Top filme cu Tom Hanks de vizionat neaparat

85 0

Tom Hanks este unul dintre cei mai apreciați și talentați actori ai Hollywood-ului, cu o carieră impresionantă și interpretări memorabile într-o varietate de genuri și roluri. Talentul său remarcabil și carisma sa naturală l-au transformat într-unul dintre actorii preferați ai publicului din întreaga lume. În acest articol, ne propunem să descoperim universul fascinant al filmelor cu Tom Hanks și să îți prezentăm un top al celor mai captivante și indispensabile producții în care acest actor remarcabil a strălucit.

Vom explora filmele online cu Tom Hanks, oferindu-ți o selecție actualizată a producțiilor disponibile pe diverse platforme, astfel încât să poți să te bucuri de interpretările sale remarcabile și să descoperi povești captivante la doar câteva click-uri distanță.

De la filmele recente și noi cu Tom Hanks, care îi arată versatilitatea și profunzimea talentului său actoricesc, până la cele mai bune filme în care a jucat de-a lungul timpului, acest top te va purta într-o călătorie cinematografică excepțională.

Nu vom neglija nici colaborările remarcabile dintre Tom Hanks și actrița Meg Ryan, care au creat chimii memorabile pe ecran și au livrat povești romantice ce au marcat generații întregi.

Lista noastră acoperă cele mai bune filme cu Tom Hanks, care au impresionat prin interpretările sale carismatice și emoționante. Indiferent dacă ești în căutarea unui film captivant, a unei drame profunde sau pur și simplu vrei să te bucuri de prezența inconfundabilă a lui Tom Hanks pe ecran, aceste producții te vor captiva și te vor încânta într-un mod inegalabil.

Ești pregătit să descoperi topul celor mai remarcabile și indispensabile filme cu Tom Hanks? Continuă lectura și bucură-te de această călătorie cinematografică în compania unuia dintre cei mai talentați și iubiți actori ai tuturor timpurilor!

Filme online cu Tom Hanks

Tom Hanks este unul dintre cei mai apreciați actori americani, care se bucură de un suport enorm din partea publicului, atât pentru filmele sale de comedie, cât și pentru cele dramatice de calitate. El a oferit fanilor mari titluri, cum ar fi „Big”, „Forrest Gump”, „Philadelphia” și „Sleepless in Seattle”.

Nu e de mirare că publicul îi urmărește fiecare apariție cu entuziasm și asta înseamnă că fanii sunt întotdeauna interesați să vizioneze filmele cu Tom Hanks online.

Tocmai din acest motiv, o mulțime de platforme online oferă oamenilor senzația de a viziona filmele preferate și filmele lui Tom Hanks pe care cred că le-ar putea iubi.
One such platform is Netflix, which has a large selection of Tom Hanks’ films. Netflix allows users to stream individual episodes or purchase the entire season of films. There are a few films available in 4K on Netflix, so if your device supports that technology, you can try watching Tom Hanks’ films in Ultra High Definition.

Apart from Netflix, Hulu is another popular streaming platform that offers Tom Hanks movies. Hulu has a wide selection that ranges from his latest movies to some classic hits of the 1990s. Hulu also offers free streaming of some of the most watched movies featuring Tom Hanks.

If you’re looking for a more cost effective way to enjoy some of Tom Hanks’ films, you can rent or purchase them online via Amazon. By shopping with Amazon, you can rent or purchase the films with a few clicks and watch them on a range of devices, including smart TVs, streaming devices, Xbox consoles, and tablets.

Filmul „The Post” cu Tom Hanks este acum disponibil pe Amazon Prime Video, iar filmele sale mai vechi pot fi vizionate în platforma Apple TV. Alte filme lansate recent cu Tom Hanks sunt disponibile pe diferite platforme de streaming, inclusiv pe Vudu și Google Play.

Indiferent de platforma preferată pentru vizionarea filmelor, filmele online cu Tom Hanks sunt disponibile și ușor de accesat. Nu ezita să verifici cele mai noi filme ale sale pe platforma ta preferată de streaming pentru a-i bucura de toate filmele preferate ale lui Tom Hanks.

Filme cu Tom Hanks 2016

2016 a fost un an important pentru actorul Tom Hanks, considerat unul dintre cei mai bine apreciați actori dinainte de film. El a avut roluri importante în două filme notabile, în care a interpretat unele dintre cele mai memorabile și admirate personaje de pe marile ecrane.

În mare parte, 2016 a însemnat vizionarea filmului „Sully”. Acesta a prezentat extraordinara poveste adevărată a lui Captain Chesley Sullenberger, care a aterizat un jet cu trei motoare în râul Hudson, economisind viața a 155 de pasageri. Hanks a fost numit pentru un premiu Golden Globe pentru rolul său, Sullenberger, în acest film de impact.

