Filme cu Bruce Willis: Top cele mai interesante filme

66 0

Bruce Willis, un nume iconic în industria filmului, s-a consacrat ca unul dintre cei mai talentați actori de acțiune și comedie din generația sa. În acest articol, vom explora fascinantul univers al filmelor cu Bruce Willis, oferindu-ți o selecție a celor mai interesante producții în care acest actor remarcabil a strălucit. Indiferent dacă ești pasionat de filmele de acțiune pline de adrenalină, un fan al comediei spumoase sau un iubitor al genului polițist, acest top de filme cu Bruce Willis te va purta într-o călătorie captivantă prin filmografia sa diversă și impresionantă.

Vom explora filmele din anii recenti ale lui Bruce Willis, oferindu-ți o perspectivă asupra celor mai atrăgătoare producții din perioada respectivă. De la thrillere de acțiune care îți accelerează pulsul la comedii care îți încântă simțul umorului și până la filme polițiste pline de mister, această listă de filme cu Bruce Willis aduce în prim-plan versatilitatea și carisma actorului într-o varietate de roluri fascinante.

De-a lungul carierei sale remarcabile, Bruce Willis a interpretat personaje memorabile care au rămas în mintea spectatorilor de pretutindeni. Ne vom bucura de prezența sa în producții de acțiune explozive, în care își dovedește abilitățile fizice și talentul pentru rolurile intense. Vom savura momentele de comedie în care Bruce Willis ne surprinde cu replici amuzante și interpretări pline de farmec. De asemenea, vom explora latura sa de actor în filme polițiste, în care investigațiile sale captivante și prezenta sa charismatică aduc un plus de adrenalină și suspans.

Fie că ești un admirator fidel al lui Bruce Willis sau că îți dorești să descoperi filme noi și interesante, acest articol îți oferă o privire de ansamblu asupra universului artistic al acestui actor excepțional. Ești pregătit să explorezi câteva dintre cele mai captivante filme cu Bruce Willis? Continuă lectura și bucură-te de această călătorie cinematică alături de unul dintre cei mai remarcabili actori ai generației sale!

Filme cu Bruce Willis 2016

În acest an, Bruce Willis a continuat să joace roluri memorabile în filme unde reușește de fiecare dată să impresioneze publicul. El abe o carieră bogată care se întinde de la comedii din anii 1980 la filme bazate pe benzi desenate și de la povești dramatice la SF. Anul acesta, actorul a dezvăluit că urmează să își facă apariția în mai multe filme. Iată câteva dintre cele mai așteptate filme cu Bruce Willis de la începutul anului 2016:

  1. The Whole Truth (2016). Cu Bruce Willis, Keanu Reeves și Renee Zellweger, acest film este despre o mamă singuratică, care este nevoită să se apere împotriva tatălui iresponsabil și mort al fiului ei, căruia acesta ia învinuit pentru crima pe care el nu a comis-o. Conflictul se transformă într-unul supranatural. Filmul este programat pentru lansare în luna septembrie 2016.

  2. Precious Cargo (2016). Bruce Willis joacă rolul unui criminal gânditor care încearcă să anunțe un furt de diamante de valoare și se aliază cu o informatoare la fel de iscusită. Nesiguranța lui Bruce Willis și carisma seara Mark-Paul Gosselaar se contopesc pentru a crea o peliculă de acțiune-suspans palpitantă. Precious Cargo va fi lansat în luna iulie.

  3. Friend Request (2016). Bruce Willis aparține filmului de groază „Friend Request”, în postura unui tată îngrijorat care încearcă să-și salveze fiica de forțele malefice ale rețelei de socializare. Filmul facebook-inspired film poate fi văzut în luna septembrie.

  4. MIB 23 (2016). Această peliculă este despre mișcarea body double și dă o perspectivă alternativă față de filmul original imaginând un crossover între saga Men in Black și seria filmelor de acțiune Dinamic Duo, fratele câinelui. Bruce Willis joacă rolul unchiului Fox și împreună cu Will Smith și Tommy Lee Jones face echipă pentru a restabili liniile de timp. Lansarea acestui film se va petrece în luna iunie.

  5. A devious Maid (2016). Bruce Willis și Chrissy Metz joacă rolul unui avocat și al unei femei de serviciu, respectiv, care au nevoie să-și salveze cariera. Ea îi pune o ștampilă realismului teribil pe viața luxoasă și pe presupunerile și planurile lui. Lansarea acestei comedii se va face în luna iunie.

