Keira Knightley: Avere, Cariera, Viata Personala, Inaltime si altele

87 0

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute actrițe din industria cinematografică de astăzi. Născută pe 26 martie 1985 în Teddington, Regatul Unit, ea a devenit un nume de referință în cinematografia britanică și internațională. De la debutul său în filmul “Star Wars: Episode I – The Phantom Menace” în 1999, până la performanțele sale ulterioare în filme ca “Pirații din Caraibe” și “Atonement”, ea a demonstrat că este una dintre cele mai talentate și versatile actrițe ale generației sale. În acest articol, vom explora diferite aspecte ale vieții ei, inclusiv cariera, viața personală, înălțimea, avere și multe altele. Astfel, veți putea descoperi mai multe despre Keira Knightley și veți înțelege mai bine cine este această actriță fascinantă și talentată.

Keira Knightley 2017

Anul 2017 a fost incununat de succes pentru Keira Knightley; celebrul actrita si-a inceput anul cu o nominalizare la gala premiilor Academy, a jucat rolul principal in filmul de succes a lui Colette, iar la sfarsitul anului, caciul sa a aparut in Star Wars: The Last Jedi.

Keira Knightley a fost nominalizata in 2017 la Academy Awards, la categoria cea mai buna actrita in rol secundar pentru filmul de drama Prada, care a urmarit povestea lui Miranda Priestly, interpretata de Meryl Streep, un presedinte al unei prestigioase case de moda. Fashionista care se lupta sa tina pasul cu cele mai recente trenduri. Desi nu a castigat premiul, Keira a fost una dintre cele mai solicitate actrite al anului.

Ea si-a continuat marele an in septembrie, cand a aparut in pelicula Colette, film ce il are in centrul actiunii pe Keira Knightley, in rolul scriitoarei franceze Gabrielle Sidonie Colette. Filmul a a urmarit povestea vietii Coletiei, asaltata in mod constant de constrangerile sociale si familiale.

Keira a interpretat cu succes functiile distincite ale lui Colette, aratand anvergura talentului sau si povestea emotionanta a Colettei. Filmul a fost foarte bine primit de publicul international de film si a castigat mai multe premii.

Acum, la sfarsitul anului, Keira Knightley a aparut in Star Wars: The Last Jedi, in rolul unei piante care dezvolta anumite abilitati supranaturale, un rol secundar care a primit destul de multa atentie publicului si a cronicarilor.

Keira Knightley si-a castigat reputatia de a fi o actrita versatila si talentata, iar anul 2017 a demonstrat ca ea a reusit sa mearga inainte si sa castige mai multe premii. Aceasta ne-a oferit cateva performance-uri uimitoare, pe care le-a reusit sa faca cu succes.

Keira Knightley vârstă

Keira Knightley este o actriţă engleză de succes, care s-a remarcat de un deceniu şi jumătate în cinematografia internaţională. Keira s-a născut pe 26 martie 1985 şi are, în 2021, 36 de ani.

Cariera sa a început în 1995, când a fost distribuită în ‘A Village Affair’, la numai 10 ani. La numai cinci ani după aceea, a devenit cunoscută în întreaga lume după apariţia ei în adaptarea filmică a binecunoscutului roman al lui Jane Austen, ‘Raţiune şi simţire’. După rolul său din comedia romantica ”Bend it Like Beckham’, a fost premiată cu titlul de ‘Erou British al Anului’.

În următorii ani, Keira a apărut în aproximativ 30 de producţii reuşite, printre care se numără şi ‘Love Actually’, ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Never Let Me Go’, ‘Atonement’ şi ‘Begin Again’. În ultimii ani, aceasta s-a remarcat prin filme precum ‘The Imitation Game’ şi ‘Colette’, precum şi prin producţii de televiziune precum ‘Vanity Fair’ şi ‘Collateral’.

Keira Knightley a câştigat premii prestigioase, precum un BAFTA şi un premiu pentru cel mai bun cineast debutant la festivalul de film de la Venetia. De asemenea, a primit de două ori o nominalizare la premiile Oscar.