De asemenea, Hanks s-a alăturat echipei Ryan Gosling și Russell Crowe în filmul de acțiune „The Nice Guys”, care a debutat în iunie 2016 și a devenit unul dintre cele mai bune filme ale lui Tom Hanks în ultimii ani. Acesta a întruchipat personajul misterios Dick Clarke, un om de afaceri bogat care se dovedește a fi mult mai periculos decât îl înfățișează la prima vedere. Filmul este destul de ciudat și plin de acțiune, cu o distribuție excepțională și o istorie captivantă.

Tot în 2016, Tom Hanks a participat și la animația “The Jungle Book”, unde el a preluat rolul lui Baloo, ursul care îl învață pe Mowgli modul de a lua decizii bune și a progresa în junglă. Vocea lui Hanks a fost extrem de importantă pentru această poveste, aducând caldură și emoție în această aventură animată incredibilă.

Tom Hanks a fost unul dintre cei mai tari actori ai anului 2016. Filmele sale s-au bucurat de numeroase premii și recunoașteri și, cu siguranță, continua să fascineze publicul în continuare.

Filme noi cu Tom Hanks

Tom Hanks este o prezență familiară pe marele ecran de mai multe decenii. Acesta este cel mai recent film al său, A Beautiful Day in the Neighborhood, premiera în noiembrie 2019, și a primit recenzii pozitive. Filmul se bazează pe profilul lui Fred Rogers de 1998 al lui Tom Junod din Esquire care prezintă relația lui Hanks cu Junod și cum modesta bunătate a lui Rogers a făcut ca Junod să se antreneze emoțional.

Alte filme recente cu Hanks includ Captain Phillips (2013), Bridge of Spies (2015) și Sully (2016). Captain Phillips, un thriller de acțiune bazat pe povestea reală a asaltului asupra unui vas de comerț american în apele africane de coastă, l-a văzut pe Hanks în rolul comandantului Richard Phillips. Rolul a validat faptul că Hanks poate interpreta cu succes și roluri de susținere.

Bridge of Spies, un film istoric produs și regizat de Steven Spielberg, l-a văzut pe Hanks în rolul avocatului James Donovan. Filmul ficționalisează negocierile dintre SUA și URSS privind schimbul de ostatici alți condamnați la moarte Cauley și pilotul Francis Gary Powers. Hanks a vorbit despre rolul său, descriind-l drept “un om cumsecade intelectual” care s-a confruntat cu probtele uniunii în disputa dintre cele două țări.

Sully, filmul produs și regizat de Clint Eastwood cu Hanks în rol principal, a fost lansat în septembrie 2016. Filmul prezintă drama 1995 a eroului Chesley “Sully” Sullenberger, care a aterizat un avion pe râul Hudson după ce a fost lovit de un cuplu de vrăjitori. Acțiunile sale rapide și curajoase au salvați viețile tuturor pasagerilor și a lui Hanks în rolul lui Sully le-au adus numeroase recenzii pozitive.

În același an, tom Hanks a jucat și în The Circle și în Istoricul NASA, Hidden Figures. Cercul se baza pe romanul technothriller din 2013 al lui Dave Eggers și prezenta Hanks ca CEO al unei companii tech disfuncționale ce produce tehnologii avansate de supraveghere. În cazul Istoricul NASA, Hidden Figures, Hanks interpretează rolul directorului NASA, acordând crudul Glenn echipei de științăși negre care au adus istorie pe lună, inclusiv Katherine Johnson.

Noul său proiect, un film bazat pe vânătăile preistoriei din Jule’s Verne, va fi lansat în 2021 și sperăm că va fi un film de neratat din nou de Tom Hanks.

Cele mai bune filme cu Tom Hanks

Tom Hanks este unul dintre cei mai populari actori americani, având o carieră îndelungată în film, televiziune și teatru. A primit mai multe nominalizări și premii de-a lungul carierei sale, cum ar fi două Premii Oscar și Premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur. El este recunoscut pentru jocul său inconfundabil și pentru rolurile sale cele mai iconice, care sunt adorate de milioane de admiratori din întreaga lume. Următoarele sunt considerate ca fiind cele mai bune filme cu Tom Hanks.

  1. Forrest Gump (1994): Această comedie romantică, motivantă a obținut 6 premii Oscar și a devenit una dintre cele mai iubite filme de toate timpurile. Tom Hanks ia rolul titular al lui Forrest Gump, un bărbat suferind de retard mental care se luptă să ducă o viață normală. Filmul devenit rapid un adevărat fenomen în lume și Hanks a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun actor întrucât jocul său a fost minunat.

  2. Philadelphia (1993): Acest film a marcat prima colaborare a lui Hanks cu regizorul Jonathan Demme. El joacă rolul unui avocat homosexual care încearcă să revendice drepturile sale într-un caz de discriminare pe bază de orientare sexuală la locul de muncă. Philadelphia a fost un succes critic și a câștigat Hanks-ului un premiu Oscar pentru cel mai bun actor.