Cu toate acestea, sunt și alte filme cuBruce Willis pe care publicul le poate aștepta. Fanii acestui actor îndrăgit și binecunoscut trebuie să fie pe fază pentru a nu rata competenta și performanța de top pe care el o aduce la fiecare film nou.

Filme actiune cu Bruce Willis

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de film de acțiune și a jucat în mai multe filme de succes în acest gen. Primul film de actiune al lui Willis a fost Die Hard (1988), care a devenit un hit masiv și a lansat cariera sa. Acesta a rulat cinci scene-sequel – Die Hard 2: Die Harder (1990), Die Hard with a Vengeance (1995), Live Free or Die Hard (2007), A Good Day to Die Hard (2013) și Die Hard: Year One (2020). Alte filme de acțiune notabile ale lui Bruce Willis includ Last Boy Scout (1991), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), Red (2010) și Lay the Favorite (2012). În plus, a Îndepărtarea lui Willis a făcut și cameo-uri cameo în filme ca Looper (2012) și Vice (2015).

Willis a devenit cunoscut pentru a îmbrățișa roluri care îl implică în lupte, inclusiv împotriva extratereștrilor, arme de foc și sărituri impresionante de pe clădiri, convins că îl poate face pe cont propriu. Acest lucru l-a urcat înapoi în acesta și a făcut-o pe Willis să fie unul dintre cei mai bine plătiți actori de acțiune din toate timpurile. Cu toate acestea, cele mai recente încercări ale lui Willis de a atrage publicul în acest gen au eșuat.

Willis a fost de asemenea implicat în producția de muzică sub pseudonimul asonant “Bruno Radolini”. Acesta a lucrat în afara filmelor de acțiune în comedia de groază Dragoste la prima miroase (1987) și dramă premiată de Oscar, The Sixth Sense (1999). Mai recent, a făcut un joc de invitat pe tailandezul-serie Netflix 6 și a apărut în puține foarte petreceri.

În concluzie, Bruce Willis a jucat în multe filme de acțiune de succes și a rămas unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți actori de acțiune din toate timpurile. Cu toate acestea, suplimentarea stilului său clasic cu alte genuri de film, cum ar fi comedie sau drama, este o demarcare importantă pentru actorul și poate ajuta producția sa să atragă interesul publicului.

Filme cu Bruce Willis 2017

După o carieră îndelungată și spectaculoasă, Bruce Willis a revenit în 2017 cu filme noi și interesante. Cu un portofoliu vast de aproape 100 de filme, Willis s-a bucurat de o prezență consistentă la nivel mondial. A jucat roluri amuzante în comediile cult, roluri eroice în pelicule de acțiune și dramă în producții cinematografice lungi. Următoarele titluri de mare succes sunt doar câteva dintre filmele cu Bruce Willis de pe agenda lui din 2017:

  1. Death Wish

McCabe și Măruta și filmele clasice cu Charles Bronson. Rolul lui Bruce Willis ia acțiunea pe partea plină cu răzbunarea și pune inamicul pe fuga.

  1. Once Upon a Time in Venice

Acesta este un film de acțiune distribuit de Netflix și îl regăsim pe Bruce Willis într-o dramă cu comedie. Acesta joacă rolul unui detectiv privat care devine pradă într-o încurcătură în care se află pe urmele liderilor gangsteri.

  1. Live Free or Die Hard

Cel de-al patrulea titlu din seria Die Hard, Bruce Willis rezolvă o nouă misiune de salvare a lumii de un act terorist. Acest film legendar combina toate elementele evenimentelor cu eroi extraordinari care ne-au prins bine de tot.

  1. Rock the KaX

Acesta este unul dintre filmele studio-cast cu mai mulți actori, și Bruce Willis face parte din echipa principală care se alătură pentru a preveni un dezastru din cauza unor experiente nereușite.

În 2017, Bruce Willis a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai buni actori din generația sa. Spectacolul său a adus tonuri și teme interesante în filmele sale, iar slujba sa de actor a continuat să fascineze publicul.

Filme cu Bruce Willis comedie

Bruce Willis este una dintre cele mai versatile vedete de la Hollywood. El a schimbat industria de divertisment cu rolurile sale din «Die Hard» și «The Sixth Sense», dar nu este atât de mult cunoscut pentru filmul comedie. Cu toate acestea, el joacă cu ușurință în comedii clasice, cum ar fi «Armageddon», «The Whole Nine Yards» și «Tropic Thunder».

