Filme cu Johnny Depp: Top filme bune cu Johnny Depp

60 0

Johnny Depp, unul dintre cei mai iconici și talentați actori ai generației sale, a captivat publicul cu interpretările sale unice și carisma sa de necontestat. În acest articol, ne propunem să explorăm universul fascinant al filmelor cu Johnny Depp, prezentându-ți o selecție a celor mai bune producții în care acest actor carismatic a excelat. Indiferent dacă ești fan al genului comedie, un iubitor al filmelor online sau pur și simplu admirator al talentului lui Depp, acest top de filme te va purta într-o călătorie captivantă prin filmografia sa diversă și impresionantă.

De la comediile amuzante în care Johnny Depp ne surprinde cu abilitatea sa de a aduce personaje excentrice și pline de umor la viață, la producțiile recente care demonstrează versatilitatea sa și calitatea interpretativă, această listă de filme cu Johnny Depp reprezintă o oportunitate excelentă de a explora diverse aspecte ale talentului său actoricesc. Vom explora și colaborarea remarcabilă dintre Johnny Depp și Angelina Jolie într-un film captivant, care a stârnit interesul spectatorilor de pretutindeni.

Fie că ești în căutarea unei comedii distractive, a unei drame profunde sau a unei aventuri pline de suspans, această listă de filme cu Johnny Depp îți oferă opțiuni variate și intrigante. Fie că ai urmărit deja unele dintre filmele sale celebre sau ești în căutarea unor producții noi care să te surprindă, acest articol îți va oferi o privire de ansamblu asupra universului artistic al lui Johnny Depp. Ești gata să descoperi câteva dintre cele mai bune filme cu Johnny Depp? Continuă lectura și bucură-te de această călătorie cinematică alături de unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale!

Filme online cu Johnny Depp

Regizorul și actorul talentat Johnny Depp a cucerit inimile spectatorilor de-a lungul anilor prin diversele sale roluri memorabile în filme. De la filmul de cult din anii ’90, Edward Mâini de fier, la toate ceilalți roluri din seria Piratii din Caraibe, Depp nu se oprește să cucerească fanilor săi în ultimii doi-trei ani. Astfel, veţi găsi o selecție excelentă de filme online pe care le puteți viziona acasă, împreună cu familia sau prietenii, cu Johnny Depp.

  1. Piratii din Caraibe: La Strâmtoarea Mortii (2007)

Piratii din Caraibe: La Strâmtoarea Mortii este cel mai bine vândut al seriei de filme Piratii din Caraibe, în care Johnny Depp interpretează rolul lui Jack Sparrow. Filmul se concentrează pe lupta lui Jack Sparrow pentru a recupera comoara pierdută, având la dispoziție un bucatar scarbos, un vrăjitor voodoo și faimosul Flying Dutchman.

  1. Aviator (2004)

Acest lungmetraj directat de Martin Scorsese, prezinta viata și cariera magnatului de aviație, Howard Hughes, interpretat magistral de către Johnny Depp. Acest film a oferit lui Depp ocazia de a savura diverse personaje și acesta se ridica la înălțimea necesară pentru a-și interpreta rolul cu succes și a câștiga premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună interpretare.

  1. Don Juan Demarco (1995)

Acest film impresionant, spune povestea unui psihiatru (interprteaza Depp) care îi tratează pe pacienții săi bazându-se pe legendarul personaj Don Juan, din Don Juan sau Casanova al lui Tirso de Molina. Cei mai plictisiti din teatru se vor delecta cu acest film, care aduce in ecran o incursiune literară creativă a lui Depp în lumea pândei sale.

  1. Cry Baby (1990)

Cry Baby oferit lui Depp oportunitatea de a deveni cunoscut ca actorul principal, filmul prezentand o parodie a filmelor cult marelui sud din anii 1950. Interpretând pe Wade Walker, Depp se ridică la înîlțimea misiunii sale de a prezenta publicului un caracter cu adevărat memorabil.

Dacă sunteți un fan al lui Johnny Depp, incercati sa vizionati toate aceste filme și veți fi entuziasmati de talentul și arta actorului!

Filme cu Johnny Depp comedie

Johnny Depp a interpretat roluri memorabile in comedii pentru adulti trofate cu cele mai mari premii. Acesta a apărut în filme amuzante și inteligente, fiind unul dintre cei mai de succes actori comedici.

