Filme Netflix: Cele mai interesante filme

67 0

Netflix a devenit o sursă inepuizabilă de divertisment, oferind o gamă variată de filme care captivază și fascinează publicul din întreaga lume. Cu fiecare an, biblioteca de filme Netflix se extinde, adăugând noi titluri într-o varietate de genuri și stiluri. În acest articol, vom explora cele mai interesante filme disponibile pe Netflix, care vor satisface gusturile și preferințele fiecărui cinefil.

Vom începe prin a explora filmele Netflix din 2022, care au fost lansate recent și au stârnit un val de interes și apreciere din partea publicului. Aceste filme vor reflecta noile tendințe și talente emergente din industria cinematografică, oferind ocazia de a descoperi povești captivante și abordări regizorale inovatoare.

Continuând, vom explora filmele bune de pe Netflix, care sunt considerate adevărate bijuterii cinematografice. Acestea includ filme cu scenarii inteligente, performanțe actoricești remarcabile și regie de calitate. Vom descoperi capodopere din diferite genuri, cum ar fi thriller-ul psihologic, drama profundă și filmele de acțiune spectaculoase.

Pentru iubitorii de filme de dragoste, vom explora și selecția de filme romantice disponibile pe Netflix. De la povești clasice de dragoste și comedii romantice până la drame pasionale și aventuri romantice, aceste filme vor cuceri inimile spectatorilor și vor oferi momente pline de emoție și farmec.

Vom continua cu un top al celor mai apreciate filme de pe Netflix, care vor oferi o imagine de ansamblu asupra producțiilor care au stârnit cele mai multe comentarii pozitive din partea criticilor și a publicului. Aceste filme vor avea un impact puternic și vor rămâne în memoria spectatorilor prin povestea lor captivantă, interpretările remarcabile și realizarea artistică de excepție.

Vom explora și filmele noi de pe Netflix, care continuă să fie lansate și să ne ofere surprize și experiențe cinematografice unice. Aceste filme vor fi proaspete și pline de inovație, oferind noi perspective și abordări în arta cinematografică.

Nu vom uita să evidențiem și filmele românești disponibile pe Netflix, care aduc în prim-plan talentul și creativitatea regizorilor și actorilor români. Aceste filme vor reflecta identitatea și cultura românească, oferind povești emoționante și interpretări remarcabile.

Cu ajutorul acestui articol, veți descoperi cele mai interesante filme disponibile pe Netflix și veți avea ocazia să vă bucurați de o selecție diversă de povești captivante și de experiențe cinematografice memorabile.

Filme netflix 2022

Din fericire, viitorul filmelor Netflix nu arata atat de sumbru cum o face lumea in 2021. Distributorul principal de producții media cu streaming noi și clasice se află la mijlocul unei boom-uri și construiește ceva mai artrit de spectacole destinate audiențelor sale de milioane, la nivel global.

Iată ce așteaptă să vadă fanii Netflix anul viitor:

 1. Matrix 4.

Primul film al francizei Matrix din 1999 s-a transformat curând într-o cultură pop definitorie. Anul viitor, Keanu Reeves se întoarce în mare stil ca Neo și va afișa noi baloane în vânt de arte marțiale, ale căror animeuri vor trimite moartea în lumea Matrixului. Lawrence Fishburne își face de asemenea apariția ca Morpheus pe marele ecran, alături de Carrie-Anne Moss ca Trinity.

 1. Red Notice

Dwayne „The Rock” Johnson face stânga și-a dreapta pentru această acțiune interstelară cu buget mare. El interpretează rolul lui Maverick, un vânător de recompense federal care trebuie să se lupte cu Gal Gadot (Wonder Woman) și Ryan Reynolds pentru capturarea unui spargator de bănci misterios.

 1. Transformers: One Of Many

După anii de nostalgică a seriei Michael Bay, Netflix pregătește o reînvierea classicelor. Jason Orelio (PREACHER) producator și protagonista acestui vis CGI este tipul rezistor care mână armele care promit să repornească războiul dintre Autobots și Decepticons.