  3. Saving Private Ryan (1998): Regizorul Steven Spielberg a lucrat împreună cu Hanks și a creat o altă dramă de război memorabilă. Hanks a luat rolul unui ofițer de armată care este trimis să-l salveze pe un soldat care se află în spatele liniilor inamice. Premiile primite de Saving Private Ryan au depășit chiar și cele ale lui Forrest Gump.

  4. Apollo 13 (1995): Această dramă a istoriei a primit mai multe nominalizări la Premiile Oscar și a devenit unul dintre cele mai importante filme ale lui Hanks din cariera sa. Acesta joacă rolul lui Jim Lovell, un astronaut care face parte dintr-o misiune reală a NASA care a avut orată de la lansare. Realizările tehnice ale acestui film sunt incomensurabile și jocul captivant al lui Hanks a reușit să capteze imaginația și inimile spectatorilor.

  5. Cast Away (2000): Hanks a primit nominalizări la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor pentru această dramă captivantă. El joacă rolul unui inginer în timp ce pierde controlul unui avion, iar el se confruntă cu o grămadă de provocări în timp ce se luptă pentru a supraviețui pe o insulă, fiind izolat. Ambii regizorul și actorul se străduiesc să ofere un debut plin de emoții și de suspans.

Filme cu Tom Hanks 2018

Tom Hanks este unul dintre acei actori care nu se descurcă niciodată rău. De la comedii la dramă, tulburări ale anxietății, sau thriller-uri de acțiune, Hanks a fost mereu destul de mult pe ecran. În 2018, a apărut în cel puțin trei filme.

Primul film in care a jucat Tom Hanks in 2018 a fost “A Beautiful Day in theNeighborhood,” o biografie bazata pe popularul om de televiziune Fred Rogers. Hanks a interpretat rolul lui Rogers și a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cea mai buna actorie.

Al doilea film in care a jucat Hanks in aceasta 2018 a fost “First Man,” o dramă epică despre primul om care a mers pe luna. Hanks a jucat rolul presedintelui Richard Nixon și a fost apreciat de critici pentru exhibit (o varietate de) de la energetic la stil.

Ultimul film în care s-a alăturat Hanks în 2018 a fost “The Post,” un thriller politic despre redactorul editor al Washington Post și lupta sa cea mai importanta pentru a publica o scrisoare despre acțiunile guvernamentale clasificate . Hanks a jucat rolul lui Ben Bradlee și actoria sa l-a adus din nou în cursă pentru un premiu Oscar.

Cu toate acestea, performanta lui Hanks în 2018 nu se oprește. El joacă în multe alte filme care și-au teoretizat anumite lansări anul acesta. Aceasta include eliberarea filmului suspense-thriller “Bios,” in care joacă rolul unui inventor care construiește un robot de control care sã fie rãspunzător pentru supraviețuirea sa înainte ca el să își piardă memoria.

Filme cu Tom Hanks si Meg Ryan

Tom Hanks și Meg Ryan sunt doi dintre cei mai apreciați actori din industria de film și au un istoric lung de colaborare care include unele din cele mai populare comedii romantice din anii 1990. Cel mai bineeste cunoscuta sa colaborare între Hanks și Ryan s-a întâmplat în filmele Joe vs. The Volcano (1990), Sleepless in Seattle (1993) și You’ve Got Mail (1998). Aceste trei producții sunt considerate și considerate ca reprezentând o selecție a celor mai bune producții cu Hanks și Ryan.

Joe vs. The Volcano (1990) este o comedie bazată pe o poveste de dragoste și opțiuni. Hanks și Ryan joacă în rolurile unui fost proprietar de afaceri și fiica contabilului acestuia. Cei doi se îndrăgostesc după ce Hanks acceptă un job periculos și primește un împrumut de la Meg pentru a-și părăsi locul de muncă.

Sleepless in Seattle (1993) este o comedie romantică rivalizată numai de producția anterioară. Acesta a fost un alt film co-producer de Hanks și Ryan cu o poveste care implică destine îndepărtate care se contopesc. Hanks are rolul unui single care se confruntă cu durerea și doliul după moartea soției sale, în timp ce Ryan joacă rolul unei jurnaliste îndrăgostite de Hanks.

You’ve Got Mail (1998) a fost una dintre cele mai bine vândute comedii romantice din toate timpurile. Această producție a fost de asemenea co-produsă de Hanks și Ryan și este prezentata ca o poveste de dragoste moderna. Pentru această producție Hanks joacă rolul unui antreprenor din librărie care nu știe că prietenia sa virtuala cu Ryan este în realitate persoana pe care o considera rivala sa de afaceri.

Atunci când vine vorba de colaborarea dintre Tom Hanks și Meg Ryan, Joe vs. The Volcano (1990), Sleepless in Seattle (1993) și You’ve Got Mail (1998) reprezinta anii 90 de comedii romantice la care amandoi actorii si-au facut simtita prezenta. Aceste productii sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile și vor rămâne în analele istoriei cinematografice.