Depp a debutat cu roluri urbane alternatiste în filmul de succes anului 1994 “Ed Wood”. Apoi, a jucat alături de Marlon Brando în comedia postume “Don Juan DeMarco”, vânzări record pentru anul 1995. În 1997, el și-a impus prezența în antologia romantică “Love In Las Vegas”, singura sa apariție pe această scenă fantastică.

În 1998, Depp a jucat alături de Gwyneth Paltrow în “The Philadelphia Story”, cea mai bună apariție comico-romantică a sa până în prezent. El a întreprins și o duplă performanță în comedia “Fear and Loathing in Las Vegas”, ambele personaje fiind inspirate de cartea lui Hunter S. Thompson.

Depp a dovedit cum arată comedie genială în “Blow” (filmul cu care începea să se impună pentru a câstiga Primul Oscar). Actoria sa versatilă în “Piratele din Caraibe” a făcut din Jack Sparrow un personaj iconometric.

În 2010, el a apărut în remake-ul “Maini pentru Emerald City” pentru a cimenta stilul său distins de a face comedii. În prezent, Johnny Depp joacă și colaborează cu unii dintre cei mai valoroși regizori, creând avant-garde comice și profund provocatoare.

Filme cu Johnny Depp 2018

Johnny Depp este unul dintre actorii cei mai îndrăgiți și apreciați din lume, și-a consolidat de-a lungul anilor statutul de vedetă în cinematografie prin roluri multiple, începând cu Pirates of the Caribbean, Edward Scissorhands sau Charlie and the Chocolate Factory și până la direcția sa artistică și de producție.

În 2018, Johnny Depp a jucat în patru filme: The Professor, London Fields, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald și Richard Says Goodbye.

In The Professor (2018), actorul joacă rolul principal al profesorului Richard, un profesor universitar care și-a găsit speranța reînvierii trăind-o la maximum. Se luptă cu un cancer și decide să nu se mai supună tratamentului. El devine un personaj liber, își schimbă stilul de viață, își pierde inhibiile și se angajează în activități care-i permit să își petreacă ultimul an de viață mai bine.

London Fields (2018) este o adaptare a romanului post-modern scris de Martin Amis, în care Johnny Depp joacă rolul lui Guy Clinch, un miliardar bogat și ars, care se îndrăgostește nebunește de femeia fascinantă pe care o admiră.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) este al doilea film din seria Fantastic Beasts, în care Johnny Depp joacă rolul principal al lui Gellert Grindelwald, un vrăjitor înfricoșător și periculos. Acțiunea începe cu Grindelwald evadând din închisoare și începând să adune adepții săi în vederea unei conspirații la nivel global pentru a cunoști secretele magiei neînregistrate.

În Richard Says Goodbye (2018), Johnny Depp interpreta noua versiune a sa, Richard, un profesor universitar britanic de literatură, cu aspirații și năzuințe. După ce află că a fost diagnosticat cu o boală în faza terminala, Richard se hotărăște să-și traiască zilele rămase liber, făcând loc disperării și izbăvirii sale pentru a-și reconstrui viețile altora.

Johnny Depp a semnalat, de asemenea, că ar putea juca în anumite filme de producție în anul 2019, deci vom avea de așteptat și mai multe filme cu starul nostru favorit!

Filme cu Angelina Jolie si Johnny Depp

Angelina Jolie și Johnny Depp au apărut împreună într-o serie de filme de-a lungul anilor, și au fost amândoi coalizatori în câteva dintre acestea – povești de dragoste, aventuri, comedie sau drama. Ei au dovedit că se potrivesc cu orice tip de rol și se pot retrăi orice rol cu succes. Următoarele sunt câteva dintre cele mai notabile filme în care cei doi au lucrat împreună.

The Tourist (2010) – Acesta animazion este un thriller romantic în care Jolie poartă rolul lui Elise, o femeie misterioasă care, în mod intenționat, trezește interesul lui Frank (Depp), un american singuratic care se află la Paris. Vechea iubirea lui Elise, caracterul șiret al lui Frank și pericolul prezent sunt câteva dintre elementele care contribuie la suspansul acestui film.