 1. Hailee Steinfeld: Battle for Green Haven

Acțiunea fantastică de aventuri a lui Steinfeld o face pe fata de 20 de ani să se lupte cu Giganți verzi neascultători și alte creature care au venit să cucerească regatul ei. Sosesc în cele din urmă în apărarea ei mentorul magic și familia sa în acest film colorat pentru întreaga familie.

 1. Madam C.J. Walker

Octavia Spencer și Blair Underwood sunt în centrul acestui biopic despre prima femeie afro-americană devenită milionar pe cont propriu în America. Filmul îl va urmări pe Walker, de la sosirea ei ca imigrantă săracă devenită cercetător și inventator, susținută în mod neașteptat de un mentor și de un iubit.

 1. Y: Legend of Ravaging Dynasties 2

India toamnă e acest sequel de aventuri de acțiune foarte așteptat, cu fiȪii lor aventuroși de a juca rolurile care i-au făcut eroi. Acest film urmează luptele imprevizibile și de epocă dintre clasele de luptători ai sălbaticului regat Shangri-La.

 1. Bright 2

Will Smith și Joel Edgerton revin pentru a continuare acest vis ca film de acțiune SF. Acest film îi vede pe partenerii de poliție, Ormag and Jakoby, într-o livrare fără armă dintr-un Vegas paralel pentru a recupera cea mai importantă comoară ascunsă din istorie.

Sunt numai câteva din titlurile care vor îmbunătăți Netflix-ul în 2022. Spre deosebire de viitor, anul viitor se anunță destul de ușor pentru casterii cu buzunare adânci și cele ale faniilor săi.

Filme bune netflix

Netflix a adus o mare cantitate de conținut de calitate publicului în ultimii ani, care să îi ofere o abundență de opțiuni de divertisment. De la comediile de televiziune la filmele originale, platforma are ceva pentru toată lumea. Dacă sunteți în căutarea unor filme bune pe care să le vizionați pe Netflix, am săptămânal mai jos câteva alegeri de top:

 1. The Social Network – Acest film de David Fincher regizor din anul 2010 se concentrează pe deciziile îndrăznețe, lupta și dezamăgirile care au dus la crearea platformei de socializare Facebook. Jesse Eisenberg joacă rolul principal în rolul lui Mark Zuckerberg și este ajutat de actori ca Justin Timberlake și Andrew Garfield.

 2. Lion – Acest film dram de Garth Davis din 2016 îl are în prim-plan pe exitosul actor Dev Patel care este un tânăr adoptat din India care se străduiește să-și găsească familia, genitorii care l-au pierdut. Acest premiat film este inspirat din povestea adevărată a lui Saroo Brierley.

 3. Her – Acest film romantic SF al lui Spike Jonze din 2013 are ca protagonist pe Joaquin Phoenix, care joacă rolul unui scriitor lonely care se îndrăgostește de sistemul operativ al computerului său, vocea feminină de Scarlett Johansson. Filmul discută despre implicațiile sociale ale tehnologiei și dincolo de sentimente pentru o inteligență artificială și se bucură de o mare popularitate.

 4. Roma – Acest film de Alfonso Cuaron din 2018 urmărește povestea vieții cronologice și de zi cu zi a unei servitoare mongole din Mexicul anilor 70, concentrându-se pe relațiile pe care ea le face și schimbările la care trebuie să se obișnuiască. Acest film a primit numeroase nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și regie.

 5. Doug Unplugged – Acest film de animație original Netflix din 2019 regizat de Kris Pearn și Rob Silvestri este o comedie și o poveste de dragoste dulce desprea un robut numit Doug care trăiește într-un oraș high-tech din viitor. Acest personaj principal aflat pe drumul lui de a schimba lumea într-un mod pozitiv se întâlnește cu personaje interesante și se străduiește să-și facă un rost în lume.

