Kate Middleton: Tinute, Familia Regala, Copii, Inaltime si altele

62 0

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a devenit un nume cunoscut în întreaga lume datorită rafinamentului său desăvârșit, stilului ireproșabil și implicării sale în familie. De la momentul în care a devenit parte a Familiei Regale Britanice prin căsătoria sa cu prințul William, Kate a atras atenția presei și a obținut un statut aparte în lumea modei și a înaltei societăți. În acest articol, vom explora tinutele sale celebre, familia regală la care aparține, copiii ei adorabili, înălțimea sa impresionantă și multe alte aspecte fascinante din viața acestei personalități remarcabile.

Secțiunea “Tinute Kate Middleton” va pune în evidență stilul caracteristic și influența sa în modă. Kate a fost mereu un exemplu de eleganță, cu alegeri de ținute impecabile care au inspirat mulți fashioniști din întreaga lume.

În secțiunea “Kate Middleton Copii”, vom explora familia fericită pe care ducesa o are alături de soțul ei, prințul William. Cu trei copii adorabili – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, Kate și William formează o familie unită și iubitoare, iar imagini cu aceștia au cucerit inimile oamenilor din întreaga lume.

Momentul mult așteptat al nunții dintre prințul William și Kate Middleton va fi detaliat în secțiunea “Kate Middleton Mireasa”. Vom retrăi emoția și eleganța acelei zile memorabile și vom explora rochia de mireasă iconică purtată de Kate, care a devenit un punct de referință în moda nupțială.

Secțiunea “Inel Kate Middleton” va dezvălui bijuteria prețioasă pe care Kate o poartă cu mândrie – celebrul inel cu safir al prințesei Diana, care a fost oferit de prințul William în momentul cererii în căsătorie. Vom descoperi povestea și semnificația acestui inel de neegalat.

“Rochii Kate Middleton” va explora alegerile de modă ale ducesei și momentele memorabile în care aceasta a strălucit într-o varietate de rochii elegante. Fie că este vorba de evenimente oficiale sau apariții la rețelele de socializare, rochiile purtate de Kate au devenit rapid subiecte de discuție și surse de inspirație pentru femei din întreaga lume.

Secțiunea “Nunta Printului William cu Kate Middleton” va oferi o retrospectivă emoționantă a evenimentului royal care a captivat milioane de priviri din întreaga lume.

Tinute Kate Middleton

Din momentul în care a devenit ducesa de Cambridge în 2011, Kate Middleton și-a făcut loc în inima tuturor, prin moda ei elegantă și simplitatea ei excesivă. Întotdeauna elegantă și încrezătoare, ea reușește să facă o declarație puternică prin ținuta ei.

Tinutele Kate Middleton sunt cunoscute pentru a fi clasice și minimaliste. Taioarele sale sunt adesea clasice și simple, încurajând accesorii pline de fantasie. De exemplu, în ​​timp ce poate fi văzută în stiluri clasice de pantofi și curele de lux, ea reușește să adauge nuanțe interesante prin piepteni precum și cu mărgele sau cercei colorați.

Tinutele sale sunt în general cromatic și hărțuite, iar culorile preferate ale sale sunt albastru royal, roșu, verde, galben și nude. Acestea sunt adesea îmbinate cu materiale precum lâna sau mătasea, iar ca încălțăminte, Kate se axează pe pantofi cu tocuri mai mici sau flatteuri.

Prin aceasta, Kate Middleton face declarații puternice prin ținutele sale elegante, clasice și rafinate. S-a dovedit a fi un model de stil pentru toate femeile din lume și a reușit să fie recunoscută pentru moda sa excepțională.

Kate Middleton copii

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este cea mai recentă mamă regală a Marii Britanii. Ea și soțul ei, Prințul William, sunt părinții a trei copii, George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (2 ani).

Cei trei sunt foarte importanti pentru familia regală și, prin urmare, au apărut în numeroase evenimente și apariții publice. Appearances Din punct de vedere public, cele mai memorabile apariții ale copiilor s-au întâmplat în 2018, când ei au mers împreună cu mama lor la diferite alte evenimente, inclusiv la ceremonia de încoronare a Regelui George al VI-lea al Marii Britanii.

George și Charlotte au ajutat, de asemenea, mama lor la livrarea primului său discurs public, în 2016. Despre această apariție, Áine Kerr scria: „În cea mai adorabilă apariție, George și Charlotte gradinară în grădină și Kate aducea vorbe de încurajare pentru tineri. Erau copiii ei și ea, iar următorul regal când lua loc, râdea sau se uita la mama lor. ”

Kate vorbește adesea despre cât de important este să crească copiii într-un mediu loial și pozitiv. În 2016, ea și Prințul William au lansat inițiativa „5 Big Questions”, care urmărește să pună oamenilor întrebări despre modul în care ei abordează creșterea copilului.

Cei trei copii ai lor sunt motivele principale pentru care Kate și Prințul William au mers în străinătate și au contribuit la proiectele lor charitabile De exemplu, când au călătorit în Canada în 2016, cei trei copii au călătorit cu ei. Același lucru se poate spune despre călătoria lor în Africa Octombrie 2018.