Kiss from a Rose (1994) – Acestea este una dintre cele mai vechi colaborări ale lui Jolie și Depp în cinematografie, aceasta fiind scrisă și regizată de Beverly Hills. Ei joacă rolurile unor băieți tineri rivali, Jack și Matt, care se luptă pentru dragostea unei fete. Acest film este un marcaj pe drumul carierei lui Angelina Jolie.

The Rum Diary (2011) – Acest film de comedie dramă îi prezintă pe Depp și Jolie în rolurile unor personaje contrastante. El joacă rolul lui Paul Kemp, un jurnalist aventurier care se mută în Puerto Rico și încearcă să-și găsească norocul. Ellie, pe de altă parte, joacă rolul unei femei misterioase care ia parte la aventura lui Kemp.

Filme bune cu Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai mari actori din Hollywood și a prezentat în numeroase filme din ultimii 30 de ani. Dacă ești în căutarea unor filme bune cu Johnny Depp, sunt multe opțiuni pentru a alege de la comedie la acțiune și aventură.

O piesă clasică din aventurile lui Depp poate fi găsită în Pirates of the Caribbean, unde joacă rolul lui Captain Jack Sparrow. Careul Scoțian al lui Depp în film este amuzant și foarte captivant de urmărit. Detaliile care fac unul dintre cele mai bune filme de aventuri din toate timpurile.

O altă piesă impresionantă de la Depp este Edward Scissorhands de către Tim Burton. Acest film explorat tema discriminării avându-l pe Depp într-un rol atipic și carismatic. Acțiunea se desfășoară în suburbia americii anilor 60 și este o provocare la adresa discriminării și a inegalității.

Depp a jucat și în roluri de comedie beloved . Unul dintre cele mai bune filme de comedie este Directorul Binecuvântat. Depp joacă rolul lui Ignatius J. Reily, un om naive, intelectual rus, râs de mulți datorită necunoașterii sale în metroul New Orleans. Ignatius trece printr-o aventură plină de comic la care se adăugă imaginația sa dezlănțuită.

Pe lângă rolurile sale comice, Depp a jucat și în filme foarte înspăimântător. Un astfel de film este Sleepy Hollow regizat de Tim Burton, în care Depp joacă rolul lui Ichabod Crane. Acesta este un investigator criminal care este trimis în Sleepy Hollow, o mică comunitate din estul Americii, pentru a investiga asasinatele misterioase care au avut loc acolo. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme de groază din toate timpurile.

Dacă ești în căutarea unor filme bune cu Johnny Depp, aceste patru titluri sunt doar o mică parte a carierei sale impresionante. Fiecare oferă o poveste captivantă și o interpretare grațioasă sub picioarele lui Depp.

Filme cu Johnny Depp noi

Johnny Depp este unul dintre cei mai faimosi actori din lume, care se afla la un moment la varf de succes. Cariera sa se extinde de la roluri în producţii de televiziune până la apariţii pe marele ecran. Publicul a iubit de mult timp Depp şi a venit din nou în 2020 cu roluri în mai multe filme. Unele dintre cele mai recente filme cu Johnny Depp includ:

  • The Secret Garden (2020): Depp joacă rolul unchiului pe nume Archibald Craven, un bătrân melancolic care întâlneşte o fetiţă pe care nu o cunoaşte într-un grădină secretă. Această explorare misterioasă îi convinge pe cei doi să încerce lucruri noi şi să se bucure de viaţă în ciuda umbrelor trecutului.

  • Minamata (2020): În filmul Minamata, Depp joacă rolul fotografului W. Eugene Smith, prezentat de Smith în Japonia anilor 1970. Acolo, Smith obţine fotografii controversate ale unei comunităţi lovite de un dezastru toxologic. Rămâne la locaţie pentru a documenta urmările dezastrului şi pentru a denunţa crimele de mulţi ani.

  • Waiting for the Barbarians (2020): Depp joacă rolul Magistrului Mandel, un ofiţer a cărui viaţă liniștită la graniţă ia o răsturnare bruscă atunci când un ofiţer imperial tortoarează şi arestează băştinaşii. Mandel ar trebui să decidă cum să reacţioneze în faţa vicleniilor abuz furioase.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recente filme ale lui Johnny Depp. Cu siguranţă va apărea şi mai multe personaje de top cu actorul. Astfel încât să nu rataţi niciodată unul dintre filmele sale slujitorii importante.