Filme de dragoste netflix

Filmele de dragoste sunt nenumarate pe platforma Netflix și include o gamă diversificată de genuri, de la comedia romantică până la dramă. Acestea includ multe producții originale Netflix și filme populare de pe alte site-uri. Aceste filme disponibile pe Netflix oferă emoții și aventuri pentru toate gusturile.

Una dintre cele mai bune producții originale Netflix, To All the Boys I’ve Loved Before, regizat de Susan Johnson, este o comedie romantică adolescentină ce se concentrează asupra unei fete de liceu care descoperă fiecare scrisoare secretă de dragoste pe care a trimis-o ajunge în mâinile destinatarilor ei. Acțiunea filmului este plină de aventura și susținerea unei figuri pozitive și independente pentru adolescenti.

De asemenea, o producție originală Netflix, Set It Up, regizată de Claire Scanlon, este o comedie romantică care se concentrează asupra a doi asistenți hilari, ajunși la concluzia că vor provoca un „match-making” pentru șefii lor. Acest lucru îi va ajuta să câștige ceva libertate și să scape de munca excesivă. Filmul prezintă provocările încercând să se combine cuțite de această încercare și contrastul pe care îl fac personajele între relațiile la locul de muncă și cele afective.

În plus, sare de calitate este filmul romantic de comedie de acțiune How To Be Single. Acest film se concentrează asupra lui Alice, ale cărei planuri de căsătorie se prăbușesc și care populează New York City. Gândindu-se că e cel mai bine să fie singură, ea descopără câteva adevarate lecții despre dragoste și bucuria de a fi singurată.

Filmele de dragoste sunt o necesitate pe Netflix și o comoditate pentru publicul existent. Aceste filme prezintă o diversitate de idea în materie de dragoste și sentimente și sunt atrăgătoare pentru toate vârstele și grupurile de interese.

Top filme netflix

Netflix a devenit o sursă populară de entuziasm atunci când vine vorba de filme. Compania oferă filme și seriale care pot fi lucrate de oricine, de oriunde, ceea ce face experiența mult mai satisfăcătoare.

Iată câteva dintre cele mai bune filme actuale de pe Netflix:

 1. Parasite: Parasite a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film în 2020 și este unul dintre cele mai apreciate filme Netflix. Acțiunea se învârte în jurul unei familii sărace, care încearcă să găsească modalități de a trăi și de a-și găsi ocazia de a face un profit pentru a-și schimba viața.

 2. Hillbilly Elegy: acesta este un excelent film de drama, care a primit o mulțime de recenzii pozitive. Filmul urmărește viața unei mame singure și a copilului ei, care luptă pentru a se descurca într-o comunitate rurală săracă.

 3. Mulan: Mulan este cel mai recent film al lui Disney și a primit recenzii pozitive de la critici. Acțiunea este legată de o tânără îndrăzneață, care folosește abilitățile ei în luptă pentru a-și salva țara și familia ei de război.

 4. The Irishman: acesta este un film de călătorie în timp, care urmărește povestea unui luptător în vârstă și a unui criminal care se luptă cu conștiința. Acesta este unul dintre cele mai izbitoare filme Netflix și oferă o viziune profundă despre cultura stilului de viață american.

 5. Miliardarul de lângă noi: Acest film de comedie romantică surprinsăește mulți lumea. Unii pot fi comparabili cu filmele clasice de dragoste din trecut, dar este încă plin de tinerețe și împlinire. Este o întâlnire între două persoane care sunt diferite ca venituri și a aduce un mesaj plin de optimism despre acceptarea și iubirea.

Toate aceste filme sunt disponibile pe Netflix și oferă o gamă largă de opțiuni pentru cei care încearcă să se bucure de filme de calitate. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai apreciate filme Netflix și cu siguranță există multe alte filme care merită văzute. Așa că nu ezitați să verificați diversele secțiuni și să vă bucurați de cele mai bune filme Netflix.