Cu toate acestea, deși Kate și Prințul William au crescut în lumina reflectoarelor, ei încearcă să țină o viață normală copiilor lor. Pentru aceasta, obțin ora finală și țin cont de indiscrețiile în ceea ce ține de copiii lor.

În cele din urmă, Kate și Prințul William se străduiesc să crească copiii lor cu mult dragoste și respect, și să le transmită morale sănătoase și valori fundamentale, pentru a se asigura că vor deveni un exemplu pentru generațiile viitoare.

Kate Middleton mireasa

Kate Middleton, fostă colegă de școală a prințului William la Universitatea St. Andrews, a captat interesul publicului din 2006, când a apărut pentru prima dată în rolul unei posibile partenere pentru Prințul William. În aprilie 2011, cuplul s-a căsătorit cu un eveniment grandios care a primit cobertura media din întreaga lume.

Kate a fost prezentată prima dată publicului britanic ca fiica lui Michael și Carole Middleton – amândoi antreprenori de succes. Kate și-a început educația la Colegiul St. Andrews, apoi s-a mutat la Universitatea St. Andrews, unde s-a întâlnit cu Prințul William, fiind cea mai bună prietenă a lui Pippa Middleton și fiul său, James Middleton.

În iunie 2010, Buckingham Palace a anunțat oficial propunerea de căsătorie a lui William către Kate. Au fost cunoscuți pentru prima dată ca viitorul cuplu regal la un eveniment informal în Anglia în 2006. Kate și William s-au căsătorit într-o ceremonie grandioasă la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011.

În prezent, Kate este membru al familiei regale și contribuie activ în mai multe proiecte de servicii publice, inclusiv fonduri de caritate și evenimente caritabile. Printre aceste proiecte se numără Children’s Hospice South West, East Anglia Children’s Hospices și Heads Together, un proiect fondat chiar de căsătoria ei cu Prințul William. Kate a primit diversi premii precum Ordinul imperiului Britanic, Ordinul victoriii și Ordinul Australiei pentru serviciile aduse regatului și felul în care îl reprezintă.

Inel Kate Middleton

Inelul Kate Middleton, cadou de logodna al Printului William, este unul dintre cele mai mai cunoscute bijuterii din lume. Acesta a fost daruit in 2010, dupa ce William a cerut-o de sotie pe Kate. Inelul a devenit lumea unei senzatii interne, iar acum este recunoscut in intreaga lume.

Inainte sa fie daruit Katei, inelul facea parte din colectia Regalitatii Britanice, fiind un inel de logodna care a apartinut Reginei Mama, Mama Printului Philip. Initial, inelul a apartinut Reginei Mary, mama Reginei Elizabeth II. Inelul a fost daruit de catre Printul Philip, sotul Reginei Elizabeth, Reginei Mary, cadou de nunta in 1923.

Inelul este alcatuit dintr-o mare safir albastru oval, incadrat de 14 diamante. Safirul este, de asemenea, un simbol al iubirii eterne si al constanta. Coturile inelului sunt briliantele mici, in timp ce diamantele de pe latura inelului denota loialitatea si devotamentul.

Acest inel de logodna este foarte pretios si ke Middleton este una dintre putinele norocoase care il poarta. Inelul a devenit inelul Katei si a ramas unul dintre cele mai preţioase articole de pe lista de cadouri de logodna ale Printului William. Cu acest inel, Kate este simbolul iubirii pentru Printul William si al familiei Regale Britanice.

Rochii Kate Middleton

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este recunoscută pentru stilul ei unic și mereu în pas cu moda. La diferite evenimente sociale și galante, Kate Middleton a atras mereu atenția prin alegerea vestimentară.

Kate Middleton se poate identifica cel mai bine prin rochiile sale elegante care sunt întotdeauna selectate cu atenție. Fie că este vorba despre un eveniment la curte, un eveniment de caritate, o vizită oficială sau deja un eveniment de familie vedeți, ducesa de Cambridge se prezintă întotdeauna în cea mai bună ipostază, prin rochiile sale moderne și clasice în același timp.

Rochia prezentată la nunțile regale și evenimentele regale din 2011 a fost creată de designerul de modă Alexander McQueen, în acel an fiind o rochie ce a impresionat. De indiferent câte nunți regale au mai urmat, rochia de mireasă a lui Kate a fost considerată cea mai frumoasă.

La zilele evenimentelor mondene, Kate Middleton își alege faimoasele sale rochii albastre care vor deveni în curând unul dintre semnelor sale distinctive. Kate a îndrăgit în mod special designerul Jenny Packham și a început să poarte rochii în culori precum albastru închis, violet și albastru-gri. Un alt designer cu care Kate se întâlnește frecvent în evenimente este Catherine Walker, care a devenit în scurt timp o prezență familară în garderoba ducesei. Kate a preferat să poarte rochii midi create de Catherine, dar și rochii scurte.

Cu toții iubim rochiile lui Kate, iar această frumoasă ducesă a reușit să-și facă un nume printre trendsetterii de modă ai lumii! Știm că o să vedem mereu rochii elegante și frumoase la acest exemplu de stil și eleganță.

