary descoperă mai mult decât se aștepta.

The King este un film bazat pe istorie, bazat pe piesele istorice și înregistrări scrise de William Shakespeare, povestea se învârte în jurul lui Hal, noul rege al Angliei. Regele învață să își gestioneze puternicele responsabilități și să facă față puternicelor sale oponente cu marinimie.

Klaus este un film animat excepțional care urmărește aventura lui Jesper, un tânăr care a fost trimis să deservescție o colțul lumea mai rece de afaceri – un mic oraș de la marginea unei insule. El devine ajutorul lui Klaus, un solitar carpaci și excedentar, care a fost exilat acolo de către împăratul regatului. Împreună, cele două personaje sfidează miraculos obiceiurile empaticității care transformă orașul într-unul plin de veselie și speranță.

Indiferent dacă se recunoaște și se caută cu dorința un nou titlu, sau se urmărește unul dintre multele produse originale Netflix, Netflix pune în fiecare lună noi titluri în portofoliul său. Filmele noi și originale Netflix oferă o inspirație și bucurie pentru un public extra larg.

Cele mai noi filme Netflix

Netflix a devenit un nume cebal in industria filmului. Platforma de streaming care ofera un catalog impresionant de filme, seriale TV, showuri de divertisment si documentare este principalul furnizor de divertisment de top pentru milioane de oameni din intreaga lume. Odata cu cresterile de vei spre mai multe produse, încearca sa ramana in pas cu preocuparile si preferintele publicului. Cea mai recenta adaugare in catalogul sau de filme include titluri alese din 2020 care demonstreaza ca Netflix a venit sa ramaie in tendinte.

Astazi, filmul este unul dintre cele mai bune moduri de a petrece timpul in casa. Iata cateva dintre cele mai noi filme ale anului 2020 gasite pe Netflix!

“The Old Guard” este regizat de Gina Prince-Bythewood si il are in prim-plan pe Charlize Theron în rolul unei pofte soldate infricosatoare care dirijeaza echipa ei de luptatori vampiri imortali in aventurile lor desprinse din basme.

“The Kissing Booth 2” este un clasic în regim de streaming, care aduce înapoi publicul fan prefeirat al lui Elle si Lee pentru un episod mai misto. Elle se pregateste pentru o noua aventura a liceului, dar se confrunta cu o dilema amoroasa in momentul în care un alt baiat devine luptatorul dragostei ei.

“The Trial of The Chicago 7” este un critiqu de succe care urmarieste preluarea si procesul lucratorilor anti Vietnam, acuzatii pentru demonstratii antiguvernamentale. Filmul este regizat de Aaron Sorkin, unul dintre cei mai catigatosi regizori si producatori din industrie.

“Project Power” prezinta lumea întunecata a tuturor lucrurilor neconventionale, fiind vorba de o substanta în stare de a introduce puteri supranaturale in corpul uman. Si bineînteles, cu puterile vin si responsabilitatea si povestea are în prim plan un traficant de droguri si un politist în cursa lor karmica si dureroase.

” Desperados” îl are în prim plan pe Nasim Bleaghhop care, în plin entuziasm îndrăzneț încearca sa-si sa corecteze greselile pe care le-a facut. In film sunt folosite conotatii light-half, combinat cu un unghi romantic interesant.

De la ironii la drame, frumoasa lume a Netflix-ului îti ofera o gama variata de optiuni din aventura filmelor de streaming. Aceste filme sunt relevotare excelenta pentru cei care doresc sa regaseasca planurile cinematograficele de top, disponibile pe ecranul lor mic.

Filme romanesti Netflix noi

Netflix a adus recent mai multe filme românești pe platformă, oferindu-vă posibilitatea de a-i urmări pe regizorii români și pe actorii locali. Filmele noi sunt unele dintre cele mai renumite producții românești, aducându-vă cea mai bună diversitate de povești și contexturi culturale. Aici sunt unele dintre cele mai recente filme românești Netflix care merită vizionate.