Filme noi netflix

Netflix continua sa ne surprinda cu un numar mare de filme noi. Fie ca vorbim despre filme dramatice, comedii sau horror, Netflix adauga cate un film nou in fiecare luna.

Printre noile filme pe care le puteti vedea pe Netflix sunt "Old Guard", "La Casa de Papel: Partea 4" si "The Kissing Booth 2". "Old Guard" este un film de actiune cu elemente de drama si suspans care prezinta cum patru soldati vechi de lupta se lupta cu o organizatie secreta ce vrea sa le foloseasca abilitatile lor pentru a deveni nemuritori.

Celebra serie spaniola "La Casa de Papel" revine cu partea a patra si aduce o noua poveste de lupta si mistere. La fel ca in celelalte episoade, seria abordeaza teme cum ar fi politica, moralitatea si coruptia.

Pentru publicul adolescent "The Kissing Booth 2" este o alegere grozava. Filmul este o comedie romantica si urmeaza povestea unui grup de prieteni care se afla la limita adiltatile si afla ca alegerea lor conteaza mai mult decat isi imagineaza.

Acestea sunt cateva dintre noutatile oferite de Netflix. Site-ul continua sa adauge noi titluri fiecare luna, asa ca nu exista niciodata un motiv sa va plictisiti.

Cele mai bune filme netflix

Netflix s-a dovedit o sursă neprețuită de filme, de la comedii vechi la drame de bună calitate și de la filme premiate la lansări noi și amuzante. Cu Netflix, ai o gamă largă de opțiuni, de la drame nostalgic la filme extrem de convingătoare. Aici vom trece prin câteva dintre cele mai bune filme de pe Netflix.

Extraction (2020): Acesta este un film de acțiune cu Chris Hemsworth care urmărește aventurile unui soldat mercenar care ar face orice pentru a o salva pe fiica unui om de afaceri crimă din Bangladesh.

Da 5 Bloods (2020): Da 5 Bloods este o dramă despre „The Bloods”, patru soldați negri care se întorc în Vietnam în căutarea trupului unui partener de soldați, și de o groază de aur pe care le-au rămas din război.

Roma (2018): Roma a fost lansat în 2018 și a câștigat 9 premii Oscar și 3 Globuri de Aur. Acesta explorează povestea unei mame tinere care locuiește în Mexico City și încearcă să își crească copiii singură.

Bird Box (2018): Bird Box a stat pe trend încă de la lansare în 2018. Filmul explorează povestea unei ființe supranaturale care obligă oamenii să se îmbrace cu o pălărie și să fugă spre salba și găurile de gândaci din munți.

Schimbul (2016): Schimbul explores story of a workaholic Texan care ia o vacanță la Tahiti și se trezește prins în schimbul de corpuri și de soții. Filmul este îmbinat cu mărimi și spaime mici și emoții de urmat.

Burning (2018): Acest film este bazat pe povestea care urmărește relația dintre Jongsu, un tânăr care trăiește în seoul, și Ben și enigmatica sa vecină. Burnign este un film tulburător, care lasă puțin la limita surrealismului.

Joker (2019): Despre Joker se poate spune că este unul dintre cele mai controversate filme de pe Netflix și cel mai bine cotat film Warner Bros. dc Comics din istorie. Filmul oferă o urmărire deosebită a originii iconicului personaj criminal Joker prin ochii unui personaj trist și criminal.

Cu aceste optiuni, există multe filme Netflix bune de vazut. Fie că oamenii vor să se bucure de ceva spectaculos și captivant sau spun o poveste plină de întristare, există film de orice tip, gust și interes pe Netflix.

Filme romanesti netflix

Ultimele decenii au adus cu ele o adevărată explozie de filme și seriale realizate de producătorii români. De la drame solide și comentarii sociale profunde la filme de comedie sau SF suprarealiste și comedii romantice, aceste producții cinematografice se Remarcă în lumea filmelor. Din fericire, acum ai libertatea de a le viziona și din confortul propriei case.