Keira Knightley a fost mereu un model însemnat pentru generaţia actuală de talente actoriceşti, reprezentând imaginea volitivităţii young-adult.

Keira Knightley si Orlando Bloom

Keira Knightley si Orlando Bloom sunt doi dintre cei mai celebri actori din lume. Cei doi au lucrat împreună pentru prima dată în 2003 în blockbusterul lui Pirates of the Caribbean, unde au interpretat-o pe Elizabeth Swann și Will Turner. Relația lor s-a extins și au devenit cei mai buni prieteni.

Bloom și Knightley au jucat împreună în sequel-urile lui Pirates of the Caribbean, Kingdom of Heaven și loveActually. Legătura lor a crescut și au păstrat încă acea legătură a credinței. Knightley a declarat despre colegul ei că Orlando a fost una dintre cele mai bune persoane pe care le-a cunoscut vreodată.

Keira Knightley și Orlando Bloom au avut împreună o carieră de succes, iar vânzările și succesul filmelor lor au reflectat asta. Ei au avut parte de numeroase premii și distincții de-a lungul anilor, inclusiv o nominalizare la premiul Oscar pentru filmul lor din 2005, “Calul de luptă”. Amândoi actrița și actorul evident sunt talentați și au o ascensiune de succes.

Keira Knightley și Orlando Bloom sunt un remarcabil exemplu în industria filmului. Ei au împărtășit diferite scene pline de emoție și au creat o poveste pe care cei mai mulți oameni pot identifica. Aceste legendare colegii au împărtășit o legătură profundă și o bună înțelegere. Fiind împreună timp de mai mulți ani și lucrând la diferite proiecte speciale, Knightley și Bloom au fost admirați de peste tot din lume.

Keira Knightley cariera

Keira Knightley este una dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Ea a ajuns acolo prin numeroase filme de succes, precum „Orgoliu și Prejudecată” și „Piratii din Caraibe”. Dar cariera ei se întinde în mai multe domenii decât numai cucerirea cinematografiei. Knightley a început cariera ca model la vârsta de șase ani, apărând în diferite reclame TV și print commercials.

În 1995, Knightley a fost numit pentru prima oară în film, în „A Village Affair”. Pe măsură ce cariera sa a început să se dezvolte, a apărut în multe producții britanice, cum ar fi „Bend It Like Beckham” și „Love Actually”. Rolul ei din 2003 în „Orgoliu și Prejudecată” i-a adus premiul British Academy Award for Best Actress in a Leading Role și a marcat începutul succesului pe marile ecrane.

În 2004, Knightley a devenit o prezență regulată pe covorul roșu din cauza propriei sale cariera, după ce a jucat în „Poarta Cerului”, „King Arthur”, „Înger și demon” și celebra, „Piratii din Caraibe: The Curse of the Black Pearl”.

În ultimii ani, Knightley a acceptat mai multe roluri în producerea independentă, încluzând „The Edge of Love”, „Last Night”, și „Anna Karenina”, de care a fost nominalizată la premiul Oscar. Ea a început să se concentreze în ultimul timp pe filme de dramă, precum „The Duchess” și „Seeking a Friend for the End of the World”.

Knightley a găzduit numeroase evenimente și a participat la diferite campanii caritabile. În calitate de ambasador al UNICEF, a susținut diferite evenimente și programe în Africa, unde a vizitat diferite tabere de refugiați și programe de educație.

Keira Knightley este un exemplu perfect că încrederea și dedicarea la ce îți place sunt cheile succesului. Din primele filme la producțiile independente, ea a devenit un nume de neuitat din lumea cinematografiei.

Keira Knightley viata personala

Keira Knightley este o actriţă britanică născută pe 26 martie 1985. Sirnă de prima viitorului ei succes comercial incontestabil, Keira a devenit rapid una din actriţele cele mai căutate de Hollywood de-a lungul anilor, fiind recunoscută atât pentru talentul ei actoricesc, cât şi pentru frumuseţea sa fizică.

Viata sa personală, însă, nu a fost numai una fără răspunsuri. Provocările care au venit din partea presiunilor puţin misterioase de a fi o actriţă de talia Keirei au pus presiune asupra vieţii şi vieţii sale private.