Umbre (2019). Regia Luminii Maxima, această adaptare modernă a unei povești clasice românești vorbesc despre un medic care este împins într-o mare problemă datorită unui prieten. Suspansul și numeroasele momente dramatice fac ca această peliculă să fie una dintre cele mai uimitoare filme românești Netflix.

Tot pe acasa (2019). Acesta este un film destul de complex, urmărind destinul personajului principal – doamna Târziu. Acesta urmează cursul destinului ei, care se intersectează cu cea a personajului secundar, un fost soldat care s-a întors acasă după ce a servit în armata română. Este un film foarte emoțional și dramatic care te va ține captivat până la sfârșit.

Combustibilul (2020). Acest film este despre Nelu, un tânăr care deține o mică companie de transport de combustibil pe care o conduce împreună cu prietenul său. În timp ce sosește la destinația sa finală, drumeția lor se intersectează cu cea a poliției care încearcă să descopere sursa illegalității din zona lor. Destinul lui Nelu și al prietenilor săi se schimbă în timpul călătoriei lor.

Foarte Buni Detectivii (2020). Această comedie hilară vorbește despre doi detectivi amatori care pornesc pe urmele unor infractori ciudați și călătoresc în întreaga țară. Indiferent de situație, ei reușesc să facă față și rezolvă cazurile cu bine. Filmul a avut parte de foarte mulți fani și este o expresie foarte originală a aventurii cinematografice.

Cel mai bun film romanesc Netflix pe care trebuie sa-l vezi, producția originală a platformei: Tinerețe fără bătrânețe (2020). Acest film aspru și dur vorbește despre adolescenții care trăiesc în această societate și încearcă să găsească locul lor în această lume. Filmul prezintă cum acești mici hoți sunt tratați de ceilalți piețe și cum acestea își găsesc calea împotriva tuturor adversităților. Filmul este destul de dur și vorbește despre lumea dificilă în care trăim.

Filme noi aparute pe Netflix

Netflix a introdus încă o nouă trayă de filme pentru fani. Există multe noi filme care apar ce pot fi vizionate și aprobate de milioane de oameni. De la comedii și dramă, la suspans și aventură, fiecare poate găsi ceva interesant pe platforma Netflix. Mai jos sunt câteva dintre filmele noi pe care le poți vedea pe Netflix:

  1. „Extraction”: Acest film de acțiune a fost lansat pe Netflix în luna aprilie, iar audiența a fost încântată de ceea ce a văzut și au făcut filmul cel mai urmărit de Netflix din toate timpurile. Filmul se concentrează pe Chris Hemsworth în rolul protagonistului, și are o acțiune realistă și adesea intensă pe care oamenii o adoră.

  2. „Coco”: Coco este un film animat magnific, care tratează subiectul vieții după moarte și cum dragostea poate face orice posibil. Filmul are o poveste emoționantă și unele dintre cele mai bune grafice de animație aparținând oricărui film de animație. Acesta este unul dintre filmele noi care vor stârni interesul și va fi, cu siguranță, unul dintre cele mai mari hituri pe Netflix.

  3. „Furia Oceanului”: Acest film de aventură și suspans este stilizat după Nolan’s The Dark Knight și Alistair Reynold’s Revelation Space pentru a oferi publicului o experiență vizuală uimitoare. Povestea se concentează pe lupta echipajului de pe nava cuprins în gheață și se îndreaptă spre lumea ghețurilor, apelor agitate și a conflictelor interne.

  4. „Scăparea”: Această dramă superbă urmărește povestea unei femei izolate care ia o veche biserică în posesia ei. Urmând un ritual revizuit, ea deschide trecători între lumi, descoperindu-și trecutul și ascunzându-și adevăratele sentimente pe care mulți oameni le conțin.

Netflix face un efort enorm să ofere audienței o varietate de filme și emisiuni care să satisfacă toate gusturile, iar aceste filme noi sunt doar un exemplu. Oricine se poate bucura de aceste filme remarcabile, cu un singur click pentru a le urmări.