Platforma Netflix are o varietate de producțiile noastre naționale – de la drame autobiografice la drame romantice și comedii șocante. Și, având în vedere soluțiile lor din ce în ce mai bune de subtitrare, acum nu există niciun motiv pentru care să nu doriți să începeți să vizionați filmele românești pe Netflix.

Așa că, fără întârziere, iată 10 cele mai bune filme românești pe Netflix, începând cu titluri noi și terminând cu puțin mai vechi.

 1. Anamorphosis – Anidrosis (2020)
  O adaptare a romanului scurt scurt "Anidrosis" scris de către George Bălăițoiu, această dramă tulburătoare se concentrează asupra mamei singure Midia, care trebuie să ia decizii dureroase pentru a-și păstra un sfârșit în lumea civică.

 2. Trapped (2020)
  Această producție realizată de către regizorul Bobi Stănescu inteligent oferă o anecdotă interesantă despre revelațiile perverse ale psihologicului uman. Cu o subtilitate a firewall-ului și presupunând o lume nefamiliară, Trapped este o producție care te va surprinde și încânta în egală măsură.

 3. For Lack Of Better Words (2020)
  "For Lack Of Better Words" a fost propulsat pe ecran prin realizarea distinsa a lui Gianina Carbunariu. Acest film dramatic cu acțiune lungă acoperă o gamă largă de subiecte emoționale relevante pentru români, de la familie și prietenie la lupta cu sărăcia și opresiunea.

 4. I am not him (2019)
  "Eu n-sunt el" este un film bazat pe un roman scris de către Mahmut Rauf Turan și spune o poveste multimedia despre propriile tale obstacole din viață. Cu o distribuție semnificativă de actori români, I am not him aduce sub semnul întrebării problematica sistemului de încredere oferit de anumite persoane.

 5. Ashes From Paradise (2018)
  O interpretare a operațiunii sale optice și a unei teme noi și originale, "Cenușa de la Paradis" se concentrează asupra tragediei opresive și asupra fluxului de conștiință al lui Nicu, care se scaldă într-o furtună emoțională a cercurilor eternității.

 6. If I Want To Whistle, I Whistle (2010)
  Acest film evocator al regizorului Florin Serban a marcat nu numai batalie din partea distribuitorilor săi pentru un ansamblu international de nominalizări la Festivalul de Film de la Berlin, ci și biruință pe canalele sale internaționale și critice. Acest film neobosit oferă o alternativă șocantă pentru sistemul de drept românesc și prezintă moduri noi de a aborda problemele sociale și morale în întreaga lume.

 7. Aferim! (2015)
  Acest dramă a fost un succes la Cannes Film Festival și prezintă o poveste ambițioasă și vie despre coliziunile culturii și tradițiilor care se confruntă cu inegalitățile sociale în România. Filmul oferă, de asemenea, o perspectivă neobișnuită asupra condițiilor de viață în acea perioadă.

 8. Pororoca (2017)
  Această producție dramatică a fost realizată de către regizorul Constantin Popescu și prezintă o poveste concentrată despre viața personală și cea profesională a lui Daniel, un preot disperat și îndurerat care trebuie să facă față prăbușirii sale interioare.

 9. Two Lottery Tickets (2016)
  Această comedie românească oferă o dezlănțuire amuzantă și colorată a complicațiilor pe care le întâmpină oamenii siguri când intră în lumea loteriei pentru prima dată. Rolurile principale au fost transformate în mod ingenios de echipa de actori români și oferă o viziune amuzantă asupra clichetelor și implicațiilor imense ale evenimentelor cotidiene din viața oricui.

 10. Stuff and Dough (2001)
  Înainte de a deveni un regizor la Hollywood, Cristi Puiu a realizat acest film independent care prezintă viața și provocările din comunitatea sa natală, Vaslui. Indiferent dacă vă plac sau nu comediile greu accesibile, acest film oferă o perspectivă binevenită asupra vieții urbanizate din Romania si asupra conceptelor precum "Dragoste" si "Fraternitate".