Nunta printului William cu Kate Middleton

Nunta Printului William și a Printesei Kate Middleton a avut loc pe 29 aprilie 2011 în cadrul unei ceremonii tradiționale la biserica St. James din Londra, în fața aperi a milioane de telespectatori de pe toată lumea. Căsătoria, confirmată oficial de familia regală a Marii Britanii, a avut loc în prezența personalităților politice și a membrilor familiei regale.

Printesa Kate, sub capul ei alb, dantela și argintiu, a fost dusă înăuntru într-o limuzină pregătită special pentru acel moment. Look-ul ei a fost combinat cu un voal de 4,5 metri, un coif alb și o rochie albă creată special pentru ocazia aceasta.

După ceremonia religioasa, Printul William și noua sa soție au participat la un cortegiu regal plin de vechi și noi tradiții. Acestora li s-au adăugat palatul Buckingham și mii de curioși în căutare de vedete. Alături de aceștia, au fost membrii familiei regale, personalități politice și de afaceri.

Nunta a stimulat comercianții și magazinele de îmbrăcăminte și accesorii cu haine în tematica evenimentului, dar si emisiuni speciale și petreceri private.

După o călătorie de trei zile alături de prieteni și de rude, cuplul real s-au căsătorit și au sărbătorit mai apoi intr-o pistă de bal cu șapte mese și ferestre rotunde, toate în conformitate cu tematica evenimentului.

Pentru a celebra căsătoria, au fost în ființa multe activități, cum ar fi o demonstrație de elicoptere si curse de drag-racing. Acestea au avut loc în incinta Palatului Buckingham, si o fotografie a lui William și Kate, care a devenit viral pe internet.

Printul William și Printesa Kate au avut ocazia să împartă momentul lor special cu aproape 2 miliarde de telespectatori din întreaga lume. După nunta lor, au fost imortalizați mai apoi în prima poză publică ca și cuplu. Aceasta poză s-a răspândit rapid prin toată lumea, contribuind în mod semnificativ la supralicitarile sărbătoririi lor pentru anii care au urmat.

A fost sigur un eveniment monumental marcat în istoria marii Britanii și în istoria nupții. Privind în urmă, Nunta Printului William și a Printesei Kate a devenit o simbol pentru iubire și compromisuri reale.

Kate Middleton coafuri

Coafurile lui Kate Middleton au devenit de-a lungul anilor o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Canoniştii britanici spun că această frumoasă duchesă îşi poartă părul în modul ideal. Sa învăţam cum să ne coafăm ca Prinţesa Kate!

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul ei clasic, iar acest lucru se reflectă chiar şi în coafurile ei. Cei mai adoraţi favoriţi ai ei sunt strânşi în bucle lejere sau ondulaţii moi.

Una dintre coafurile ei preferate este structurată, dar încă feminină. Pentru a obţine această coafură, după ce vă spălaţi şi uscaţi părul, aplicaţi cu o perie rotundă pentru a obţine un aspect uşor ondulat. Pregătiţi-vă apoi părul pentru a forma două cozi de cal pe partea din faţă a capului, care se termină la ceafă. Prindeti cozile cu agrafe. Fixați-le în siguranţă. Apoi, împletiti cele două cozi și să-i puneți sub lor un elastic mare.

O altă coafură preferată de Kate Middleton estee buclele mari, care par a fi încărcate de volum. Pentru a obţine această coafură, trebuie să aplicaţi un spray de păr texturizant la rădăcinile părului. Apoi, împarte-ţi părul în secţiuni şi rulaţi fiecare secţiune pe un ondulator gros. La sfârşit, fixați-le cu fixativ. Aceste bucle vor arata fantastic iar look-ul tau final te va transforma intr-o adevarata printesa.

Fie ca te afli intr-o petrecere sau pur si simplu vrei sa te simti ca Prinţesa Kate, ai multe stiluri din care sa alegi. Iubind stilul tradiţional, potrivit pentru ocaziile oficiale, îngrijirea ei de păr este impecabilă.

Kate Middleton varsta

Catherine, Duce de Cambridge, mai cunoscută sub numele de Kate Middleton, este o prințesă britanică născută pe 9 Ianuarie 1982. Prin măritișul său cu Prințul William, Duce de Cambridge, ea a devenit Contesa de Strathearn și a cincea în ordinea succesiunii regale.

Kate Middleton a fost un student încurajat de familia sa și a studiat la St.Andrews University, unde s-a căsătorit cu Prințul William. În anul 2011, Kate a avut primul său copil și se află în prezent pe tronul de Duce de Cambridge.

Din momentul căsătoriei cu Prințul William, Kate a devenit unul dintre cele mai iconice membre ale familiei regale. Ea folosește autoritatea sa pentru a promova cauza ei favorită, aceea a drepturilor educației, dar și o oportunitate de a se alătura tuturor cazurilor de binefacere.

În afară de participarea sa la evenimente oficiale, Kate s-a bucurat în mod regulat de scandaluri de presă, iar fotografiile ei au devenit cunoscute nouă. În prezent, Kate are 37 de ani și este mândria familiei regale britanice.