Primul film pe care Bruce Willis i l-a pus pe ecran a fost «Look Who’s Talking». Scris și regizat de Amy Heckerling, filmul se concentrează pe o femeie solitară (Kirstie Alley) care își găsește dragostea. Acțiunea se centrează în jurul gândurilor fetiței ei (spuse de Willis), care îi ia pe cei doi cu el creând momente amuzante și plin de haz.

Un alt film de comedie important de la Bruce Willis este «The Whole Nine Yards». Willis joacă rolul unui asasin plătit care se mută lângă un dentist (Matthew Perry) pe care, inadvertent, el și-l face prieten. Lansat în 2000, filmul prezintă o mulțime de personaje haioase și situații distractive asamblate în jurul lor. Dialogurile memorabile și situațiile haioase l-au făcut unul dintre cele mai populare filme pe care Bruce Willis le-a jucat.

În 1998, Bruce Willis a jucat alături de Ben Afleck și Liv Tyler în filmul clasic sci-fi, «Armageddon». Acesta a fost un film de acțiune și aventură, prințipala, dar Willis a căutat să se distreze din când în când. Zonele de dialog pe care el și-a pus în film sunt distractive, ușor de amuzat publicul și de a aduce un strop de comedie filmul.

Ultimele filme de comedie pe care Bruce Willis le-a jucat au fost «Red» și «Tropic Thunder». Primul a fost lansat în 2010 și prezintă o bandă de pensionari vânați de CIA după ce unul dintre ei se îmbarcă într-o aventură misterioasă. «Tropic Thunder», în schimb, a fost o parodie a filmelor de acțiune și avea un Bruce Willis rolul de vânător de recompense cu umor vulcanic.

Indiferent dacă joacă un rol provocator în thrillerul psihologic sau o persoană ridiculă într-o comedie tăioasă, Bruce Willis știe să creeze personaje memorabile în toate genurile de film. Aportul lui Willis la filmul de comedie este cât se poate de important, dar eforturile lui creative sunt anulare, ceea ce face ca fiecare film cu el să fie o experiență unică și de neuitat.

Filme politiste cu Bruce Willis

Bruce Willis este unul din cei mai mari actori americani si unul din cei mai populari regizori, cunoscut pentru rolurile sale in filme de actiune si in celebrul Die Hard. De-a lungul anilor, Willis s-a notable profilat si in domeniul filmelor politiste. El a interpretat numeroase roluri în diferite filme thriller sau politiste, care au captat atenția audienței și au fost un succes de box office.

Unul dintre filmele politiste cu Bruce Willis Care a avut un mare succes este filmul “The Sixth Sense”, în care Willis joacă rolul unui psiholog care oferă consiliere unui băiat cu puteri psihice neobișnuite. Eroul personajului Willis descoperă că băiatul poate vedea și vorbi cu morții, într-un mod pe care numai el îl poate înțelege. Filmul oferă momente înfricoșătoare, profunde și emotionante, și a fost unul din blockbusterele anului.

Un alt film policier cu Bruce Willis care a fost foarte apreciat de critici și de public, este “Tears of the Sun”, în care Willis joacă rolul unui luptător american care conduce o misiune umanitară în Nigeria. El se alătură echipajului de salvare a coloniștilor și are îndatorirea de a-i duce într-o zonă sigură, departe de conflictele religioase între musulmani și creștini. În acest film, Bruce Willis joacă rolul unui luptător curajos și convins, intercalat cu momente emotionante și intense.

Un alt film popular de acțiune-polițist cu Bruce Willis este “The Whole Nine Yards”. Filmul spune povestea unei relații complicate dintre un mafiot (Willis) și un vecin de origine canadiană (Matthew Perry). În timp ce vecinul își dorește să se eliberezede obligațiile mafiotului, din care se ascunde, conflictul pare că devine tot mai nerezolvabil. Acest film este plin de scene tensionate și povestește despre loialitate și integritate.

De asemenea, Bruce Willis a jucat și în filmul “16 Blocks”, în care joacă rolul unui ofițer de poliție care se străduiește să protejeaze un martor înartat printr-o zonă periculoasă. Acest film este plin de mister si suspans și practică neaparata curajului și integrității.

Complexitatea personajelor pe care le joacă Bruce Willis în filmele politiste esteca o adevărată artă și a reușit să capteze mințile și inimile milioanelor de spectatori. A fost de asemenea recompensat cu prestigioase premii din industria cinematografică. Datorită abilităților sale actoricești și capacității sale uimitoare de a turna în aceste roluri complexe, Bruce Willis a devenit unul dintre cei mai bine remunerati actori americani și unul din favoriții publicului.