Keira s-a căsătorit cu acest scriitor independent James Righton din frumoasa cetate Trafalgar din Anglia. Cuplul s-a căsătorit în mai 2013 şi a daruit lumea încă un copil câteva luni mai târziu.

În afara vieţii sale private, Knightley a arătat, de asemenea, preocupări care au secătuit de-a lungul anilor beneficiile sale persoanele fizice care au venit cu această provocare de a fi unul din cei mia mare stări profesionist din lume. A mai participat la numeroase campanii umanitare precum “Comic Relief”, “Care International” şi “VIDA”. S-a implicat şi în cercetarea activistă pentru eliminarea cancerului de sânge.

Keira Knightley a uimit lumea cu talentul ei sclipitor şi pasiunea sa neobosită de a-şi folosi platforma pentru a face bine. Prezentă atât în lumea entuziasmului, cât şi în cea a cauzelor nobile, Keira Knightley a câştigat inimile tuturor către ceva mai mare decât ea însăşi

Keira Knightley inaltime

Keira Knightley este o actrita engleza renumita si a primit numeroase premii, inclusiv doua nominalizari la Premiile Oscar. Ea a devenit celebra prin rolurile sale din filme precum Bend It Like Beckham, Pride & Prejudice, Atonement și Pirates of the Caribbean. Inaltimea sa este de 1,7 m (5 ′ 7 ″).

Knightley a crescut în sud-vestul Londrei alaturi de tatal sau si mama sa, entuziasti ai Jocurilor Olimpice și pasionați de artă si a inceput sa se dedice filmarii de la un fragede varsta, in timp ce urma cursurile unei școli private. Inca de la 18 ani, a jucat in numeroase filme de succes, interpretand in general personaje cu un rol de sprijin.

In 2000, Knightley a interpretat rolul titular in filmul de comediu independent Bend it Like Beckham și a facut o pauza in 2005 pentru a se reorienta spre filmul cu drama și istorie. Unul dintre cele mai populare roluri ale sale a fost cel al Elizabeth Swann din franciza Pirates of the Caribbean (2003-2007). Au urmat roluri in filme precum A Dangerous Mind (2006), Atonement (2007) si Never Let Me Go (2010).

De atunci, Keira a prezentat numeroase alte aparitii pe marele ecran, in filme si seriale de televiziune, plus producţiile teatrale. In 2014, a interpretat-o pe Anna Karenina in musicalul adaptat din romanul lui Tolstoi, iar in 2017 a filmat pentru rolul său din co- producția englezo-belgiană TheAftermath.

Keira Knightley avere

Keira Knightley este unul dintre cele mai bine cunoscute și proficiente actori de pe marele ecran, reușind să capteze atenția publicului în ultimii ani. Este cunoscută pentru câștigarea premiilor BAFTA și a altor premii pentru acting. Mulți oameni se întreabă la ce se pricepe Knightley din punct de vedere financiar și, de aceea, sunt interesați de averea sa.

Împreună cu talentul său în materie de actorie, Keira Knightley a reușit să câștige o avere impresionantă de-a lungul carierei sale. Se estimează că averea sa netă totală se ridică la 45 de milioane de dolari. Acest lucru nu este deloc surprinzător, având în vedere că numeroasele filme în care a jucat i-au adus milioane de dolari la box office-ul mondial.

În plus, Keira Knightley beneficiază și de alte venituri. Acestea includ numeroasele contracte de publicitate și comerciale în care a apărut și bineînțeles, banii pe care îi obține de pe urma platii salariale la fiecare film în care joacă. În plus, ea și-a mărit veniturile prin bunuri de intrare, precum chorecordonarea spectacolelor filmului său de debut, Bend It Like Beckham.

Keira Knightley este unul dintre cei mai apreciați actori de pe marele ecran. Capacitatea sa de a capta atenția publicului, în combinație cu abilitățile sale excepționale de actorie, i-au adus milioane de dolari. Se estimează că averea sa netă totală se ridică la 45 de milioane de dolari și se așteaptă ca această cifră să crească în următorii ani.